בפעם הראשונה לא

בפעם הראשונה לא

שירים/אלבומים/אומנים שבהאזנה או האזנות ראשונות לא אהבתם והיום אתם כן. לכו על זה!

o pie

New member
נושא מעניין.

המממ. קודם כל רדיוהד, שמשום מה אני זוכר שממש לא אהבתי את השירים שהיו לי על המחשב, אפילו מחקתי את Karma Police. היום רדיוהד זו הלהקה האהובה עליי.... Modest Mouse - We Were Dead Before the Ship Even Sank - בהתחלה שמעתי רק את הסינגל Dashboard, וחשבתי שהוא מגניב. כששמעתי את כל האלבום חשבתי שהסולן שר כמו שיכור ושזו להקה דפוקה. בשלב מסויים התרגלתי ועכשיו אני ממש נהנה מהאלבום. Queen of the Stone Age - כבר המון זמן שהיה לי את Lullabies to Paralyze ואת האלבום הראשון שלהם. לא ייחסתי להם חשיבות מיוחדת... משום מה רק שלשום פתאום כשראיתי סרטון שלהם ביוטיוב כשהם מופיעים בלייב, שמעתי עוד פעם את האלבום הראשון, וממש נהניתי ממנו. אז כך ניסיתי את Eva Vulgaris, האלבום האחרון, ואני חושב שהוא מעולה. Rage Against the Machine - כנראה הייתי צעיר מדי בשביל משהו כזה, אבל בהתחלה לא אהבתי אותם. בשלב מסויים התרגלתי והיום אני אגיד ש- Killing in the Name of זה אחד השירים שאני הכי הייתי רוצה לראות בהופעה חיה. האלבום הראשון הוא אחד האלבומים הטובים של שנות התשעים.

Anuerysm

New member
לא מאמין שאני אומר את זה אבל

הרולינג סטונס, ניסיתי בכח לשמוע אותם כי הם להקה כל כך מדוברת אבל פשוט לא התחברתי, ביום שעברתי לאמריקה לא היה לי שם מה לעשות חוץ מלשמוע מוזיקה באייפוד, אז אמרתי שננסה שוב את סטיקי פינגרז, באותו שבוע שמעתי אותו איזה 20 פעם, כמה חודשים אחרי זה הייתי בהופעה שלהם

r0cken

New member
Dream Theater - Pull me under

בכלל שנאתי את דרים תיאטר, בצורה עקרונית... עד שהתאהבתי בטעות. :) ועוד... האלבום הראשון ה"כבד" ששמעתי היה Slave to The Grind של Skid Row. לא חשבתי שאני אתרגל "לרעש הזה". לפני זה שמעתי בעיקר בון ג'ובי
... אבל זה היה רק סכר שהיה צריך להפרץ. מעבר לזה, כמעט ואין לי אהבות משמיעה ראשונה. כל אלבום דורש זמן להתרגל ולהבין.

r0cken

New member
אה ועוד משהו. פינק פלויד!!!

עוד משהו שסירבתי לשמוע בצורה עקרונית (כשהייתי בתיכון), כי כל ההיפים ויפי הנפש שמעו את זה והתלהבו בלי הפסקה, וזה יצא לי מכל החורים. כיום אני אמנם לא פנטית, אבל כן שומעת ונהנת מחלק מהאלבומים שלהם.

JumpInTheFire

New member
../images/Emo45.gif ושל דרים ת'יאטר

זה רק גורם לסלוד מהמוסיקה באיזשהו מקום

movie man

New member
אמממ.... אני שומע גם דרים וגם פלוידס.....

ומה זה אומר עליי? חחח :)))

Liorking

New member
זה קורה הרבה

Radiohead - OK Computer מוזיקה חולנית ביותר ובלתי קליטה בעליל, אבל אז נהייתי חולה וזה התנגן לי בראש. Pink Floyd - Piper at the Gates of Dawn בהתחלה לא הבנתי מה הוא רוצה ממני, רק אחרי זה הפנמתי שזה אלבום מעולה וגאוני, פריצת דרך בפסיכדליה, רוק ומוזיקה מודרנית בכלל. לא תאמינו שאני אומר את זה, אבל גם להקת המי, לא הבנתי מה המהומה סביבם, חשבתי שהם איזה סוג של חיקוי לביטלס, גם לא אהבתי את Won't Get Fooled Again. היום אני מאוד אוהב אותם, Who's Next אחד האלבומים האהובים עלי וגם Live at Leeds אלבום הופעה ענק ורוק'נרול חי ובועט (למרות שעדיין אני לא אוהב את טומי, זה סתם חתיכת שיעמום).

epitaph

New member
Hands שהזכרתי בשירשור הקודם...

בהתחלה חשבתי שעשיתי טעות איומה שקניתי את האלבום "ג'נטל ג'יינט לעניים" ועוד כל מיני דברים נאמרו בחלל האוויר. אבל אחרי כמה שמיעות התמכרתי. יש גם את Giles, Giles & Fripp עם האלבום אולפן שהם הוציאו לפני קרימזון, The Cheerful Insanity of... מאוד זילזלתי באלבום הזה בעיקר בגלל שידעתי מה ייצא מהם בהמשך אבל באיזשהוא שלב התמכרתי לשטויות באלבום הזה. גם עם Stand Up של ג'טרו טאל זה קרה לי, אלבום שבא אצלי אחרי כמה וכמה אלבומים שלהם, בהתחלה לא יכלתי לסבול אותו, נשמע כל כך שונה ולא קשור לדברים המאוחרים שלהם, עד שנתקעתי איתו בשבת שסגרתי פעם בצבא ואמרתי שננסה והתמכרתי, היום הוא האלבום האהוב עליי ממה שג'טרו הוציאו. אני מניח שיש עוד כמה דוגמאות אבל לך תזכור...

שלי..

נברמיינד של נירוונה.. בהתחלה שנאתי אותו.. ואז אחרי האזנה שנייה או שלישית הבנתי איזו יצירת אומנות זו

genz

New member
אוהו

טול, מיוז, פיית' נו מור, ואן האלן, פו פייטרז, QOTSA, ארקטיק מונקיז, לד זפלין, וזה רק מה שברוק. במטאל ואלקטרוני יש עוד הרבה יותר...

mallava

New member
הסמית'ס

כששמתי לראשונה את the queen is dead זה היה נשמע לי כמו מנגינות שממחזרות את עצמן, עם טקסטים חלשים וסולן עם קול דביק ולא פרופורציונאלי לסגנון. היום הם אחת הלהקות האהובות עליי יחד עם הדורז, אר אי אם והביטלס.

Live at Leeds

New member
אוקיי

תכלס The Who, הלהקה הראשונה שלי בסגנון. אפשר להבין. גם אחרי שהתחלתי להעריץ.. לא התחברתי ל- Quadrophenia וכיום אני מנשק אותו בשעות הפנאי.

למעלה