בפרץ של נוסטלגיה

nutmeg

New member
בפרץ של נוסטלגיה

טרחתי היום על מעדן חבושים. כזה שסבתא שלי הייתה מכינה. פתאום שמתי לב שפעם לא היה צריך לקנות חבושים. כמעט בכל חצר היה איזה עץ מעפן ומכוער שהניב פרי מצ'וקמק ומכוער בהתאם אך טעים וריחני, ממש ביחס הפוך לצורה. ס'תכלתי סביב ולא ראיתי עץ חבושים אחד לרפואה. כרתו את כולם?? נעצבתי :(

nutmeg

New member
מה קרה לך?

חודש ספטמבר לא יהיה חודש ספטמבר בלי הריח הזה בחוץ.

המוזרה

New member
אחותי, עד כאן ../images/Emo70.gif

אני יודעת שאת שונאת את הריח, ומבטיחה לא להביא לך הביתה גויאבות - אבל ככה לבטל לי אותן? אני מתה על גויאבה ועל הריח שלה. אצלנו במשרד יש מישהי שמסוגלת להקיא מריח הדרים, אז מה? נבטל את כל עונת ההדרים בגללה? NO WAY

Idan91

New member
זה גם לא כ"כ ריאלי -

אם גגי לא מסוגלת לבטל מבחן במתמטיקה, נראה לך שעונה שלמה היא תצליח לבטל?

אטיוד5

Active member
נרגעתי

עכשיו אני יכול להזמין את כולם לחצר שלי ולדעת ששלי לא תבוא. חברים, אני מכריז על מפגש בתחילת אוקטובר הבא.
באמת, ריח הגויאבות חריף מאוד. והוא משמש כמבדיל החזק ביותר שאני מכיר בין שתי קבוצות אנשים. אלו שאוהבים אהבה יוקדת לעומת אלה ששונאים שנאה עזה. כמעט מדי בוקר אני מביא כמה פֵרות גויאבה לעבודה, לא לפני שודאתי שאין ולו אחד מהנוסעים איתי בהסעה השונא את הריח. כי זאת באמת חוצפה לא קטנה שגובלת בהתעללות להכנס למיניבוס עם שקית גויאבות אם יש שונא שכזה במקום. בעבודה המצב נסבל, מי שרוצה פותח לו חלון. השבוע באה מישהי מקומה א' לקומה ג' בעקבות הריח!

shellyland

New member
איכסה עליכום!

אתם פשוט לא מבינים שיש אנשים שסובלים, אבל אשכרה סובלים פיזית, מהריח הזה. [שלילנד שרוצה למות עכשיו מהריח שעולה מהשכנים למטה]

אטיוד5

Active member
מה את צווחת?

מבינים, מבינים. כמו שאמרתי - "שנאה עזה". זה היה יופמיזם לבחילה.
אופס,
.

גרי רשף

New member
זה הסתיו עם הענן והגויאבות

יקחו את הגויאבות, יקחו את היורה, יקחו את הנחליאלי,יקחו את השפעת, ואז ממה נוכל להנות?

את יודעת למה זה?

כי התחילו לייבא את החבושים המעוצבים האלה, שפתאום הם חלקים ואפשר אפילו לאכול אותם טריים.. חוצפה אולי הקודמים נעלבו ועברו לקפריסין או משהו

גנגי

New member
מתה על

חבושים וגויאבות. ואני אלופת-עולם בריבת חבושים, נראה מי יכול עליי! ואגב, אין בבוסטון חבושים, למרבה הצער, וגם לא גויאבות. לאן שלחתם אותי!!!

Idan91

New member
אולי אמא שלי יכולה עלייך.

היא מכינה ריבות מכל דבר אפשרי ומכל שילוב אפשרי (ולא אפשרי).

Idan91

New member
ביררתי - כן.

גם ריבת חצילים היא הכינה פעם וגם ריבת בצל. אה - ריבת סלק היא לא הכינה, אבל היא אמרה הרגע שאפשר.

shellyland

New member
וריבת עגבניות שרי?

אמא של השותפה שלי מכינה, וזה מעדן מלכים!

למעלה