בפרספקטיבה של הזמן..

בפרספקטיבה של הזמן.. ../images/Emo11.gif

ככל שאני מנסה ללכת ולהביט אחורה אל העידן של נתניהו..שכל כך הרבה שנאו וכל כך רבים אהבו..,וכל כך אהבו-לשנוא עד שהעבירו את צרות העין,גם לאשתו.. אז-מגיע רק למסקנה אחת: אילו הוא היה זה שאמור היה לטפל בפארסה הנוכחית.. לא היתה בכלל פארסה.. אכן,הוא היה נוקט במספר צעדים לא-שגרתיים ישר בהתחלה אבל התהליך האלים היה נקטע באיבו. רמת האלימות בתקופתו היתה נמוכה פי ארבעה בהשואה לקודמו,וגם ליורשו.. ושימו נא לב לעוד דבר קטן הטיפשות של ברק.. הפלשתחנים פחדו לפעול נגדו כמעט שנה,וזאת מכיוון שסברו שהוא תואם-ביבי,ולא יהסס לפעיל כח. אבל,כשברק פנה לדרך הויתורים-הנלעגת.. הם תפסו מיד שמדובר בעוד פרייר,כמו פרס וגם כמו רבין.. ורק אז,הם הרימו ראש. חומר למחשבה גם לשמאל,ובעיקר לו. מרק.

אלוני.

New member
עידן נתניהו

אכן בשלב מסויים חשבו הפלשתינאים שברק תואם ביבי אז הם החלו במלחמה מתוך הנחה שתואם ביבי יעשה מה שביבי עשה כשירו עליו, ולא היא. כמו שכבתי כאן לא פעם, אחד האיפיונים של הימין זה הגעגועים למה שהיה ואיננו, ראיית העבר בעיניים ורודות ץוך התעלמות ברורה מהעובדה שהיום אתה בונה את העבר של מחר.

שום נוסטלגיה

אך ורק ניתוח מפוכח של מה שהיה אילו.. הרי ברור,שאנחנו במשגה אים כיום. זה לא בושה להודות אלוני שגישת השמאל נכשלה ואפילו שאריק ממשיך אותה כיום. מרק. מרק.

וינטו

New member
ישנה תופעה שמדעי ההתנהגות ../images/Emo28.gif

צריכים לבדוק אותה שוב. הארץ הזו המלאה דם ברחובותיה ואלמלא פעולות מוצלחות של כוחות הבטחון היתה מלאה עוד יותר מקורה בשגיאות חמורות של השמאל בעת קבלתו את השלטון. גם רבין שהומרץ וגם ברק שהיה מוכן לתת כמעט הכל הביאו את האויב הנורא למסקנה שמדינת ישראל תיתן לו הכל עם לחץ טרור מסיבי. כעת הימין מואשם שאינו רואה היטב את העבר והוא כבעל חלומות. האם לא השמאל הוא כבעל חלומות?האם אינו הוזה?

אתה לא הוזה חביבי..

מאז ומתמיד השמאל פיזר כאן אשליות והולכות-שולל למיניהן ולכן-זה עבד על הבלות בנות 14 בכיכר והימין-אוחז בגישה הרציונלית שלא מוכנה להתחמק מהמציאות אלא להתמודד איתה.. מרק.

וינטו

New member
השמאל לא הפנים את העובדה ../images/Emo28.gif

שההתפתחות שהוא כל הזמן מדבר עליה אינה התקדמות אלא נסיגה לאחור

אתה הרי יודע.. ../images/Emo4.gif

שהשמאל כל הזמן עם התחת לעראפת..קדימה ועם הפנים המתלקקות והמתחנפות..אחורה מרק.

וינטו

New member
זו אקרובטיקה מבית המדרש ../images/Emo28.gif

של פרס,ביילין ושריד. נראה שגם שרון מתאמן ומבצע לא רע.

גידי@

New member
מעניין איך שאנשי הימין מנופפים שרק

בידם הידע והמונופול על האמת .. מעניין.. הייתי מצפה שיהיו קצת יותר ענווים..

אני ממצביעי שרון ואמשיך לתמוך בו

אני לא מאמין שנתניהו יפעל ביד קשה יותר נגד ערפאת. קל לו לדבר כי הוא לא בשלטון. אני מאמין ששרון יודע מה שהוא אומר שכראש ממשלה הוא רואה את התמונה הכוללת,ואני לא חושב שאני יודע הכל. מה שאני כן יודע זה שערפאת הוא רוצח ושקרן ,ואינני סומך על שום הסכם איתו.

גידי@

New member
אורי .בשלטון נתניהו יתנהג אחרת

לא תהיה לו בררה ,כשעולים לשלטון מסתבר שיש מציאות פוליטית בינלאומית שיש להתחשב וקל לצפף עליה שהשלטון הרחק ממך..

וינטו

New member
מענין איך אנשי השמאל מנופפים ../images/Emo28.gif

שרק בידם הידע והמונופול על האמת. לאחר נחלי הדם בעקבות אוסלו הייתי מצפה שיהיו יותר ענווים ובעיקר שריד שלא יגיד בהפגנה היום שהוא מכיר במלחמת השחרור של העם הפלסטיני אבל מבקש שינהגו אחרת

ראשית עדיין לא התנצלתם על

המלחמה שהבאתם לישראל בתואנות שלום, על חיסול הכלכלה , על הפוסט אנושיות השמאלניסטית שהבאתם על ישראל. השמאל הישראלי כשל בצורה גורפת, אך ממשיך בחוצפה רבה להשתולל עם שקריו.

למעלה