בע"ח אבודים

Galit & Ishay

New member
איבדנו את ג´וליה

שלום לכולם, אתמול, ה-18 באוקטובר 2001, איבדנו את ג´וליה שלנו. ג´וליה היא כלבה בגודל בינוני ובצבע בז´. היא ענדה קולר כחול עם דיסקית אדומה שמספרה: 0575. היא הלכה לאיבוד ליד הבית שלנו ברח´ מוהליבר ביהוד. ממש מתחת לאף. אנחנו משתגעים מדאגה וגעגועים, ומאד רוצים שהיא תחזור אלינו מהר. אנחנו מצרפים להודעה הזו תמונה שלה. אולי זה יעזור. אז מי שיודע, מי שראה אותה - אנחנו מאד רוצים שתתקשרו איתנו. תודה.

shanty.G

New member
בע"ח אבודים ../images/Emo10.gif

מצאתי את ההודעה הבאה ב Ynet בפורום חיות מחמד. משתתפת קבועה בפורום איבדה את כלבתה האהובה ג´וליה (מצ"ב תמונה)באזור יהוד. אם מישהו שמע/ ראה... כולם מוזמנים לקרוא את השרשור להודעתה של גלי בפורום בYnet. נושא : אשר יגורתי בא לי תאריך : 18/10/01 23:28 מחבר/ת : Galush דואר אלקטרוני : [email protected] שלח מסר מידי : 18099940 ICQ איבדתי את ג´וליה היום בבוקר. אין לי מושג איך להעביר את הלילה בלעדיה, ואני בכלל לא רוצה לחשוב על הלילות הבאים. היא בגודל בינוני, צבע בז´. היא ענדה קולר כחול עם דיסקית אדומה שמספרה 0575. היא נעלמה לידי הבית שלנו ביהוד. בבקשה, בבקשה, מי שראה אותה שייצור איתי קשר במייל, באי.סי.קיו, או בטלפון: 03-5361093. תודה.

2 Koma

New member
עצוב מאוד, מאוד!

היא במקרה לא יודעת את הדרך הביתה? אולי תנסי להסתובב באיזור הבית שלך ולקרוא לה? בכל מקרה לא נראה לי שיקחו אותה כל כך מהר להסגר... אני מקווה שתמצאו אותה ומהר! אל תדאגי, היא תמצא!

nikit1

New member
תנסו לשים מודעה עם תמונה במרפאות

הוטרנריות באיזור שלכם. מחזיקה לכם אצבעות.

בראשית11

New member
מישהו יודע מה עם ג´וליה של גלית ו

גלית אם את מבקרת כאן עדכני מה קורה.

**לילך**

New member
היי גלית ושי

מומלץ מאד לפרסם את המועה בכל פורום אפשרי: בוואלה יש פורום חיות מחמד ושני פורומי כלבים ,בYNET ובכל אתרי חיות המחמד והכלבים (כמו פט קינג ,פטנט ועוד...) וכן באתר של אס.או.אס חיות ובלוחות של כלבים אבודים. כמו כן את יכולה להסתכל ברשימת טלפונים של הפורום ,יש שם שמות של כל המקורות שבהם יכולים להימצא כלבים אבודים כמו: תחנות הסגר ,מחלקות וטרינריות עירוניות ,עמותות שונות ,צער בעלי חיים בערים שונות ועוד. את הלינקים למקורות שהזכרתי , אתם יכולים למצוא בקישורי הפורום. כמו כן מומלץ שתפרסמו מודעה עם תמונה ליד בסביבת מקום מגוריכם ובמקום שבו אבדה הכלבה. אני מחזיקה לכם אצבעות ומקווה שהכלבה תמצא במהרה

Galit & Ishay

New member
תחנות הסגר

הייתי בכל מיני תחנות הסגר באזור וגם לא באזור. ג´וליה פשוט נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה. בא לי למות!

למעלה