בערך סקר...

לימונדה

New member
בערך סקר...

אני רוצה לשמוע על החלומות הצלולים שלכם באופןו כללי גם הראשונים וגם הכי הכי שווים!!! ויש לי עוד שאלה שמטרידה אותי מאוד- אפשר להיתקע בחלום צלול? מה עושים אם אי אפשר לצאת מחלום צלול או אם מתמכרים לחלומות צלולים? הרי באיזשהו מקום זה בערך כמו סמים.... אז אפשר להתמכר לא? ומ ה עושים נגד התמכרויות??? אילו הן שאלות שמציקות לי מאוד אז אני אשמח לקבל תשובה!!! שלכם- לימונדה!

שבילים

New member
איך אפשר להתקע???

הרי בסופו של דבר מכל חלום מתעוררים. חוץ מזה בקשר לסקר שלך, על חלום אחד כבר כתבתי כאן, שהיה לי בלילה האחרון. תוכלי למצוא אותו בתחתית העמוד (ויש לציין שאני בהחלט מופתעת ממבול התגובות שבאו בעקבותיו)....

Cheetah

New member
תיאורטית אפשר להיתקע...

פראקטית.... גם כן, אפשר להיתקע ואני לא ירחיב כרגע, אני מעדיף ללכת לישון

Variety

New member
תגובה

צי´טה, מבחינה ביולוגית אי-אפשר להיתקע, כי חלום צלול נמצא בשלב הREM או בעברית ריצוד עיניים מהיר. לשלב זה יש זמן ומחזוריות, ולכן החלום לא יכול להמשך לנצח, הוא חייב בשלב מסויים להיגמר. ואפילו אם תעצור את הזמן בחלום, או אני מעדיף להתיחס לזה כהאטת התפיסה, אתה תאבד צלילות מתישהו, כי כמה זמן כבר אפשר לחיות בלי לשכוח שאתה חולם. ואז - אם שחכת שאתה חולם, אתה תחזור לחלימה רגילה, ותתעורר בשלב מסויים. זו דעתי. Variety-

Variety

New member
ואני לא מדבר איתך על מקרים יוצאי...

ואני לא מדבר איתך על מקרים יוצאי דופן כמו כאלה שנכנסים לתרדמת (שאני לא בטוח אם חולמים בכלל), כי בדברים כאלה יש כנראה תקלה במוח. כמו שיש את הבעיה שלא נרדמים (וזה נראה לי גנטי או משהו, ואותו בן אדם הגיע לגיל מסויים והוא לא הצליח להרדם בו ומת לאחר כמה זמן), אז אולי קיימת הבעיה ההפוכה. אבל לדעתי זה במקרים יוצאי דופן. Variety-

Cheetah

New member
תשמע

דבר ראשון... חלומות לא תמיד מתרחשים דווקא בREM חלומות יכולים להתרחש בכל שלבי השינה, העניין עם הREM הוא שסטיסטית הסיכויים שמישהו שיעירו אותו בREM יזכור שהוא היה בדיוק בחלום, גדולים בהרבה יותר מהסיכויים שאותו דבר יקרה לאדם שמעירים אותו בשלב אחר. REM זה שנת חלומות על פי סטטיסטיקה, מעולם לא נאמר שחייבים תנועות עיניים מהירות כדי לחלום. 2 למה לא להכניס מקרים קיצוניים? מדובר בתיאוריה לא? דבר שלישי... כמדומני ישנו מצב רפואי שאדם מראה תסמינים של REM (גלי מוח מתאימים, תנועות עיניים מהירות) והמצב הזה נשאר ולא משתנה.. כמו קומה, רק נראה לי שזה לא נחשב קומה, מבחינה טכנית

דנה^^

New member
בוקר טוב אנשושים!!!

כן.. זה מה שבית ספר עושה לאנשים מסכנים כמוני :(( בכל מקרה- מפני שאתמול הלכתי לישון ב 17:30 לא כל כך יכלתי להתעדכן בפורום, חלום נחמד, ואממ זהו.. חוץ מזה כבר אין מה להגיב! את רוצה שיגיבו תכתבי עוד משהו.. אי אפשר על כל חלום שמיהו חולם להגיד "חלום נחמד".. כאילו אפשר, אבל זה סתם דפוק.. מבינה למה אני מתכוונת? **HUGS**

דנה^^

New member
אהה ודרך אגב- לימונדה:

בקשר לחלומות של אנשים פה תוכלי לדפדף ולקרוא כי הרבה חלומות פורסמו בפורום. עוד שאלה - אז את וגיא מכירים?

דנה^^

New member
ובקשר לסקרים...

גיא מה קרה לסקרים שפעם היו פה?? למה כבר אין?

UpTown~Girl

New member
שמעי לימונדה........

אני אלמד אותך דבר אחד בקשר לפורום הזה, אל תשאלי אף שאלה מתוסבכת שיש סיכוי שהיא תתפתח לדיון מדעי על אר אי אמ ובלה בלה בלה ועל אנרגיות וטלפתיות והיפנוזות (כן אמיתי, כן!) וחוויה חוץ גופית וכל הקראפים למיניהם, כי כשהם נכנסים לדיונים האלה, אין איך לעצור אותם...ואת כבר לא תביני כלום (חיחיחי אף אחד לא מבין על מה הם מדברים!!! כולל אותי) אז אני מציעה לך להימנע מלשאול כל שאלה העלולה להגמר בדיון קטלני כמו הדיון הנ"ל.

לימונדה

New member
חחחח כן אני יודעת

כי גם בפורום הקודם שלי זה היה ככה ואני שונאת את השירשורים הענקיים האלווו!!!! (שרשו למי שלא יודע- הודעת שרשרת ענקית של כל הפורום) אבל אלו היו כמה שאלות שממש הדאיגו אותי אז שאלתי!! ;) אוהבת- לימו.

Variety

New member
אייי, נעלבתי

אני דווקא נהנה לדבר על הדברים האלה, וחוויות חוץ גופניות? זה מאוד קשור לחלומות צלולים! וREM, זה גם קשור. אני מבקש לא סתם להגיד דברים לאנשים. :) Variety-

UpTown~Girl

New member
גיאוש!!!!!

חחח... נו אופנס אבל אף אחד לא באמת מבין על מה אתם מדברים שם...

דנה^^

New member
לדעתי (ובלי להעליב אף אחד..)

גם הם בעצמם לא כל כך מבינים עכל מה הם מתווכחים.. וויכוח כזה שמתחיל, מתחיל עם הודעות של כל אחד עם הטענה שלו, אחר כך כל אחד אומר שהשני מפגר, ואז כל אחד מביא אתרים ואנציקלופדיות ומחקרים להראות שהוא צודק, ואז בכלל יוצא שחלק ממה ששניהם ניסו להוכיח היה אותו דבר..

Variety

New member
בקשר לסקרים שהפסקתי לפרסם...

בקשר לסקרים שהפסקתי לפרסם, הפסקתי לפרסם אותם כי אף אחד לא ענה. רציתי להחליף סקר כל שבוע, אבל בשבוע ענו בערך 3 אנשים. העניין הוא לא כי לא רוצים לענות, אלא כי הסקר הוא כפתור קטן שלא רואים. לי גם לקח זמן מצוא אותו בהתחלה. אם הסקר היה מופיע אחרת, נראה לי הוא היה הרבה יותר יעיל. Variety-

למעלה