בעקבות...

STIVENZ 426

New member
בעקבות...

דברים שנאמרו כאן, עלתה לי תהייה.. או יותר נכון כמה תהיות.. האם השתתפות במירוצים (להלן- מירוצי האינדורו בארץ) תורמת כל כך הרבה לידע של האדם המתחרה בתחום הזה? האם רוכב שמתחרה במירוצים, רוכב של פודיומים נאמר.. יהיה בהכרח בעל רמת רכיבה וטכניקת רכיבה יותר טובה משמעותית מאשר רוכב שרוכב כל שבת, חי את האופנוע, עבר קורס פאסולה א+ב (הכוונה בשלל התארים היא להראות שהבחור שלא מתחרה הוא בעל ידע..)??? האם המירוצים באמת תורמים לידע ולטכניקה של הרוכב, בהנחה שאין לו מישהו ש"מאמן" אותו ומביא אותו ומתקן אותו על טעויותיו? האם רוכב יכול להתקדם ולעלות ברמת הרכיבה שלו, רק ע"י התחרות במירוצים? האם יכול להיות שרוכב שרוכב כבר 10+ שנים, ירכב ברמה נחותה יותר מאשר רוכב שמתחרה 3 שנים במירוצי העמותה? בהנחה שאין למתחרה "מאמן אישי"? סטיב.. תוהה לעת ערב..

קבל...

כן.השתתפות בתחרויות תורמת הרבה ואפילו מאוד. וכן.יכול להיות שרוכב שרוכב 10+ שנים ,ירכב ברמה נחותה יותר מאשר רוכב שמתחרה 3 שנים במירוצי העמותה.ואגב , לא רק יכול להיות - זה קרה וקורה... וכמו בכל סוגי הספורט הקיימים ,תחרויות הם סוג של מדד שאותו אי אפשר למדוד מבלי להתחרות...קל מאוד לא להתחרות ולומר :"יש רוכבים טובים יותר" אגב , יש מושג בספורט שנקרא :"_________אימון" באימונים למשל קורה הרבה ששחקני האימון מנצחים טובים מהם...אבל בדרך כלל רק באימון

STIVENZ 426

New member
../images/Emo45.gif מסכים..

אבל לא חושב שזה נכון להכליל את כ-ל המתחרים.. ושוב, אני חושב שרוכב ש"מביא פודיומים", אכן , מן הסתם, יהיה בעל רמת רכיבה יותר טובה.. אבל התחרות, עצם היותה פתוחה לכל אחד שהממון בכיסו.. מכילה המון רוכבים בהמון רמות שונות של רכיבה.. רוכב שמתחרה כבר 4 שנים במירוצי העמותה(ושימו לב- מתחרה, לא בהכרח מנצח..), ירכב יותר טוב מרוכב שלא מתחרה, אבל עשה קורסים למיניהם, וכו´? לא בהכרח אני חושב.. בכל מקרה, יקירה
- את "חייבת" לי עדכון בנוגע לדברים מסויימים לא? סטיב שסידר כבר הכל, תיקן ושיפצר, סרק וצרב, והוא מבחינתו, פחות או יותר, מוכן..

חידודים...

כשהיועצת כותבת :"מתחרה" -כוונתה לכל אחד שבא להתחרות ע"מ לנצח...ולא ע"מ להשתתף. אגב שזיפון , השתתפות בקורסים למיניהם היא לא תרופת פלא ,אלא היא רק "תחילתה של ידידות מופלאה" כלומר שזיף , למיטב הבנתה של היועצת , השתתפות בקורב רכיבה מקצועי כלשהו ,ואי הפנמת החומר הנלמד ,משול לכלום.כלומר יש להתאמן, להתאמן , להתאמן...ואה! להתאמן...
מייד ישלח מסר בענין ההוא.

hananlv

New member
ובתור אחד שרק משתתף לפעמים

גם אם באים רק להשתתף יש בחווית המרוצים משהו שמלמד המון אפילו כאלה שלעולם לא יעלו על הפודיום

STIVENZ 426

New member
../images/Emo45.gif

למרות שלא ניסיתי(אבל מתכנן בע"ה אי"ה).. , אני מסכים, כי אין כמו התנסות, בכל תחום, "על אמת".. סטיב

מסכימה.

אכן.לרגע לא טענה היועצת שמי שלא בא להתחרות ע"מ לנצח לא לומד. במידה וזה השתמע מדבריה אז היא לא התכוונה לכך. אכן השתתפות בתחרות (מכל סוג שהוא) מלמדת המון.ולא רק על היכולת הספציפית באותו דבר שמתחרים בו, אלא מלמדת המון על כל אחד והכרותו את עצמו - למשל - עמידה בלחץ ,עקביות , כושר סיבולת , יכולת ריכוז וכו´....

נחת...נחת בתיבת האימייל של היועצת

האימייל. היועצת תעלעל בו קלות מאוחר יותר ואז היא תדע האם הביא השזיף קצת "נחת לאמא" -

STIVENZ 426

New member
ולאחר שתעלעל,

שתזרוק איזו ביקורת לסטיב.. ככה שידע.. ולא נורא אם זה קצת יכאיב..
סטיב

STIVENZ 426

New member
ברור..

גם מתמטיקה אתה יכול ללמוד ו"לתפוס את החומר" בצורה מעולה.. אבל ברגע שאתה לא יושב וחוזר על החומר, הסיכויים שלך להצליח הם קלושים.. סטיב שהוציא 99 בבגרות במתמטיקה, ולא בגלל שלמד ושקד יומם וליל.. (איזה ציון מבאס הא?
)

hananlv

New member
לוגיקה פשוטה

כיצד אותו רוכב תיאורטי (10 שני וכ"ו) יידע שרמתו השתפרה? הוא יהיה חייב להתחרות על מנת למדוד את יכולותו מול אחרים.. כלאמר ללא התחרות לעולם לא תדע מהי רמתך ושלא תדע מהי רמתך כיצד תוכל לשפר אותה?

STIVENZ 426

New member
צודק אבל..

רוכב בתחרויות, יכול לנצח בגלל שהוא רוכב "חזק". ולרכב "חזק" זה לא בהכרח לרכב "נכון". אני צודק.? אני יודע שלא מספיק, במסלולים מסויימים, לרכב "חזק" בלבד.. אבל ברגע שאתה קודם כל רוכב "נכון", ה"חוזק" ברכיבה יבוא לבד..(אני חושב..) ולכן אני טוען שעדיף לדעת לרכב "נכון" מאשר ללכת לתחרויות, להתחרות, ולחכות שרמתך תשתפר, (לרוב- ללא ידיעת טכניקה נכונה..) יש הגיון בדברי? סטיב

hananlv

New member
אם זה נגמר בפודיום

ולא בתוך עץ - סימן שהרוכב רכב גם חזק וגם נכון

mad dog 3

New member
מחזק את ידיהם...../images/Emo107.gif

גם של היועצת... וגם של ידידי השעיר... כן, כן וכן... אני רוכב משהו כמו 15 שנה ורק אינדורו\מוטוקרוס... אני מתחרה זו העונה השלישית... אני יכול להגיד בבטחה כי רמת הרכיבה שלי השתפרה...אחושרמוטא השתפרה... במיוחד בקטעים טכניים וסלעים

למעלה