בפעם הראשונה בפורום חידון שבו יחולקו כרטיסים להופעה של הדג נחש פרטים בקרוב.
P parnar New member 21/9/05 #1 בפעם הראשונה בפורום חידון שבו יחולקו כרטיסים להופעה של הדג נחש פרטים בקרוב.
J Jimmiet New member 22/9/05 #11 שקר!! שקרררר! חוצמזה ש90% ביום שישי ואנלויכולה עוד 70% [זה הגיוני כי זה חופף] ל18+ ומה שנותר לי ללכת אליו - יקר וחברות לא רוצות להשקיע. ומכאאאאן גם לי אין הופעות
שקר!! שקרררר! חוצמזה ש90% ביום שישי ואנלויכולה עוד 70% [זה הגיוני כי זה חופף] ל18+ ומה שנותר לי ללכת אליו - יקר וחברות לא רוצות להשקיע. ומכאאאאן גם לי אין הופעות
א אוהבת את אסי New member 22/9/05 #12 ../images/Emo10.gifאז לא פייר לשתינו. אצלי המצב הוא שאין אצלי אנשים ששומעים את הדג נחש(חוץ מגל חח) ואין עם מי לבוא להופעות. אין גם אוטו כי אנחנו קטנות וקשה למצוא מסיע ומחזיר בכל פעם. מקווה שיהיה טוב...
../images/Emo10.gifאז לא פייר לשתינו. אצלי המצב הוא שאין אצלי אנשים ששומעים את הדג נחש(חוץ מגל חח) ואין עם מי לבוא להופעות. אין גם אוטו כי אנחנו קטנות וקשה למצוא מסיע ומחזיר בכל פעם. מקווה שיהיה טוב...
J Jimmiet New member 22/9/05 #13 גם לי אין אוטו... ../images/Emo7.gif בואי נתאחד כנד הגלובליזציה הנוראית. חחחח
R RESTO New member 22/9/05 #17 דוגרי המצב שלי גם דומה אבל להופעה האחרונה הלכתי לבד והיה מצוין!!!! ולגבי תחבורה בירושלים זה לא בעיה!!! יש רגליים ויש טרמפים!!! אבל אני מוכן להצטרף לאגודה בשביל הופעה פרטית....
דוגרי המצב שלי גם דומה אבל להופעה האחרונה הלכתי לבד והיה מצוין!!!! ולגבי תחבורה בירושלים זה לא בעיה!!! יש רגליים ויש טרמפים!!! אבל אני מוכן להצטרף לאגודה בשביל הופעה פרטית....
J Jimmiet New member 22/9/05 #18 לך יש רגליים! לך תלך מפסגת זאב למעבדה אה כן וזה כרוך ברשות ההורים לעבור בכל הכפרים הערביים בדרך..חחח