בעת האקט המיני

gaya36

New member
המחשבות שלי לא נודדות

לזכרונות ספציפיים או למי שהיה בעברי. זה יכול להיות גם משהו ערטילאי וגם אני יכולה לראות את בעלי באותה פנטזיה.

G מאסטר

New member
מעולה...העיקר הוא שאת מגיעה לפנטזיה

לא משנה עם מי..או כמה.
תהני בכל מיקרה

אז זה באמת משהו נפרד מהספייס.

את פשוט נודדת לפנטזיה כלשהי.
איך זה מתרחש? את רואה תמונות? חושבת על שם של מישהו? חושבת על מעשים מסויימים או מדמיינת שאת עושה אותם?
ואם לחבר בין שני הדברים - כשאת מפנטזת את עוברת לסאב-ספייס הזה? או שתיארת שני דברים נפרדים - גם פנטזיות וגם "מעבר למימד אחר"?
אוף, אני מקווה שהצלחתי להיות ברורה

gaya36

New member
בואי נעשה סדר....

זה לא קורה לי כל הזמן יש גם סקס שהוא רגיל בלי מחשבות עמוקות/נודדות או דברים מתוכננים.

ישנם מצבים שאני נכנסת לתוך פנטזיה אני שם בכח המחשבה רואה הכל ויכולה לחוות את הדברים בלי להרגיש באותו הרגע את המגע של בעלי , במצבים הללו אני בהיי וכמו שתיארת נכון שאת לא יודעת מה בדיוק עברת מבחינת עוצמת האורגזמה או אם בכלל עברת את זה. אני מרגישה שאני יכולה להתנתק מהמציאות ולהיות במקום אחר. בלי קשר לסקס וכאלה אני מרגישה הרבה פעמים דברים סתם לדוגמא פתאום עוברת לי מחשבה על משהו שאני ממש לא בקשר איתו , רואה ושומעת אותו ובאותו הרגע אני מקבלת שיחת טלפון ממנו זה קורה לי הרבה פעמים עם אנשים שונים. אני יכולה להיות עסוקה במשהו ובעלי למשל במקום אחר לא לידי בכלל ושנינו באותה השניה חושבים על אותו הדבר ומחייגים באותו הזמן אחד לשניה. כך גם בחלומות קרה לא פעם שבשינה חלמנו את אותו החלום.

גם טלפון שמצלצל אני הרבה פעמים יודעת מי נמצא מעבר לקו. כשאני נמצאת בתדר הנכון אני נמצאת ברמת מודעות מאוד גבוהה.

אה, קורים לי גם דברים כאלה לפעמים

פעם ישנתי אצל חברה, בחדר נפרד משלי, חדר אורחים כזה, ובלילה היא חלמה שעשיתי משהו - כשבעצם עשיתי אותו במציאות (זה נשמע גס, אבל בפועל פשוט קמתי לכבות את התנור
).
או הדברים האלה של לחייג באותה שנייה או לסמס באותו רגע - וואו, קורה לי המון!
טוב, אבל זה כבר משהו אחר

gaya36

New member
זה כבר לפורום אחר

העיקר שאנחנו נהנות, לא חשוב מה זה או אם יש לזה שם

אפרופו ספייס...

אני קוראת מה כתוב בלינקים שצירפתי על חשיבות האחריות שיש לשולט בעניין הזה, על כמה טוב הוא צריך להכיר את הנשלטת ואת היכולות והגבולות שלה - ומבינה בפליאה אינסופית איזה מזל נפל בחלקי.
רק רציתי להגיד ככה, "קבל עם ועדה", עד כמה אני מעריצה ואוהבת את מי שהעביר אותי למימד הזה (לא פעם ולא פעמיים ובעיקר בחוויה שהזכרתי שהתרחשה לא מזמן והייתה עוצמתית יותר מאי פעם). זה לא מובן מאליו - האחריות הזאת שמוטלת על כתפיו - כמו גם היכולת וההכרה של התודעה, הנפש והגוף שלי.
זה בשבילו, סתם ככה כי מגיע לו

(מאמר מוסגר - מתה על התמונה היפהפיה הזאת
)

gaya36

New member
כיף לך! שמחה בשבילך

וכשאת באמת באמת נכנסת "לאני" הפנימי שלך השמיים הם הגבול בשביל להצליח בכלל ולהגיע למקומות הללו בפרט.
ושתדעי לך שאני עדיין קוראת את התיאורים שלך וישנם דברים שהזדהתי איתם....

אני מאוד שמחה לשמוע!
כי אני יודעת עד כמה אני, לפחות, מתרגשת לקרוא תיאורים שאני מזדהה איתם.
למשל, בפוסטים האלה שקישרתי אליהם - חזרתי בבום לחוויה הזאת, לתחושות שהיו לי, לתחושות שעברו אליי ממנו...
זה אשכרה ריגש אותי "לקרוא את עצמי" (ואת המאסטר) בין השורות, ועכשיו אני אפילו יותר גאה בעצמי ומעריכה אותו

(ואם הוא קורא שורות אלה במקרה - אין עליך, מלך שלי
).

G מאסטר

New member
נכון..אי אפשר בלי זה.

זה מעצים ומאדיר כל מגע פיסי רגיל לחוויה מיסטית ענקית

gaya36

New member
צודק....

כמו בכל דבר בחיים שאין שחור ולבן, כך גם כאן זה לא תמיד מובן/מתאים/מקובל על כל אחד.

G מאסטר

New member
אוהב שאת מרימה

את האגודל להסכמה עימי..
במיוחד שאת מצדיקה אותי...

G מאסטר

New member
בקהילות מסויימות..חשיפת שיניים זה איום.

אצל רוב בני האדם זה כתוצאה מחיוך גדול .
ממך אני חושב שאני מזהה חיוך.
אופס...יצאה לי גם הלשון ...

למעלה