"דוקטור לשם כבוד" עשוי להיות מוענק גם לאנשי צבור (public figures) חלף תרומה בולטת לחברה, למדינה, לאנושות.
כשאתה קורא את הנימוקים אתה מבין את חוסר היושרה שבהם, כלומר שהסיבה האמיתית מצויה במקום אחר, תהא אשר תהא. עם כל הכבוד ואפשר לומר רבות על גב' צנגאוקר, אבל לטעון שהיא: "צנגאוקר היא סמל לסולידריות חברתית, לקדושת החיים, לאחדות ולהורות" זאת בדיחה עצובה."דוקטור לשם כבוד" עשוי להיות מוענק גם לאנשי צבור (public figures) חלף תרומה בולטת לחברה, למדינה, לאנושות.
להלן נמוקי אוניב' תל אביב...
"דוקטור לשם כבוד" (.Dr.h.c) מוענק למי שהאוניברסיטה רוצה להעניק, יש כאלו שמקבלים אותו ע"י תשלום ויש כאלו שמקבלים אותו כי ככה האוניברסיטה החליטה כפי שאונ' בר אילן בחרה לתת אשתקד, באופן לא ברור, את התואר לאביב גפן -"דוקטור לשם כבוד" עשוי להיות מוענק גם לאנשי צבור (public figures) חלף תרומה בולטת לחברה, למדינה, לאנושות.
להלן נמוקי אוניב' תל אביב...
אני באמת מעריכה אמא שנלחמת ללא לאות על חיי בנה. אני לא מעריכה כשזה נעשה באלימות מילולית, בצעקנות, בתחושה ש"מגיע לה". ולא נשכח את הסטירה שחטף הקצין שממונה על הקשר עם המשפחה שהעיז לתת לאבא של מתן לדבר איתו כשהחמאס יצר קשר טלפוני בין מתן לבין המקום בו התרכזו המשפחות. עינב לא היתה שם, לה- הגיע מקום פרטי משל עצמה, וכשהשיחה הגיעה היא נותבה למי שכן היה שם- האבא. על המעשה הנורא הזה כעסה עינב, והסתערה בסטירות על הקצין. היא הכחישה, דו"צ שפרסם את האירוע- לא.
החמאס עשה בהורים ובחטופים מה שבא לו, לחטוף אחד אמר אבא שלך לא הפגין בקפלן, אתה תצא ראשון, ( הוכחה שהחמאס עקב אחרי הנעשה בארץ) ואם אני זוכרת נכון אות חטוף יצא יחד עם מתן שאימו צעקה הפגינה וסטרה.אני באמת מעריכה אמא שנלחמת ללא לאות על חיי בנה. אני לא מעריכה כשזה נעשה באלימות מילולית, בצעקנות, בתחושה ש"מגיע לה". ולא נשכח את הסטירה שחטף הקצין שממונה על הקשר עם המשפחה שהעיז לתת לאבא של מתן לדבר איתו כשהחמאס יצר קשר טלפוני בין מתן לבין המקום בו התרכזו המשפחות. עינב לא היתה שם, לה- הגיע מקום פרטי משל עצמה, וכשהשיחה הגיעה היא נותבה למי שכן היה שם- האבא. על המעשה הנורא הזה כעסה עינב, והסתערה בסטירות על הקצין. היא הכחישה, דו"צ שפרסם את האירוע- לא.
לדעתי אמא של הדר גולדין ז"ל ראויה הרבה יותר להכרה. היא נלחמה שנים ללא תמיכה ציבורית, רק האסון של שמחת תורה צירף אליה קבוצה שנאבקה על החזרת החטופים.
שלו, אין בכלל שאלה.בצד של מי אתם?
סתם כלומניקית שניצלה את בנה שלא הכירה בו לפני כן, בשביל להתעשר.
טיעון מוצלחלא נגד עינב,
אלא נגד האוניברסיטה שאלו הם הקריטריון שלה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.