בעת האקט המיני

gaya36

New member
בעת האקט המיני

בשיא הלהט והתשוקה
אני מוצאת את עצמי לעיתים נכנסת לתוך פנטזיה שרצה בראשי ומתנתקת מההרגשה של המגע של בעלי
אני מרגישה שאני נמצאת גם במקום אחר וגם "על הקרקע" הערבול הזה של כל החושים גורם לי לשחרור והרגשה עילאית.

מה איתכם? מזדהים? מתנהגים אחרת ומגיעים לפורקן רק בריכוז על מי שעומד מולכם או שאתם גם נותנים דרור למחשבותיכם?

אני חושבת שאת מתארת את תחושת הספייס

שמישהו יתקן אותי אם אני טועה. אשמח לשמוע עוד חוויות ושיתופים של אנשים בעניין הזה.

לגביי - עם ובלי קשר לתחושה שתיארת - שהיא מדהימה ושלא-מהעולם-הזה פשוט -
אז כן, אני נותנת דרור למחשבות שלי, אבל הן דווקא כן ממוקדות במגע של מי שאיתי ובו עצמו - אני רק מעצימה הכל ונותנת לזה משנה תוקף (נניח, מגדירה לעצמי בראש במילים את מה שהוא עושה לי, את המשמעות של זה בעיניי וכו' - למילים מדוייקות יש כוח!! מומלץ!
).

03lior

New member
לא מתקן מחזק מילה. במילה

וכמה שניסחפים יותר ומשתפים יותר עלולים להנות יותר
ושבת שלום

gidionline80

New member
ספייס

לחוד ודימיונות לחוד. הראשון נובע מסיטואציה של כאב בסף גבוה המשחרר אנדורפינים למח תחושה שמאופיינת בעירפול חושים על גבול העילפון.
לעומת כניסה מודעת לעולם הדמיון בסיטואציה מינית

ספייס לא תמיד נחווה כתוצאה מכאב גבוה-

מניסיוני הוא יכול לנבוע גם מחוויית שליטה ברמה גבוהה (לדוג' - ריסון מוחלט), או מחוויה שהיא עוצמתית במיוחד באופן כללי (למשל - פנטזיה מטורפת שמתגשמת סוף סוף).
אני רואה את זה כמשהו שהוא שווה ערך לחוויה מיסטית, ובמקרים קיצוניים - לטראנס של ממש

Dan_Kap_

Active member

ספייס לא נגרם רק מכאב. אני מכיר אנשים שמגיעים לחלל הפנימי בלי ששום כאב מעורב בסשן.

gaya36

New member
זה מאוד מעניין מה שאתה ודרלינג אומרים

לא חשבתי על זה או הכרתי את המושג הזה. אני יכולה לומר שהעבד אמר לי בזמנו ,כאשר אני נמצאת במצב שכזה אני כאילו נמצאת במקום אחר וזה נראה כמו סוג של ניתוק. וגם כשאני נכנסת לתוך הפנטזיה במודע ואני רואה שם דברים שלא קשורים אליי באופן אישי אני מרגישה שאני נותנת לגוף להשתחרר לגמריייי. אבל מה שלא הבנתי זה קורה רק לנשלטת?

gidionline80

New member
לא רק

לנשלטת לכל מגדר ושחוה אקט של מצוקה קשה בין עם זה כאב או חוסר אונים . וגם דומים ודומיות חוים סוג של ספייס כשהחויה טעונה מאד
יש תחושה אופוריה וטראנס. מה שתארת נראה יותר כ"דיידרים" או נייט דרים" סוג של ניתוק מהמציאות ולעולם פנטזיה.

gaya36

New member
אני גם יודעת לשתף באמצע האקט

בפנטזיה שלי באותו הרגע ומובילה אותו עם הדמיון שלי , אבל השחרור הבאמת עוצמתי מתקיים כשאני נכנסת לזה לבד ולא מדברת על זה.

תקראי בקישורים שצירפתי-

מתארים את זה שם נפלא.
אגב - גיליתי שגם בזה (כמו באורגזמות) יש רמות שונות של החוויה - מתונות או עוצמתיות יותר, קצרות או ארוכות, יותר מנטליות או יותר פיזיות, ברורות או מעורפלות (כלומר, שאת בטוחה שזה מה שחווית או שלא לגמרי בטוחה).

בהמשך לנ"ל - כמה תהיות משלי בנושא:

האם אני טועה במה שכתבתי קודם על עוצמות שונות?
קרה שחוויתי משהו דומה לספייס, רק חלש בהרבה.
אני מרגישה שאני בתוך הסיטואציה, אבל במקביל מרגישה שאני צופה בזה מהצד, כמו בחלום, בעיקר תחושה שאני מתקשה להאמין שזאת אני שחווה את זה. פחות ריחוף טראנסי, אבל גם לא לגמרי על הקרקע.
זה לרוב קשור בהגשמת פנטזיה ישנה, ויכול לנבוע אפילו מנשיקה על רקע שקיעה או משהו (כמו תמיד - רומנטיקנית חסרת תקנה
), רק כי זה משהו שנורא רציתי.
גם לזה נלווית תחושת נחיתה שנמשכת גם לאחר סיום, אך מן הסתם הנחיתה מהירה יותר.
עד כה הגדרתי את זה כספייס, כי זה מאוד דומה בתיאור התחושה - כאילו אני שם אבל מרחפת במקביל.
מישהו פה מכיר את התחושה ויודע על מה אני מדברת? זה אכן ספייס מתון יותר?
או שיש איזשהו מינוח אחר לחוויה כזאת?

ספייס

זה בעצם מצב מדיטטיבי.

סשנים זה רק דרך אחת.

אפשר להגיע לשם בדרכים רבות, לא כולן קשורות למין

אנדורפינים, כמו שכבר כתבו כאן מאוד עוזרים...

אכן חוויתי פעם תחושה דומה במהלך מדיטציה

וגם פעמיים-שלוש בחוף הים, בעיקר כשאני צפה בלי כלום על המים ומרגישה מעין איחוד מיסטי עם היקום וריחוף במימד המציאותי ובמימד מקביל גם יחד (נשמע נורא ניו אייג'י, אבל ככה זה הרגיש).
אח"כ קראתי על חוויות מיסטיות והבנתי שזה זה.
הספייס מאוד דומה בתחושה, אבל אפילו עוד יותר כייפי, ולוקח הרבה הרבה יותר זמן לנחות

gaya36

New member
מודה שזה סיקרן אותי עוד יותר

כי עד היום לא ייחסתי חשיבות לדברים הללו כמו למשל לפני כמה שנים בעת שינה עמוקה הרגשתי איך שאני יוצאת מגופי ומסתכלת על גופי ממבט על ריחפתי בחדר וראיתי הכל זה היה מדהים ומטריף כאחד. אני בכלל אדם רוחני מרגישה דברים דרך אינטואיציות חזקות .

מצד שני ,לפני מספר שנים בודדות (הרבה לאחר שהרגשתי את מה שתיארתי) קיבלתי זעזוע מוח קשה כתוצאה מתאונה מעבר לזה שזה ניטרל אותי למספר חודשים ,לאחר תקופה קצרה שחזרתי לעצמי מצאתי את עצמי נמשכת למקום הזה לריגושים עוצמתיים ומפחידים כאחד כאילו נתתי לעצמי ללכת על הקצה במה שקשור לריגוש.

מה שבטוח שהמוח האנושי תמיד מפתיע מחדש....

חיפוש בגוגל הוביל אותי לכלוב

הנה 3 תוצאות מעניינות:
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=246

http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=3489

http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=32884

האמת שמעולם לא קראתי על זה עד כה. ידעתי על זה, למדתי לזהות את זה, וזהו. למה לקרוא מאמרים כשחווים את זה באמת?

אבל חוויה שחוויתי לאחרונה בעניין הזה (לא אפרט, רק אומר שלקח לי יותר מ-3 ימים לנחות...) - גרמה לי לרצות לשמוע עוד על זה ולקרוא גם חוויות של אחרות/אחרים

פנליסט

New member
סאב ספייס רק עם כאב ?

לפי מה שכתוב בלינקים המצורפים, אפשר להגיע לסאב ספייס רק כחלק מתהליך פיזיולוגי של כאב.

אני לא מחסידי הכאב אבל הצלחתי להגיע לסאב ספייס כמה וכמה פעמים כתוצאה מהשפלות, וכתוצאה מזה

ש "ידעו ללחוץ על הכפתורים הנכונים " ובכלל לא היה מעורב כאב

כמו שדן ואני ציינו קודם - לא חייב להיות מעורב כאב.
זה קרה לי גם כתוצאה מכאב וגם לגמרי בלעדיו.
ואני לא יודעת מה מוגדר משפיל ומה לא (נושא לדיון נפרד, האמת), כך שגם זה לא הכרחי.
מספיק - ונראה לי שזה העיקר - מצב מנטלי של כניעה והתמסרות מוחלטת, בין אם זה נובע מכאב או כל דבר אחר (כל אחד ומה שמכניס אותו לזה).
גם חוויה רגשית עוצמתית מאוד יכולה לגרום לזה לפעמים בדרגה זו או אחרת (כמו שציינתי - למשל מצב של פנטזיה שתמיד רצית שסוף סוף מתגשמת. כך קרה לי, לדוג', שנשיקה מסויימת שלחה אותי לשם, בדרגה מופחתת אמנם - אבל שלחה
).

G מאסטר

New member
היגיון בריא יביא אותך מנקודה א' לנקודה ב'

דימיון לעומת זה...יביא אותך לכל מקום !!!
( אלברט אינשטיין )
מכיר את זה טוב מאוד..חי עם אישה מדהימה אבל נורמטיבית וחסרת דמיון.
תמיד הסקס שלי קשור במחשבות ונדידת המוח למחוזות וזכרונות.

למעלה