בצדק.

בצדק.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/760155.html למה לעזאזל לתת אזרחות למתגיירת שאין לה מה לתרום למדינה? (מושג מוקצה בעיניי, ללא כחל ושרק ויוצא מהכלל שאינו מעיד על הכלל, אבל נכון לסיטואציות מעין אלו) "אך קריירה או לימודים לא עניינו אותה, והיא השקיעה את כל כולה בחיפוש זהות עצמית." יופי כוסית. בחיי שכתבות כאלה מרגיזות אותי כמעט כמו שרוצים לעלות כושים מהאמצע המדבר. הדיסוננס משהו הזה בין האמונה העיורת ב - "הארץ - עיתון לאנשין חושבים" לבין שמאלנות-הומוניסטית-מחבקת מהגרים, עם שוב אמונה עיוורת וחיבה לאנדרדוגים ומוכי גורל. כן. אין סיבה לתת אזרחות וזה מה שהיא מחפשת - אזרחות ולא יהדות, או גאולה או משיחות או חזון העצמות היבשות. למישהי שמאמינה שזה מגיעה לה רק מתוקף ישיבה על המדרגות. עכשיו היללנית רוצה לעתור לבג"צ ומתממת "נראה, שחטאה היחיד של רגצ'ובה הוא שפעלה על פי הרגש ולא מתוך תכנון. "האם זה לא הקריטריון האמיתי היחיד למי שרוצה להיות יהודי?", היא שואלת. " אם היא גוירה כהלכה, היא יהודיה. אם המדינה לא מכירה בגיור שלה, זה לא מפחית מהיהדות שלה, אלא רק מהאזרחות. המדינה מכירה ביהדות שלי ואני מתנגדת לכך. אולי גם אני אעתור לבג"צ? הייתה עתירה לבג"צ לפני שנתיים בנוגע ללאום "ישראלי". "היא עצמה חשה פגועה עכשיו, אבל לא מוותרת. "זו תחושה שמישהו דוחה אותך שוב ושוב, כמו באהבה", היא אומרת, "אבל אני לא יכולה לוותר על היהדות שלי. זה חזק ממני. תאמינו לי, להיות נוצרייה הרבה יותר קל לי. באתי ממדינה שאין לה בעיה כלכלית. יכולתי לעשות קריירה, אבל ויתרתי על הכל. אחרי שעברתי איתכם את האינתיפדה, ראיתי פיגועים ועברתי את המלחמה, אני מרגישה חלק מכם". " LOL בוטום ליין; ביטול חוק השבות. עכשיו. אל תאמרו מחר, אמרו חוק השבות זה רצח המדינה. כי גם אברהם אבינו אמר, עניי עירך קודמים.

אנק'ה -

1. חשבתי שחצי שנה אחרי הפסיכומטרי כבר לא משתמשים ב"ללא כחל ושרק", וכו'. 2. ביטול חוק השבות רק יאיץ הגירה בלתי-רצויה, בעיקר של אוכלוסיה ערבית מהמזרח התיכון. אלא אם את מציעה גם תוכנית אלטרנטיבית להגירה אך ורק על בסיס כלכלי. לא ממש יודע איך העניינים האלו פועלים, אין לי יותר מדי זמן וכח לענות ובין כה וכה תקטלי את התגובה שלי איכשהו, אז אעזוב את זה לעת עתה. שרועי, דן וליתיום יתפלספו על זה קצת, נושא מעניין דווקא. 3. לא הלכתי ללינק כי לא היה לי זין. 4. בדיוק פנית אלי באייסיקיו, קטע.

Continuum

New member
דווקא הפסדת עם הלינק.

זה באמת די בזוי הכתבה הזאת. משעשע משהו.

iknow

New member
LOL

כבר חשבתי לשאול איפה ההודעה הקבועה של "איזה מסכן אני, מחר אני חוזר לצבא".

Fleddermaus

New member
מה את מציעה במקום?

יש לך אלטרנטיבה לחוק השבות כבסיס לשמירה על אופייה של ישראל כמדינה יהודית?

יש לי הרגשה

שלאנה לא ממש אכפת כמה יהודית תהיה המדינה. אבל אולי אני טועה, ההיכרות שלי עימה די שטחית.

שרירי86

New member
האמת

שההרגשה שלי ממש דומה . אמנם היא שמאלנית אבל ככה לשנוא את המדינה..?? הרי כל עולה-חדש יהודי זה לא ברכה לישראל ??

מה לעזאזל הקשר לשמאלנית?!../images/Emo163.gif

בן אדם לא יכול להיות חכם/נחמד/מצחיק גם אם הדעות שלו שונות משלך? לחסום את שרירי מהפורום על סעיף של הוצאתי מכליי.

שרירי86

New member
רעיון נחמד

ביום שאת תפסיקי לעשות את הסימן >>
בכל הודעה והודעה נתחיל להתייחס אליך כמו ילדה מעל גיל 8 . עד אז את תהיי >> מבחינתי << ילדה שסובלת מ OCD (יש לזה פורום) .

שרירי86

New member
אגב אנשים :

היא עושה את זה >>
בכל הודעה שלה (למיטב ידיעתי) כדאי שתבדקו בעצמם .

lithium1914

New member
הפרעה אובססיבית-קומפולסיבית.

(Obsessive-Compulsive Disorder) האלה ששוטפים את הידיים שלהם שלושים פעם ביום, או מוודאים עשר פעמים שהם נעלו את הדלת ו\או כיבו את הגז, או שמים אייקון של טמבל בכל כותרת הודעה שלהם.

niv1990

New member
נראה לי שיש לי חלק מהתסמנינים

אני תמיד שוטף ידיים ולא מבין למה..

lithium1914

New member
אגב.

נראה לי מישהו פרץ לניק של שרירי, עם כל החצים האלה והניים-דרופינג של הפרעות נפשיות (או שבעצם הזכרונות משולמית בלאנק עדיין טריים במוח).

שרירי86

New member
יש להם פורום

זה דברים שהם עושים לעצמם בכפייה זה ממשפחת הסכיזופרניה . פעולות החוזרות על עצמן .

למעלה