בערך שאלת טריוויה

בָלבָל

New member
בערך שאלת טריוויה

חבר שלי זוכר ספיישל שהיה של עולמו של ווין 2 עם אירוסמית', הוא זוכר שזה היה לקידום של הסרט. לעומת זאת, אני זוכרת ספיישל עם אירוסמית' לפני טקס פרסים של MTV ואני לא זוכרת אם גם שם זה היה עם ויין וגארת', והיה שם אולי גם קרמיט הצפרדע? הם עשו שם "גרפיטי" על איזה קיר שכל האורחים שבאו ציירו עליו. האם מישהו יודע אם אני וחבר שלי מדברים על אותה תוכנית? או שאני הוזה ובספיישל הזה שהיה לפני הטקס לא היו שום ווין ושום גארת'? לפני שאני הולכת לחרוש על 10 קלטות וידיאו ישנות כדי למצוא את הקטע המדובר, אני מעדיפה לשאול קודם פה את האנציקלופדיות אירוסמית'... תודה

AeroTom

New member
אמממ...

ספיישל של Wayne's World לקידום לסרט לא נראה לי היה ב-Saturday Night Live.לפחות הלהקה לא נראה לי הופיעה שם חוץ מה-4 פעמים בהם היא התארחה בתוכנית (כולל כמובן את ההופעה הכי טובה ב-1990 במערכון של Wayne's World הענק!). יכול להיות היה איזה ספיישל במקום אחר או אירוע אחר,אבל לא מאוד זכור לי.מה שכן קטע עם קרמיט הצפרדע די מוכר לי...אז אם זה היה עם אירו כנראה זה היה באיזה אירוע או טקס מסויים.ואם זה היה לקידום סרט ההמשך תנסי לחפש בסביבות סוף 1993 כי הסרט השני יצא בדצמבר אז.תודיעי אם תמצאי ומה בדיוק זה היה. אגב-יש לך במקרה בוידאו את הקטע של הלהקה ב-Wayne's World ב-SNL מ-1990? אין לי YES אבל אני כל הזמן בודק אם משדרים במקרה תוכניות ישנות כדי שאולי יהיה את זה זוב פעם ומישהו יקליט לי.זה קטע ענק וקורע בטירוף! Joe: "No drugs,no alcohol.It feels great" Wayne: No Way! Joe: Way Wayne: No Way! Joe: Way!

בָלבָל

New member
אההה 1990 זה כבר מוגזם ../images/Emo13.gif

בכל זאת הייתי בת 9.. אתה מחפש באימיול ודומיו? חייב להיות מישהו שהיה לו בוידיאו והעלה את זה למחשב... ואני אעשה מתישהו חיפושים בקלטות וידיאו שלי בקשר לספיישל ההוא. שיט חייבת לרוץ לבנק נסגר עוד מעט

AeroTom

New member
גם לי 1990 זה מוגזם

חשבתי אולי משידורים חוזרים או משהו כזה... ואין אצלי שום תוכנה או משהו כזה לשיתוף קבצים.אז לא,אני לא מחפש.אני גם רוצה את זה בוידאו ולא על המחשב. יש דבר הרבה יותר כיפי בקלטות שהם שלך של דברים שהקלטת בטלויזיה בזמן שהם היו.זה מאוד כיף לראות אותם אחרי הרבה זמן שלא ראית. להוריד דברים חוץ מזה שזה לא ממש חוקי זה הרבה פחות כיף. תמיד אני מצטער על זה שלא אהבתי את הלהקה והתחלתי להקליט דברים עוד לפני הרבה שנים.זה תמיד כיף גם לראות את הקלטות האלו של אנשים אחרים.לראות איזה דברים הם הקליטו במשך השנים ודברים שאין אצלך.

בָלבָל

New member
ואלה אז אני אחפש בערב באימיול

חוצמזה אני רואה את הדברים מהמחשב בטלויזיה... (חיבור פשוט מאוד..) ואני עכשיו נורא מצטערת שיש לי את הכל בקלטות וידיאו, אני בטוחה שחלק מהן כבר הרוסות ואני לא אוכל לראות אותן או לפחות חלקים שלמים והאיכות בכלל על הפנים... דבר ראשון שאני אעשה אני אבחר כמה קלטות לקחת אותן לחנות שיעתיקו לי אותן לדיסק אחרת לא יישאר כלום מכל ההקלטות האלה.... וזה באמת יהיה חבל. גם מקווה בקרוב להתחיל פרוייקט סריקה של כל מה שיש לי מעיתונים (לא רק של אירוסמית') לפני שיצהיבו ויתפוררו...

AeroTom

New member
זה באמת חבל-

שהקלטות הופכות ישנות וגם המצב שלהם עם השנים שיכול לקלקל את כל מה שמוקלט עליהן.אבל יש בזה משהו כיפי והרבה יותר חזק מלהוריד דברים,כי אלו דברים שהקלטת גם לפני כמה וכמה שנים והכל שם ביחד בזמנים שישבת מול הטלויזיה וחיכית שיהיה משהו עם היד הכפתור של ההקלטה... וזה ממש חבל שהקלטות האלו חלקן מגיועת למצב לא הכי טוב וצריך להעביר את החמור בתוכן לדיסקים וכדומה. הנוסטלגיה הזאת וההקדשה שכרוכה בזה לשבת ולחכות ולהקליט מאוד יפה וחבל שהיא תיעלם. ההקלטות שלי של אירו לצערי מתחילות בערך מ-99,2000 כי רק אז ממש ממש נכנסתי לתוך הלהקה ואני עוד זוכר נגיד דברים מ-96,97 שראיתי וכמו מפגר לא הקלטתי כי לא ממש אהבתי אז את הלהקה.אבל יש לי איזה 4,5 קלטות נראה לי עם כל מיני דברים די משעשעים.כי היו גם הרבה שידורים חוזרים של כל מיני תוכניות וספיישלים וכדומה. אבל הקלטות האלו שמקדישים להם הרבה מהזמן שלך הם ממש נהדרות ותמיד כיף להסתכל בהם ולהיזכר. יש אצלי גם את כל הפרקים של סיינפלד למשל עם עוד הקלטות ממש ממש ישנות כשפרקים שודרו גם בפעם הראשונה אצלנו,ואני בחיים לא הולך למחוק אותן או משהו כזה. כל הנוסטלגיה הזאת זה אחלה דבר.במיוחד של אירו כמובן...

למעלה