בערוץ הולמרק

gilriv1

New member
בערוץ הולמרק

פרק1 עונה ראשונה :מילי אביטל הישראלית בהולויווד מתארחת שידור חוזר של העונה1 ב23.46 ימים ראשון וחמישי {כל יום פרקים 1 .2 .3 .4 .5 .6 7 22 פרקים יש בעונה הרשונה של SVU

Nimst

New member
אוף

פעם שמינית או משהו

תתש

New member
הפרק הראשון ../images/Emo127.gif

חשבתי שהוא סתם יהיה כמו כל פרק של העונה הראשונה אבל הוא היה יותר טוב משציפיתי והוא הזכיר לי קצת את NYPD (אבל בלי כל הקטע של עינוי חשודים
). אוקיי שאני צופה בפרקים מעונות מתקדמות ובפרק הזה אני לא מבין למה מרישקה שינתה תספורת, היא בכוונה לא רצתה להראות טוב (למרות שבעונות 5,6 זה משתפר) במיוחד שהיא נראת כלכך מושלם
.

דנה שי

New member
נראה לכם שהולמארק ישדר יותר

משתי העונות הראשונות? ומתי סטאר וורלד תביא את העונה השישית... טו סתם שידורים חוזרים של העונה הרביעית? אבל מה שיהיה הכי טוב לדעתי זה שהולמארק יביאו את העונה התשיעית של חוק וסדר בתשע ורבע ובעשר עונה חדשה של מדור מיוחד. נכון שזה יהיה נהדר? אבל עד אז one can only dream.

דנה שי

New member
בקשר לפרק של אתמול, מישהו הבין את

הקטע שאליוט ואוליביה דיברו על השכנים וכיסוח הדשא ולפני שהם נכנסו למכונית אז אליוט הסתכל על אוליביה והיא "מה?" והוא אמר כלום... לא הבנתי את זה בכלל

gilriv1

New member
אני חושב שSTAR WORLD

עוד ישדר עונה6 ו7 -הערוץ בטח עושה הפסקה כי כרגע בארה"ב משודרים או מצלמים כרגע הרבה עונות של חוק וסדר -- בחלק מהעונות האלו מתארחים שחקנים אורחים

למעלה