בצד שירשור האירוח

oshiko

New member
בצד שירשור האירוח

שירשור זה מכיל הודעות שבטעות פורסמו בתוך שירשור השאלות לקצין רפואה ראשי

oshiko

New member
(הודעה מטפת)

אני מתחילה לדאוג מהדברים שאני קוראת כאן ובמיוחד מדבריה של אימשל2 התמזל מזלה והיא מקושרת לאי אלו גורמים רפואיים בצבא צלחה דרכה וכך נרפא בנה. השאלה מה עושה אחת שכמותי שאינה מקושרת לאף גורם בעל תפקיד גבוהה שיוכל לסייע אם וכאשר (מבוטל מבוטל) פשוט מדכא שכך העינים מתנהלים. עד שלא רואים חייל גוסס/סובל/נאנק/מתמוטט/שבר כלי עד אז לא מכניסים הילוך גבוהה למתן טיפול רפואי. חומר למחשבה, מקוה שהלילה ארדם טוב.

אימשל2

New member
גם הורים שלא מקושרים יכולים

התמזל מזלי ולא הייתי צריכה להתאמץ כדי למצוא קשר לגורמי רפואה בצה"ל. אבל גם אמהות אחרות שאין להן את הקשרים שלי, הצליחו. מה שלא הולך עם קשרים אפשר להשיג עם כישורים. צריך להיות נחוש ולהלחם כמו פנתר במערכת. זה עוזר. שיטת החמ"ל של אושיקו עובדת גם בנושאים האלה. טלפונים לכל הכיוונים האפשריים מניבה גם כן לחץ מתאים. השורה התחתונה היא הפעלת לחץ על המערכת, בין אם ע"י הפעלת לחץ באמצעות קשרים ובין אם ע"י הפעלת לחץ באופן אישי. חבל שתדאגי מראש. יש סכוי שלא תזדקקי לקשרים/כישורים אלה. את מכירה את האמירה על הפחדן שמת הרבה פעמים בעוד שהאמיץ מת רק פעם אחת? זה תקף גם כאן. אל תכניסי את עצמך למתח מיותר. אם וכשיהיה רלוונטי תתחילי לדאוג.

../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה אמשל2

כתבתי כאן על הבעיות שהיו לבני בזמנו בקשר לתור בתל-השומר - תור שנקבע עוד לפני הגיוס. כמו כן כתבתי מה ואיך פעלתי כשהבת שלי נחבלה בצורה רצינית בברך בעת תרגיל בשטח. אין לי ולא היו לי קשרים בצה"ל. לא בצד המערכת הפיקודית ולא בצד שירותי הרפואה - ובכל זאת השגתי בשני המקרים - כל מה שצריך היה. צריך להגדיר בצורה ריאלית מה הצרכים והרצונות ולהיות נחושים. אין טעם לדאוג מראש. אם חלילה תתקלי בבעיה - יש כאן מספיק כוחות כדי לייעץ מנסיונם.

למעלה