בפב' לאן?

בפב' לאן?

יש לי 10 ימים בסביבות תחילת בפבו' שאני רוצה לנסוע לאין שהוא, היעד לא ממש משנה, רצוי משהו מעניין ונחמד (כמובן..) אני מעדיף בטווח של 5- 7 שע' טיסה מישראל. יש הצעות? תעלו בבקשה רעיונות ומדינות שמתאים לטייל בהם בעונה זו. תודה הטייל.

jeshu

New member
בבלקן יש מדינות מעניינות וקרובות רק שמעט קר שם כרגע. סיני גם אופציה מצויינת לכמה ימים. להתרכז בפינה מסויימת של הודו יכול להיות נחמד - לטוס לבומביי - להחליט מראש על היעדים לביקור וגם לנוח מעט על איזה חוף.

sela v

New member
מה ששכחת זה כמה כסף

אתה מקציב לטיול כזה, ואם טמפ' קיצוניות מפריעות לך?

אתה מציע את איסלנד? ../images/Emo8.gif

כרגע אין לי העדפה או תקציב בנוי, כמובן שלא הייתי שש להוציא ים כסף על 10 ימים. טמ"פ קיצוניות? הייתי בכמה, אך בדר"כ מדובר על מקומות שאתה די חייב ארגון של סוכנות מה שמיקר את כל העניין לא? בכל אופן אשמח לכל רעיון....חשבתי כבר על אוגנדה, דרא"מ אפריקה...

sela v

New member
הצעת איסלנד

והמשכת לדבר על מקומות אחרים. הייתי לפני שנה באיסלנד בסוף דצמבר (כריסטמס), והיה מאד יפה. הרבה אין מה לעשות באיסלנד בחורף מלבד לראות את הנוף. לא מומלץ וגם די מגביל לא עניין הטמפ' אלא זה שהיום מאד קצר. השמש בסוף דצמבר זרחה ב-11 ושקעה ב-3 וחצי. מה שכן זו תקופה מצויינת לראות את הזוהר הצפוני. יש מעיונות חמים שבחוץ שלג ובתוך המים חם ונעים. אני הייתי בלגונה הכחולה. בחורף המלונות יותר זולים, אבל בקיץ אפשר לעשות קמפינג. אני מציע גם שתקרא את המאמר שכתבתי במאמרי הפורום על איסלנד בחורף. אוגנדה גם אפשר להעביר 10 ימים, הייתי שם לפני שנתיים שבועיים וחצי, אבל צריך לדעת בדיוק מה שרוצים ולתכנן טוב מראש וזה די מוריד מהעניין התרמילאי, כי בלחץ אי אפשר להיות תרמילאי. לי זה היה הפעם השנייה באוגנדה אז היה יותר קל. אין איזה מקום שכבר היית ואתה רוצה לחזור אליו? דרום אפריקה גם יכול להיות רעיון טוב, הייתי מבלה 10 ימים באזור קייפטאון והגרדן רות.

מה אתה יכול לספר על דרא"פ

העונה מתאימה? מלבד ספארי חיות משהו נוסף ומעניין שידליק אותי? אגב העלת רעיון יפה לחזור למקום בה הייתי אך מדובר במקומות רחוקים למדי או יקרים יחסית.

דרום אפריקה

מדהימההההה!! אבל לעשרה ימים? ממש חבל. אתה תפספס בגדול.ומכיוון שהרבה פעמים אנחנו לא שבים למקומות שכבר נסענו אליהם, הסיכון בלהשאיר אותה עם עשרה ימים ממש לא משתלם לדעתי. מבחינת העונה, זה ממש זמן טוב, עדיין קיץ אבל אחרי שניגמר החופש הגדול שזה יתרון.אם בא לך נופש, אז אולי, קייפטאון זה אזור מלא בתרמילאים, אכסניות, מקומות בילוי וכו... אבל שוב, עשרה ימים זה פספוס לטעמי. גם הכרטיס לא ממש זול לדעתי אבל זה כמובן שווה בדיקה. מנסה לחשוב על מקום אחר...למה לא משהו קרוב כמו יעד בים התיכון?

natyh

New member
מפינלנד לחוג הארקטי

באופנוע שלג או מזחלת כלבים . צריך עוד רעיונות ???? נתי

שיחקתם אותה ../images/Emo24.gif

לילי, מה רע ב- 10 ימים ? תמיד חייבים חודשיים למקום? הייתי בטיבט שבועיים והרגשתי שמספיק לי... ברור שיש עוד לראות ולעשות ובכ"ז גם 10 ימים זה משהו תראי כמה טיולים יש שמקפים איזור בשבוע שבועיים נכון לא סופנטני יותר מידי ואולי לא תרמילאי כמו שסלע אמר, אבל איך אומרים זה מה יש ועם זה ננצח. נתי מדגסקר,אני חייב לציין שזה כבר עלה במוחי, עונה מתאימה? תוכל לתת כמה מילים על המקום? ושוב חברים הרבה תודה!!

natyh

New member
עונה למדגסקר

כמו דרום אמריקה : מקום יפהפה , אי בו התפתחו תת מינים בדומה לגלפגוס או אוסטרליה סיישל וכולי בשל המרחק מהיבשת והבידוד . נראה לי גן העדן האבוד , כמו סיישל , די עזוב אני כבר מקנא ... יש המון חומר ברשת חיפוש פשוט מדגסקר בעברית בגוגל יעלה לך אנציקלופדיה שלמה , ואם תעשה חיפוש מתקדם פה בפורום על שם המשתמש שלי או של יובל קוגווה תמצא חומר נוסף . או אם תחפש טיולי אופניים במדגסקר באנגלית תמצא עוד חומר . בקיצור ים של אינפורמציה . ויופי של שמש ומזג אוויר בפברואר בדיוק אבל בדיוק כמו ברזיל . נתי

natyh

New member
10 ימים

זה הזמן שיש לו . לסיישל טיסה דרך קניה 7 שעות יויים בקניה 4 ימים סיישל והביתה . ריו 14 שעות טיסה ישירה , שלושה ימים קרנבל , יומיים אזודה , יומיים מורו דה סן פאולו והביתה . פינלנד טיסה להלסינקי יום נסיעה 10 שעות לחוג הארקטי 5 ימים סקי שם חזרה 10 שעות שלושה ימים הלסינקי וסביבותיה והביתה . לא חייבים מזחלת כלבים לאורך כל המסלול . והרי לך תמונה , מי שינחש נכונה היכן צולמה יזכה לכבוד המגיע נתי

מי זו לילי?

ומי פסל טיול של עשרה ימים? רק לדעתי לא לעניין לנסוע כל כך רחוק וכל כך יקר לעשרה ימים, זה כל מה שהיה לי להגיד בעניין העשרה.

jeshu

New member
לעניות דעתי בתורכיה אבל גם אכלתי שווארמה ממש טובה בלה - פאז ברחוב הראשי שהכין ערבי אחד שגר שם.היה טעים עם בשר איכותי,אבל יקר במושגי לה - פאז וגודל המנה זה פשוט לא זה - לא יצאתי שבע....

למעלה