בפעם הראשונה אני כאן

shoshishoosh

New member
אושריקיייייי../images/Emo99.gif

חיימשליייי אני חולה עליךךך ב=נ=ד=ר!!! אין עליך חתיך שלי י'מושלםםם..... כמה יתגעגעתייי לא שמעתי ממך כבר מלא זמןןןן אני מקווה שיהיה לנו מפגש איתכםםםם ואני אוהבת אותךךך המוןןןןןןןןןןןןןןןן יפשלייי בהצלחה ב=ה=כ=ל!!!

כנס שנייהההה

אם זה אושרי האמיתי (מקווה מאוד) אז אני אוהבת אותך מאודדדדד מאודדד ויש לך ת'חיוך הכי יאפה שראיתי בחייםםם!!!!!!!!!!!!! ואם זה לא אושרי אז לילד המסכן שמתחזה תחלום ליהות דומה לציפורן של אושריי!!!!!!!!!!!

נכוןן!

אושריי בבקשה שזהה אתהההההההההההה אניי כול כך אוהבת אותךך חיוך של מליוןן דולרררר ימושלםםםםםםם פליזז שזה לא מתחזהה! ואים זה מתחזה אני ירצח אותוו חחחחחחחחח

אושרי?!?!../images/Emo12.gif

בנות..תצבטו אותי ותגידו לי שזה לא חלום!
אושרי........ אני
אותךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!
אני פשוט מטורפת עלייך!! איזה חמוד אתה שנכנסת לפה והקדשת זמן בשבילנו..
תודה רבה רבה רבה
יש לי משו להגיד לך בעלי המושלםםם!! אני אוהבת אותך הכי שיש..ומלא פעמים חלמתי עלייך..חלומות מצחיקים וחלומות מרתקים וחלומות מאכזבים..
חח..קבל כפרה..במיוחד בשבילך.. אני וטוולי מהפורום פה המצאנו לך שם! קוקי אני אוהבת אותך קוקי שלי!! ד"ש לכולם..
מועהההההההההההההההההההההההה
נ.ב בר..

עוד יומיים יש לי יומולדתת!!!!!!!!

ואם זה אושרי האמיתי באמת אז אני ישמח אם תכתוב לי אפילו רק יומולדת שמח או משי כזה חחחח

shoshishoosh

New member
אושרי הלוואי שזה אתה...

הלוואי הלוואי הלוואי... כולם חולות עליך פה ואנחנו מאוד מקוות שזה אתה... ובנות תגיבווו משעמם לי פה לבד..

תוש88

New member
חח

לא מבינה הרבה אם זה הוא או לא.. אבל יש לו שגיאות כתיב.. "עם זה בנס ציונה ועם זה ב.." זה עם "א" (אם זה בנס ציונה..) לא נראה לי שיש לאושרי שגיאות כתיב..

oshri i love u

New member
טוב אז עם זה אושרי כנסס

אני פשוטטטטטט מתהה עליךךךךך אתהה כזהה מדהיםםםםםםם.!!!! וואיי אתהה לא יודע איךך התרגשתיי כשעניית ליי לשאלהה בראיוןן כששאלתי אותך אם זה נכון שיש לך חברה שקוראים להה מוניקה.! אני פשוטט מתהה עלייך אתתהה לאא יודעע כמהההה כוסוןןןןןןןןן שליי!!!!!!!!!!!! אוהבתת אותךך המוןןןן המון המוןןן ת=ב=י=ןןןןןןןן
הדרו'שש סנדלררר חמיי

למעלה