בפורום הזה חיפשו את

בפורום הזה חיפשו את

השם של הנעימה מסלקום. אוקיי - גם אני מחפש. זה מהפרסומת של- בטא את עצמך נראה לי שרואים לזה רייד (ride) ובקליפ של זה רואים ילדה קטנה במכונית מישהו יודע? אה ותודה רבה ענקית עצומה מרשימה!!!!!!!!!!!!!! לגלי!!!!!!!!!!!!! גלי!!!!!!!!!!! גלי!!!!!!!!!!!!! גלי!!!!!!!!!!! גלי!!!!!!!!!! מת עליך!!!!!! האתר קצת מקרטע אבל-העיקר הכוונה!!!!!!!!!!!!! וחוצמזה אני מצטער שלא כתבתי לך תגובת תודה הייתי עסוק!!!!!!!!!!!! ואני מקווה שהכל הסתדר עם הדירה!!!!!!!!!!! תודה! תודה! גלי- כיפאק היייייייי!!!!!!!!!!

DuckY

New member
שלחתי דואר לסלקום...

לגבי הפרסומת, ונאמר לי ששם הקטע המוזיקלי הוא "בטא את עצמך" והולחן במיוחד ע"י שמוליק נוימן עבורם... (קצת בעיה להשיג, לדעתי...
) חג שמח, יניב.

עבדו עליך

נראה לי... כי לי ידוע שזה קטע משנות התשעים הוא די מוכר ממסיבות וכו´ והוא גם הצילצול שלי בבית הספר- ככה שאין סיכוי שהבית ספר שלי גנב מסלקום מישהו????

ortazzz1

New member
תראה לי שאתה מתכוון לקטע אחר...

הקטע שאני מחפש מ-מ-ש לא קטע למסיבות... מדובר בנעימה, לא קצבית, לא רעשנית... שוב, מתוך קמפיין "בטא את עצמך" של סלקום... בוקר טוב, יניב.

DuckY

New member
נראה לי גם...

ונמאס לי מזה שאני כל הזמן מתבלבל ורושם בניק של אור!!!

אני לא מתבלבל!!!!!!!

זה הקמפין שרואים אנשים אילמים צועקים ורואים את החסידים של ברסלב רוקדים באקסטזה ויש את השרירן ובסוף רואים את האנשים שרוקדים עכשיו, זה לא ככ קצבי אבל זה נעים בגלל זה קוראים לזה נעימה

למעלה