בפרוס השנה החדשה...

Gloria_Nathan

New member
בפרוס השנה החדשה...

בעוד כשלושה ימים רובנו, בני גיל העשרה, ניקח את התיק, נזרוק פנימה כמה מחברות או אלי קלסר, עטים ונצעד/ניסע למוסד החינוכי הקרוב למקום מגורינו. חלקנו כבר עושים את זה מהיום (היהי) חלקנו יתחילו מאוחר יותר הודות לשביתות הבאות עלינו לטובה עם כל פתיחת שנה (מניאקים :) אבל בסופו של דבר כמעט כולם פה יצטרכו להכנס לאחת מהכיתות האלה, נו אתם יודעים, עם הילדים האלה. ומה תהיה שונה השנה אשר מתחילה לה כעת? בטח בכלום. שיעורי ספורט יתרוקנו להם לאט לאט עד שבסוף רק חמישה ילדים בקושי יגיעו, החומר במתמטיקה ימשיך להיות הכי משעמם (בעיקר בגלל המורה) המגמה תמשיך לקחת לנו את כל החיים ואני אמשיך להיות הבן אדם היחיד בשכבה שמעולם לא היה לו חבר/ה וכנראה לעולם לא יהיה. ולמה שאלתם? אהה כי אני מצורעת, אסור להתקרב עליי, כל מי שיסתכן עלול למות, לא ניתן לאהוב אותי או לראות בי משהו מלבד כשרון. לשבת לידי בכיתה הינו עונש מהמורה ומי שמדבר איתי בהפסקות זקוק להתסכלות פסיכאטית עמוקה. או במילים אחרות: אני שמנה! אבל היי זה בסדר, אחרי הכל יש לי משפחה אוהבת בלי אמא שכל הזמן תוקעת בי מבטים מאשימים אפילו כשאני אוכלת פלפל, ובלי אבא שחייב להעיר כל הזמן הערות פוגעות, ובלי אח שטוען שאני גומרת לו את כל האוכל בלי יחס לכמות האוכל שיש והכמות של מה שאכלתי. וכמובן גם יש לי מערכת חברים שאני יכולה להישען עליה, בלי חברים שהולכים ממני בזמן שאני מדברת, בלי חברים שיעזבו אותי לבד בכנרת כשאני לא מרגישה טוב וילכו לדיסקו וכשיחזרו אפילו לא ישאלו אם אני מרגישה יותר טוב, כמובן שאין שם אף חבר שאם אני אבוא לרקוד איתו בדיסקו הבא שנלך עליו הוא ינסה להתרחק ממני ולעשות כאילו הוא לא רואה אותי, וכולם באמת רוצים לבלות איתי והם לא סתם מדברים איתי פעם בחודש רק כדי שאני לא אהיה עצובה ונצטרך להגדיש לנושא "היחס לחבר" שיעור מחנכת, וזה בטח כבר ברור לכם שמעולם לא קיבלתי הזמנה למסיבה מתוך רחמים. אבל היי למה שלמישהו יהיה אכפת? אחרי הכל אמרתי את זה בעצמי: אני שמנה!

PrettyBell

New member
בית ספר הוא מקום אכזרי

וכאחת שרק לפני זמן קצר עזבה את איזור ה´עשרה´, אני די מבינה אותך. רוצה מאד להגיד שהדברים משתפרים עם הזמן, אבל זה לא ממש ככה. אנשים נהיים יותר עקיפים, מדברים יותר מאחורי הגב למרות שמחייכים לפנים. מה שכן משתנה זה את, שמתבגרת ומבינה שיש מה לאהוב ויש מי שיאהב. ומי שלא אוהב - שילך @#$%! כשאת תראי את הדברים מנקודת מבט כזאת, יהיה לך יותר בטחון, ואנשים ימשכו בטבעיות לחברתך, כי אני בטוחה שיש לך המון מה להציע. בכל מקרה, WE"RE HERE FOR YOU!

א ו ר1

New member
סליחה רגע....

בית הספר הוא בכלל לא מקום אכזרי, זה הילדים שעושים אותו כך... אני תמיד אומרת שאין ילד רע ,יש ילד שרע לו, ובגלל זה הילדים מתנהגים כך. לבית הספר באים כדי ללמוד , לרכוש ידע והשכלה, נכון שבית הספר הוא גם מוסד חינוכי , אבל ילד שבא עם מטען שלילי מן הבית קשה מאוד לשנות. בכל אופן אני חושבת שכל אחד צריך למצוא את החברים שלו, לי היתה בזמנו בעיית קליטה ,באתי לבית ספר חדש כשהורי עברו דירה והיה לי ממש קשה, אבל מצאתי חברות שעד היום הן החברות הכי טובות שלי יחד התגייסנו , אחר כך התחתנו ובאו ילדים לעולם והיום כשאני מתגרשת אני מקבלת מהן תמיכה ועזרה.

PrettyBell

New member
סליחהת הובנתי שלא כהלכה

הכוונה הייתה לילדים, לא לבית ספר כמקום. אני מאד אהבתי את בית ספר והיו לי המון חברים וחברות. הייתי מאד פעילה בשיכבה שלי ונהנתי לבוא לשם. תמיד היו כאלה שניסו לפגוע, אבל פשוט לא נתתי להם. היה לי מזל - גם עם הבית ממנו באתי, שהיה תמיד אוהב ותומך, וגם עם האנשים אתם יצא לי להתחבר. זה באמת עניין של פרספרקטיבה וביטחון עצמי, שאם אין לך מקורות חיצוניים לשאוב מהם, צריך לחפור עמוק פנימה ולמצוא את המשאבים הפרטיים שלך.

א ו ר1

New member
בגלל זה ילדים גם מחוץ לבית הספר ...

מעירים הערות לא במקום , אם זה ברחוב או במועדונים וכ"ו וכשהם גדלים הם הופכים להיות אותם מבוגרים שמציקים לנו ואנחנו מדברים עליהם כאן בפורום בכל הזדמנות.

AlteX

New member
שלום גם לך ../images/Emo24.gif

ו-
שהגעת לכאן... כי כאן יהיו לך חברים אמיתיים, שישמחו לדבר איתך כל יום, ולא כדי לצאת מדי חובה. כאן תמצאי אנשים שישמחו להיות בחברתך ולא יעזבו אותך אף פעם... ויעטפו אותך בצחוקים, סיפורים, מצב רוח טוב, וכמובן חיבוקים חמים! אז... ברוכה הבאה למשפחה! ולגבי עניין החבר/ה... בחייך! הנה, אני, למשל, בן 26 וגם לי אף פעם לא הייתה חברה, ותאמיני לי שזה לא בגלל שאני שמן. את בחורה מיוחדת ומוכשרת מאוד (כן, עשיתי סקר קטן...), ועוד בהחלט תמצאי את המישהו המיוחד שלך, שיראה את זה כך ויראה בך גם בחורה מושכת מאוד, וירצה להתקרב אלייך כמו אף אחד אחר... כן, יש אנשים שזה בא להם בקלות, אבל, כידוע, שום דבר טוב באמת לא בא בקלות, אז... לא לוותר בבקשה. בינתיים, אני מאחל לך ערב נפלא, ותפסיקי עם הציניות...
ועוד פעם... ברוכה הבאה למשפחה!

Gloria_Nathan

New member
יש לך מזל שהצלחת להצחיק אותי...

לא שזה כזה דבר קשה, האמת היא שלא נראה לי שיש דבר יותר קל מלגרום לי לצחוק. א-ב-ל מאוד הגיוני שאם לא הייתי מצחיק אותי הייתי כותבת פה איזו תגובה צינית לכל העיניין, אבל עכשיו אני לא יכולה. אוף איתך! ואפשר בבקשה לא להתמש במנוח "משפחה", זה פשוט מזכיר לי את הפורום של הסהר- שאיתו היה לי סכסוך דיי גדול ואני מעדיפה לא להיזכר בתקופה שלי שם. אז עד ההודעה הצינית הבאה... :)

PrettyBell

New member
דווקא אוהבת ציניות

אפילו מאד. בעיקר בכתיבה. מאד משעשע אותי. אבל אני יודעת למה אלכס התכוון. זו בטח לא הגישה הטובה ביותר לחיים. אז למה שלא תשאירי את הציניות ליצירתיות וסתם תני חיוך
ממני שכבר רועדת מהמחשבה על התגובה......

למעלה