בפעם הראשונה לא

r0cken

New member
אני בבעיה איתם

לאיזה אלבום התחברת ראשון? אני מנסה לשמוע אותם ובינתיים ללא הצלחה...

fire witch

New member
suede

כשהייתי בערך בכיתה ט' יצא האלבום coming up של סוויד, הסינגל הראשון ששוחרר מתוכו היה להיט מטורף (לא רק בקנה מידה של סוויד אלא באופן כללי) ושידרו אותו בלי הפסקה בגלצ/גלגלצ/MTV/VH1 ואני שנאתי אותו ברמות שלא ייאמנו ועד היום לא ברור לי למה . ממש שנאה ברמות של להעביר ערוץ בעצבים. משום מה יום אחד דווקא כן ראיתי את הקליפ.. אני לא אספר את כל הסיפור כי זה ארוך במיוחד אלא אגיע ישר לסוף - בכיתה י' כבר הספקתי לכסות את כל החדר (והחדר שלי גדול ) בפוסטרים , גלויות וציורים שלהם , לאסוף כל בדל מידע שיכולתי למצוא עליהם וכמובן כל דיסק/סינגל/ביסייד שיצא להם ואף לארגן לעצמי סדק בגולגולת במהלך הופעה שלהם בארץ ....

Caraya

New member
זה קרה לי כ"כ הרבה פעמים

שכבר הגעתי למסקנה שאני יכול ללמוד לאהוב כמעט כל אלבום בסופו של דבר, פשוט יש כאלה שצריך ממש לחרוש אותם קודם כדי שזה יידבק ויש כאלה שמתחברים אליהם ישר. Dark Side of The Moon שכב אצלי בחדר מוזנח ועצוב במשך כמה חודשים מאז שקניתי אותו, פעם בכמה זמן ניסיתי לשמוע קצת וזה היה נשמע לי מוזר מדי והייתי מתייאש איפשהוא ב-10 דקות הראשונות, עד שפעם אחת זה תפס ויאדה-יאדה-יאדה אני בהופעה של רוג'ר ווטרס צורח את כל המילים יחד איתו. Blind Melon גם די עצבנו אותי בהתחלה, כל השירים נשמעו לי אותו הדבר. אחרי כמה חודשים של חרישה עצבנית על האלבום הראשון שלהם הם עכשיו אחת הלהקות שאני הכי אוהב.

lihi50

New member
זה טיפה מפליא, אבל נכון../images/Emo42.gif

בפעם הראשונה ששמעתי את לדזפ, הפסקתי לשמוע מוזיקה שבוע. ואז פתאום התחשק לי לשמוע את בלק דוג שוב, והתמכרתי לאלבום ה-||||

movie man

New member
לי זה קרה עם לד זפלין!

לא יכולתי לשמוע אותם לפני כמה שנים, היום זו אחת הלהקות שאני יותר אוהב, אפילו רכשתי את האוסף החדש :)

lihi50

New member
תחדש(י?)איך האוסף?../images/Emo42.gif

(למרות שאני לא מאמינה שהוא פחות מ"מעולה"
)

movie man

New member
אלבום מעולה :)

אלבום מצויין, יש בו את כל הלהיטים ועוד מלא שירים טובים, אלבום רוק משובח :) ועוד דבר, למה כולם חושבים שאני בת? חחחחחח כתוב MAN ובפעם האחרונה שבדקתי אני בן :)

lihi50

New member
סליחה../images/Emo122.gif לא הסתכלתי על הכינוי../images/Emo42.gif

yotamn9

New member
למרבה ההפתעה, Scenes From A Memory

אחד האלבומים האהובים עלי, וגם האלבום של דרים שאני הכי אוהב. לא הכרתי את דרים לעומק לפני שקניתי אותו, ומשום מה לאחר שקניתי אותו די שחכתי ממנו. אחרי די הרבה זמן פתאום שמתי לב אליו והתאהבתי. ומאז גם התעמקתי הרבה יותר בדרים. לא יודע אם לא אהבתי אותו זו ההגדרה הנכונה, אבל פשוט לא ממש הקדשתי לו תשומת לב וזרקתי אותו בצד.

My Chemical Romance

זה לא ממש מתאים למקרה שאתה מציין, כי ל-MCR, כמו שהם מכונים בפורומים של האימואים למיניהם, יש לי סיפור אחר. התוודעתי אליהם עוד באלבום הראשון שלהם, שהיה מצויין, וכשיצא האלבום השני והמפורסם היייתי שמח שאני מכיר את הלהקה הזו כבר לפני. זה היה גם לפני ש-Black Parade הגיע לגעל-גל"צ והתחילה כל ההתלהבות סביבם ב-MTV. לרגע חשבתי שהנה סוף סוף להקת פאנק איכותית שלא ממוסחרת כמו גרין דיי. ובאמת בחודשים הראשונים ממש אהבתי את האלבום שלהם והתלהבתי מהשירים שם, עד שכולם התחילו לעשות את זה. ועד שיצאו הקליפים לשאר השירים. ועד שגיליתי שצמחה בארץ תרבות הימואים וואנא-בי פאנקיסטים מזעזעת. וכמיקל רומנס הפכו אצלי מלהקת פאנק טובה, ללהקת פופ-פאנק, כמו שקרה לגרין דיי, לצערי. ועכשיו אני לא מסוגל לשמוע את האלבום שלהם ושירים שלהם, כי אני יודע שיש כאלה שחושבים ש-MCR זה פאנק אמיתי וזה הלהקת רוק הכי טובה שיש, ואותם אנשים זה ילדים בני 14-15 וזה פשוט גורם לי בחילה.

למעלה