בפעם ה300!!!!!!! היום בצהריים היתעוררתי מהחצלול ה-300 שלי!!
E Esho New member 18/7/05 #3 הוא היה עושה בדיקות מציאות כל הזמן והיה כותב יומן חלומות כל הזמן... ועכשיו הוא כמו חולם טבעי.. רק שהוא עושה בדיקת מציאות כל חלום ולא ישר יודע שהוא חולם...
הוא היה עושה בדיקות מציאות כל הזמן והיה כותב יומן חלומות כל הזמן... ועכשיו הוא כמו חולם טבעי.. רק שהוא עושה בדיקת מציאות כל חלום ולא ישר יודע שהוא חולם...
I idan334 New member 18/7/05 #4 לא מדיוק פעם היתי עושה הרבה בדיקות מציאותיות וכותב ביומן חלומות ועכשיו אני חולם טבעי
E Esho New member 18/7/05 #5 זה לא הגיוני.... אתה לא טבעי כי אתה לא תמיד הייתה מחצלל כל הזמן.. עכשיו אתה מן "טבעי"
S sh00sha New member 19/7/05 #6 מזל"ט...! ומספיק לדון בכשרונו של עידן... זה מעיק ולא נעים לי. חחח סתם קנאה
ע עכבר כחול מדבר New member 19/7/05 #7 אז אתה כן סופר..../images/Emo3.gif כל הזמן אמרת שאתה לא סופר.. או שסתם חישבת את זה שאם בממוצע אתה חולם X חלומות בשבוע, ומאז החצלול הראשון שלך עברו Y שבועות אז: X*Y=300
אז אתה כן סופר..../images/Emo3.gif כל הזמן אמרת שאתה לא סופר.. או שסתם חישבת את זה שאם בממוצע אתה חולם X חלומות בשבוע, ומאז החצלול הראשון שלך עברו Y שבועות אז: X*Y=300
ע עכבר כחול מדבר New member 19/7/05 #9 אני זוכר שאתה אמרת.. פשוט אין לי כח לחפש.. אני אחפש אחר כך אם אני לא אשכח
I idan334 New member 19/7/05 #10 לא אמרתי!!!!! אתה בא להגיד לי מה אמרתי?! שאלתי את המנהל אם הוא סופר והוא אמר שהוא לא סופר אז נראה לי שהיתבלבלתה
לא אמרתי!!!!! אתה בא להגיד לי מה אמרתי?! שאלתי את המנהל אם הוא סופר והוא אמר שהוא לא סופר אז נראה לי שהיתבלבלתה