בפעם הראשונה

צריך להביא אותו הנה

אמנם טבעתי בים הלינקים בשרשור הזה, אבל לאט לאט אעשה סדר בענין הזה. מישהו מוכן לאסוף את כל הלינקים ולשים אותם בעמוד אחד? איש? יש לך זמן לעשות טובה ליהודי
פשוט מופלא מה שקורה כאן. איזה אהבת ישראל.

בן הצבי

New member
ר' נועם, בשבילך הכל...

אז ככה- א) הקישור שהביא ר´ איש הרוח לניגון של חסידי הרבי צמח צדק זי"ע, מושר ע"י הרה"ח ר´ יאיר שיחי´ כָּלֵב. ב) לינק שהביא ר´ איש הרוח לפוסט שכתבתי בבלוג שלי על ההודעה הראשונה כאן בשרשור מאת איש הרוח. ג) קישור שהביא ר´ איש הרוח לניגון החב"די על המילים "טל יעסיס".

בן הצבי

New member

בן הצבי

New member
המשך קישורים ב'.

ז) קישור שהבאתי אני לקטע וידאו קצרצר בו רואים התועדות שמחה במיוחד ב´אוהל´ הק´ ע"י ציון הוד כ"ק אדמו"ר זי"ע מליובאוויטש עם החזן ר´ גרישא צאצקעס. ח) קישור שהבאתי אני לוידאו קצר, ושמח במיוחד, בו רואים את החזן ר´ גרישא צאצקעס שר "אחד מי יודע" ברוסית אצל הרבי זי"ע. (כשתיכנסו ללינק בהודעה הקודמת, כנסו לוידאו של שבת בראשית, לאפשרות הרביעית, soul strings)

leahle

New member
מני???????????????????

וואו! וואו! וואו! אני רואה נכון?? מה אתה עושה פה??? :)) או שאתה אורח קבוע פה ואני סתם עושה מעצמי צחוק כרגע? :)) בכולופן, טוב לראות שיש כאן תגבורת.... :)

leahle

New member
חחחחחחח

הוא לא יראה את זה עד אחרי יום כיפור, אבל לא נורא. גם אותו מישהו העלה מימים עברו.... איש, אתה אשם? :)

מני*

New member
לאהל'ה מה זה חכה?

את לא מתביישת, ואני מבקש לא להפליל לי כאן אנשים נקיים. ובאם את כבר כאן יש לי חידה בשבילך, מי המשורר או המשוררת שכתב/ה את זה? אני הבן אדם הכי מוזר ש(לא) פגשתם!!! :))) חג שמח לכולם

leahle

New member
מה זה חכה?

יעני, בנין שורש, גוף? נו באמת... נראה לך שחזרנו לתקופת שיעורי העזר בדקדוק? :))) טוב, מה אני באה להורס שירוש על רמה עם שטויות כמו שלי. עכשיו אני באמת כולי בושה - רק חבל שהסמיילים לא עובדים לי כדי להוכיח את זה:)) לגבי הציטוט, תן לי לחשוב יומיים.... טוב? :))

למעלה