בצהרי היום...

Seaman

New member
בצהרי היום...

יסכים ותסכים כל מי שחווה סקס צהריים משובח שאין כמו לצאת אחר כך החוצה, לנשום אוויר להתסתכל על העולם ולחייך, כך נראה מי שמזדיין בצהריים, מאושר... הם נפגשו בהצגה יומית של כאלו שמשעמם להם מאוד או אולי כאלו שמפנטזים על זה כבר הרבה זמן. כמו בפנטזיה היא לבשה את הג'ינס המשופשף והגופיה השחורה, בלי החזיה, פטמות חומות וזקורות בולטות דרך הבד, המזגן של הקולנוע תמיד עושה זאת, יחד עם הפנטזיה המתממשת ברגעים אלו, הפה יבש ובין הרגליים מתפרץ לו מעיין חם. הוא ישב בצד, בשקט, לובש ג'ינס כהרגלו בלי תחתונים, מרגיש את הזין במצב של 4\3 זקפה, רק ממתין למגע היד, הלשון, השפתיים, מגע אותו הוא מדמיין כבר חודשים. היא התיישבה בשורה שלפניו, יודעת היטב שזה הוא מאחוריה, מחייכת חיוך קטן לעצמה, חיוך של סוף סוף, לפחות אני לא אתאכזב הפעם. האולם מחשיך והוא גוחן לעברה, לוחש באוזנה "אז כמה את רטובה?" הקול העמוק והנמוך מעביר בה רעד קל, עכשיו היא רטובה עוד יותר... היא מחדירה שתי אצבעות ארוכות אל בין רגליה, נוגעת בעצמה, האצבעות מכוסות בנוזל החמים. "תטעם בעצמך" היא לוחשת בחזרה. הוא מכניס את שתי אצבעותיה לפיו, לאט לאט, מוצץ אותן עד לבסיסן, טועם אותה..מממממ... בדיוק כמו שחשב. היא מסתובבת, מעבירה את עצמה לידו. "וכמה אתה רוצה אותי?" היא שואלת בלחישה צרודה, הלב הולם בחוזקה. הוא אוחז בידה ומעביר אותה על מפשעתו, נותן לה להרגיש את הזקפה המתהווה והגדלה שלו, "תטעמי בעצמך" הוא אומר. היא פותחת בעדינות את רוכסן מכנסיו, שולפת מהג'ינס זין זקור ומצפה, מעבירה עליו לשון בתנועות סיבוביות, יונקת את הכיפה בין שפתיה, מעבירה לשון לאורכו ומביטה אל תוך עיניו. "יותר מדי אנשים מסביב" היא אומרת, "בוא לים". עד להפסקה הם לא מפסיקים לגעת אחד בשני, נזהרים שלא לתת אחד לשני לגמור, את זה שומרים לים... בהפסקה שניהם מסתלקים מהקולנוע, נכנסים למכוניתו ונוסעים לחוף החביב עליו, חוף שקט, מרוחק וחשוב מכל, מבודד לחלוטין. הם עוברים את דרך העפר לכיוון החוף, מביטים על ים כחול, שמש נעימה למעלה. הטירוף שרוסן עד כה משתלט על שניהם בבת אחת, הם מעיפים אחד מהשני את הבגדים, נוגעים, מנשקים, מלקקים כל מקום אפשרי, רטובים וחמים הוא חודר אליה בעמידה, ירכה כרוכה סביב מותניו, התנועות חזקות ומהירות, הוא מנשק את צווארה תוך כדי, היא מטילה ראשה אחורנית וגונחת בעונג. היא משכיבה אותו על גבו, מתיישבת עליו בבת אחת, עולה ויורדת, הוא חופן את שדיה בשתי ידיו, יורד לאורך גבה תופס את פלחי ישבנה ולפי הקצב מקרב אותה אליו עוד יותר, הקצב הולך וגובר, הוא מסובב אותה וחודר אליה מאחור, אף פעם לא היה חובב סקס אנאלי וגם היא לא, הוא אוחז במותניה ובתנועות מעגליות מזיין אותה, האורגזמה מתקרבת,חמה וחזקה, הוא גומר באנחה חזקה והיא נרעדת בעוצמה, לק איטי על טיפת זיעה ניגרת על גבה. היצר בא על סיפוקו, זמן לפנטזיה הבאה, את יודעת...

הלו אנשים להתעורר... יש כאן

פנטזיה מגניבה .. כתוב מדליק ובהחלט מעורר מחשבות שנודדות לכל מיני מקומות.. יאללה תפסיקו להתלונן על היובש ותקראו את הדברים שאנשים כן כותבים !!

Seaman

New member
תודה - אולי בהזדמנות הבאה

מאחר ואני גבר ולכולנו יש קטע קצת אנלי עם מורות, בעיקר צעירות וכאלו שמסתובבות בפורום הזה, מה עם איזה פנטזיה על המורה עם החצאית והמשקפיים, ושלא מורידה את המשקפיים גם תוך כדי? אולי בפעם הבאה... מה את אומרת, שכנה שלי?

Seaman

New member
קצת מאכזב...

ממך ציפיתי ליותר ממערכת יחסים של מורה תלמיד...אלא אם כן...

למעלה