בערוץ הבידור

nAm250

New member
כבר היה

תחפשי אם אולי יהיו שידורים חוזרים היום אבל זה מה ששידרו חודש שעבר בערך

dawn 14

New member
אתם

תדברים על הפוקוס שהיה ממזמן ב E! ?? כי עם כן אז יש לי אותו כבר מוקלט וגם את הנחשפים עם שרה.

hospital_food

New member
לא לראות!

מי שלא ראה את עונות חמישית שישית. יש שם ספויילרים!!! תוכנית ממש מעודכנת, אפשר לראות קטע מאיזה שיר במיוזיקל("יש לי תאוריה")

Marsha Figg

New member
אל תגזים\י...

ראיתי את זה לפני כמה זמן, זה נחמד בהחלט, מספר על החיים שלה, גם לפני באפי, ועל איך שהסדרה התפתחה והכל... אני לא זוכרת שם איזה ספוילר רציני, ואני הבנאדם הכי אנטי-ספויילרים בחצי הכדור הצפוני. הם מדברים יותר על הסדרה עצמה, ופחות על העלילה שלה...
רחלי

Schnickelfritz

New member
ראיתי אתמול (או- היום ב1 בבוקר).

היה ממש יפה
בכלל, אני ממש אוהבת לראות מאחורי הקלעים של דברים. אבל הצטערתי שלא יכולתי להקליט את זה בשביל ההרצאה (הוידאו נמצא בחדר והממיר בסלון). אבל בכל מקרה- שווה לראות
.

ראיתי את זה גם לפני איזה חודש

וגם אתמול. זה היה נחמד אבל שרה נראית ממש צנומה וזה די מדכא לראות את ההדרדרות שלה. בעונה הראשונה היא הייתה בינונית והפנים היו מלאות ויפות וגם היה לה חזה גדול יחסית בעונה השנייה היא הרזתה ונהייתה ממש רזה אבל נראתה טוב ועכשיו לפי התוכנית הזו היא ממש הדרדרה.... לא מתאים לה להיות כל כך רזה , זה הרס לה מאד את הפנים. לא שאני כזאת שטחית אבל לשרה יש פנים מאד מעניינות שלא רואים כל הזמן ועכשיו היא נראית חלשה ואנמית ובכלל זה לא נעים לך לדעת שכוכבת שאת אוהבת מרעיבה את עצמה ופוגעת בעצמה. אותי זה די דיכא. עוד משהו שדיכא אותי זה שראיינו אותה בגיא פינס והיא אמרה שנמאס לה מבאפי ונראה לה שיוכלו להמשיך את הסידרה בלעדיה ושאחותה בסדרה תוכל להחליף אותה. עצוב מאד לדעתי אבל כנראה שצריך להשלים עם זה שלשחקנים יש חיים משל עצמם ושום סדרה לא נמשכת לנצח.

Idomania

New member
לא רק היא צנומה..

תראו את זה! ממש רואים לה את העצמות!

רינת4

New member
זה היה ממש יפה,וממש

אהבתי את הצורה שבה הם התייחסו לדיוויד בוריאנז ולסדרה שלו. מי שמשחק את ספייק(איך קוראים לו?), היה נחמד רק נראה ממש צנום,והראש שלו-למען האמת-היה די קטן יחסית לגוף וגם היו לו הרבה תנועות ידיים מעצבנות. אבל לא משנה.. מה שהיה חסר לי זה שהם בכלל לא התייחסו לטארה,וגם את פיית הם לא הזכירו. אבל פיית-מילא(אפילו את קורדיליה הם הראו) ומילא ווסלי,(כי הוא יותר קשור לאנג´ל), אבל טארה לא הוזכרה בכלל, לעומת אניה,למשל,שכן ראיינו את השחקנית...(שאני ממש אוהבת,ד"א, וממש שנאתי כשהיא הייתה ב"בוורלי הילס")

למי שמשחק את ספייק קוראים...

ג´יימס מרסטרס (James Marsters), ויש לו מבנה גוף (ופנים) מיוחד
הם לא הזכירו את פיית´ וטארה כנראה בגלל שהן לא דמויות ראשיות. למרות שהיו להן תפקידים מרכזיים.

talrv

New member
את מי שיחקה

אמה קאולפילד (אניה) ב"בוורלי הילס 90210"??

Idomania

New member
היא חברה של..

ברנדון. נראה לי קראו לה שם סטייסי. היא הייתה העתנואית שעבדה איתו ובסוף עזבה לוושינגטון בשביל עבודה יותר טובה... והיא הופיעה ברוב הפרקים בעונה ההיא(נראה לי שזו הייתה העונה ה6)

רינת4

New member
ב"בוורלי הילס",

היה לה שיער חום(או שחור) והדמות שלה הייתה ממש מעצבנת! בתור אניה,היא הרבה יותר יפה,שלא לדבר שפתאום מסתבר שהיא יודעת לשחק... לא ידעתי שזאת היא. אם לא היו אומרים לי בחיים לא הייתי מנחשת!

talrv

New member
עכשיו נזכרתי!!

בגלל זה היא הייתה לי מוכרת שראיתי אותה פעם ראשונה ב"באפי"...... כן! זכרתי שחקנית מבאפי לפי בברלי, תהרגו אותי!

מינצו

New member
מה?! איפה הייתם כששדרו את בברלי?

לדמות שהיא שחקה בברלי קראו סוזן ולא סטייסי והיא הייתה אחת המטרידות, היא גרה באיזו חווה והיו לה כל מיני סוסים היא הייתה ממש מעצבנת ועכשיו היא משחקת את אחת הדמויותהמקסימות ביותר בבאפי.

dawn 14

New member
אתם יודעים

שאניה שיחקה בברלי את חברה של ברנדון אבל כבר לא אני לא יודעת למה כי לא ראיתי קבוע.

למעלה