בפעם הראשונה
זה לא נשמע מיוחד.חוץ מהסאונד האיכותי,עוד ניגון...צריך להאזין לזה בערך 10 פעמים עד שזה מתחיל להכנס פנימה.מומלץ לכן לשמוע שוב ושוב
את הקישור שלח לי ידידינו בן הצבי במסרים.במסר חוזר ביקשתי ממנו להעלות את זה לכאן.עד שהוא יתחבר העלתי את זה אני לכאן.הוא יסלח לי.אני מכיר אותו.הוא בחור זהב
כזה חבדצעקר כזה
מה מאפיין אותם בדור הזה
נעזוב רגע את עניין המשיח והויכוחים. יוצא לי מידי פעם לנגן בחתונות של חסידי חב"ד.הם נמצאים בכל פינה באינטרנט.הם מודרניים.נשותיהם לבושות לפי צו האופנה האחרונה.הם מעודכנים בכל חידושי הטכנולוגיה האחרונים. מאידך הם ישמרו בעקביות על חתונה עם הניגונים העתיקים של חב"ד.הם לא יתפתו לטראנס ולאקשן שהחברה שלנו כ"כ מתוסבכת ממנה.התזמורת תשאר כמו פעם...וההתלהבות גם מפעם.אין חידושים כמעט
זה יפה.זה יפה בגלל שלא צריך להתחדש עם מנגינות חדשות שפוזלות...תרתי משמע.זוהי חסידות.אלה הם חסידים.כי חלק נכבד מהחסידות בנוי על עולם הניגון.השירה בצוותא וההתלהבות החבדניקית עם המחאת הכף וצורת הריקוד האופייניים כ"כ לחבדניק עם הזקן הזה,הקופלי'ץ המעוך וההבעה שאי אפשר לטעות בה,עושה משהו לאיש שגורם לו כל פעם לשמוח.שמחה מיוחדת.סוג של שמחה ששמורה רק במפגש עם החבדניקים שנמצאים בכל אתר ואתר. נכון.לפעמים הם מעצבנים
אבל המתיקות שלהם על כל המשתמע שהוזכר לעיל זה משהו שאתה לא יכול עליו
)))
זה לא נשמע מיוחד.חוץ מהסאונד האיכותי,עוד ניגון...צריך להאזין לזה בערך 10 פעמים עד שזה מתחיל להכנס פנימה.מומלץ לכן לשמוע שוב ושוב