בצהרי היום

red flower

New member
בצהרי היום

"אולי אני אבוא לבקר אותך" "את יכולה..." "עם כזאת הזמנה???? אני לא באה" "נו!" "לא" "אני רוצה שתבואי" "לא" "נו..." "טוב" "חחח" וככה חמקתי לי מהבסיס באמצע היום, אף אחד לא יודע....המפקד חושב שהלכתי לכמה דקות, ואני חרמנית אש. הולכת בקצב מטורף מזיעה ממהרת. רוצה להגיע אלייך. לטרוף אותך. אנשים חולפים על פני, חיילת באמצע היום עם מפתחות בידיים ומבט רעב ממהרת למקום לא ידוע. אני רצה במדרגות כאילו רודפים אחרי, מגיעה לדלת ומסדרת את הנשימה שלא יראו שרצתי. נכנסת הכפתורים של החולצה כבר פתוחים ואני מפזרת שיער. אני נכנסת לחדר שינה ואתה שם מחכה לי עם הפתעה ערום לגמרי והזין עומד קשה. אני מתיישבת עלליך השיער נופל ומחליק לך על החזה ואתה כבר שולח יד לשדיים שלי שמתפרצים מבעד לחולצה הלבנה הקטנה, משחק עם האבזם המצלצל של החגורה של המדים מתקשה מתחתי עוד יותר. "איך היה בבסיס?" מנסה לשוא ליצור שיחה למרות ששנינו לא מרוכזים. "בסדר" אני לוחשת בזמן שאני מורידה את החולצה מעליי ונשארת בחזייה שחורה צמודה. השדיים שלי צפופים ביחד ואתה לא יכול להתאפק. אתה מתחיל לתפוס אותם, ללוש אותם, מתרומם ללקק. אני מורידה את החזייה ואתה תופס לי בתחת, מתחרמן מהמדים. אני יורדת ומתקדמת לעבר הזין שלך..מתה לאכול אותו כבר.... ואתה לוחש לי "גם אני רוצה! תתהפכי" אני מורידה את המכנסיים והתחתונים ואתה מחייך אליי כשאתה רואה את הכוס שלי חלק ורטוב. וככה אני יורדת לך מוצצת חזק שואבת אותך בזמן שהלשון שלך מוצצת את הדגדגן והאצבעות שלך בתוכי....אתה מתחיל להזיז אותן מהר ולזין אותי.....דוחף את האגודל לתחת ואני כבר לא שולטת וגומרת בנפילה כשאני ממשיכה ללקק אותך... מאוכזבת שלא גמרת אני קמה ומתיישבת לך על הזין "לא, לא ככה" אתה אומר מושיב אותנו בתנוחה חדשה, זה מול זה בישיבה מכריח אותי להביט בזין שלך בתוכי נכנס ויוצא, ענק, רטוב.... אחחח איזה תענוג. אתה מתחרמן מהמראה ..מלקק את השפתיים ומתחיל לזיין אותי חזק, הביצים שלך פוגעות בי עם כל חדירה.. אתה גומר בצעקה אני נופלת עלייך "תסיע אותי חזרה לבסיס?"

blackwedding

New member
צהרי היום

את מגיעה לעיר, קופצת להגיד שלום... אנ יבדיוק יורד במדרגות מהקומה השנייה, מלא אנשים למטה, מזהה אותך, את התיק שלך, את הגב שלך, את השיער הזה, את התחת הזה.... מסתובבת ומחייכת שמזהה אותי, נצמדת לחיבוק ארוך, חיבוק שאת ואני כלכך צריכים... "אני הולך, חוזר עוד מעט", אומר ואתה מסתכל עליי, לא ממש יודע מה להגיד, כבר התייאשת ממני, אני יודע; עוף מוזר, מה אני יכול ללעשות, ככה אני, אתה הבוס שלי ואתה תחייה עם זה, אנ יודע שאתה מת עליי... מוצאים איזה פיסת צל, משהו צנוע, 2 כוסות קפה, 2 אנשים, גבר ואישה ומתח אחד גדול... את כואבת אותו, כואבת אותך ואני... כבר נמאס לי לכאוב, נמאס לי כבר, דיייייייי... הלואי ויכולתי לברוח עכשיו איתך למדבר, לא לדבר, רק להתסכל עלייך, לצלול לעיניים שלך, אל בין השדיים שלך, אל בין הרגליים שלך... אני חוזר לעבודה ואת כבר בדרך הביתה, "אני לא יכולה להתאהב בך, אני אפגע בך, או שאתה תפגע בי, תמיד זה נגמר רע"... המילים של עוד עוברות לי בראש... הלוואי ויכולנו להתאהב עכשיו אחד בשני, לעזוב הכל, לתת ללב הזה להחלים ולהתאהב, להזדיין.... השילוב הקטלני הזה של אהבה וסקס; תשוקה ורגש, אחחחחחחחחחחחח...... 48 שקלים, אדוני, עוזב שנייה את הבועה שלי וחוזר למציאות, לעולם, אוגוסט 2005, ישראל .........

בת מלכה

New member
בצהריי היום

"אני קופצת לאופטומטריסט לאיזה שעה" אני זורקת לעבר הבוס ותוך שניה נכנסת לג'יפ, מדליקה סיגריה ופול ווליום חוה אלברשטיין. מגיעה אל האופטומטריסט, מחנה בכניסה, איפה שמותר לחנות רק שעה. נעצרת לרגע מול הדלת שלו, אבל נכנסת בדלת מימין, אל הבנין. עולה במעלית לקומה העשרים. מכירה כבר את הנוף המשגע של הוואלי. יוצאת מהמעלית, פונה ימינה ונעמדת מול הדלת. מסדרת לשניה את הנשימה (אחח.. ההתרגשות הזו) ופתאום אתה פותח לי את הדלת. שני שובבים שגנבו שעה מהעבודה. שעה אחת להקדיש לאהבה. אתה מחבק אותי חיבוק גדול, עוטף שכזה, ומתחיל לנשק לי את הצואר. אתה יודע שזה עושה לי את זה. ביד אחת אתה טורק את הדלת מאחורי והיד השניה כבר ממזמזת לי את הישבן. אתה גולש לי לאזניים. "אסור באזניים", אני אומרת לך. "אבל זה מטריף אותך", אתה מנסה לטעון משהו בהיגיון. "זה מטריף אותי יותר מדי", אני אומרת ומנסה לסלק אותך מהאזניים שלי. אתה לא מוותר לי. ואני... מתחילה להתרומם. הבגדים נזרקים בדרך לחדר. אתה מלטף בי כל פיסת עור חשופה. הלשונות מלקקים כל איבר שנקרה בדרך. נופלים על המיטה וממשיכים להמזמז. "תחדור אלי", אני דורשת. "לא!", אתה פוסק, "אני רוצה להטריף אותך". "אבל אתה מטריף אותי", אני מנסה להסביר ואתה כבר בדרכך למטה. מלקק הכל בדרך. מוצץ, נושך. מגיע לאן שרצית. מאושר לראות את הכל מגולח. "אחח... את כל כך יפה מהזוית הזאת", אני שומעת אותך באופק, שניה לפני שאני גומרת... תמיד אתה דואג שאני אגמור פעמיים ורק אז את חודר אליי. מושיב אותי עליך, דוהר מעלי, דופק מאחוריי... הכל. אתה כל כך אוהב לגוון... אתה גומר בתוכי בשאגת אדירים. מתעלפים על המיטה. נוסעת בחזרה אל המשרד, סיגריה ביד אחת ופול ווליום חוה אלברשטיין.

bugbuster

New member
מסכנה יו'דית

(רביץ.) לשנות את שיר הרוק הקיצבי שלה באה מאהבה, לשירת השין גימל המביט בה חוזרת משולהבת והוא מסנן, באה מזיוןןןןןןןןן קרעו לה ת'צורה של האימא שלה. חרמנויות של מדים וצבא. גרררררררררררר

למעלה