בעקבות,

בעקבות,

התגובות, השאלות, והרבה הרבה דמעות שנשפכו כתוצאה מהיזדהות. החלטתי, למרות כל הקושי. לספר את סיפורי בהרחבה. אך בטוחה אני שיהיו כאלה שיגידו לי לא לכתוב, כן היו כאלה. אז לכן,דיי לי בסיפור הקצרצר לחזק את כל מי שנימצא בסיטואציה הזאת. אני החלטתי לכתוב כאן מישום שמו של הפורום. ``נוער חרדי``. השם הזה הוא שם מידי מכליל לגבנו,הנוער. אני רוצה לספר את סיפורי על מנת לחזק. ובתור בונוס סיפור שהגיע אליי כהוכחה על הריסת בתים שלמים. אז. ההחלטה בידכם. תודה על שיתופכם במסרים. תודה על הנכונות לעזור ,והעידוד. תודה...וסליחה, אם גרמתי צער לאלו שהוזילו דמעותהן/ם..

jack ace

New member
הינו רוצים לשמוע,(לקרוא) ומי שלא

לא חייב לפתוח ולקרוא.

אני רוצה להבין

אם את כולכך חוזרת בך. אז תפסי תרגלים ולכי מכאן...את נישארת וכואבת????מוזר מאוד! חלאס שהיה לי רע שהיה לי שיקרי קמתי והלכתי...יאלה תעשי כן גם את. עם כול הרצון הטוב שאת רוצה ``לחזק אחרים/ות`` ...

די.י.י.י.י.י.י.י ניק תפסיק להעיר ל.

לאחרים אולי אתה תיקח תפלא` או מה שאתה מתכתב ממנו ותעבור למקום אחר כאן זה מקום של חיזוק לא של הערות והארות למיניהם על נושאים שלא מוצאים חן בעינייך מקווה שהייתי דיי ברור

jack ace

New member
תודה על ההמשך . אין מילים, מאוד כואב.

הלואי שלא נצטרך להגיע למצבים כאלה כדי ללמוד, אלה נלמד ממכם. הסיפור שלי יבוא בע"ה מתי שהו גם. ש'כויח.

19אריאל

New member
לדעתי כל הודעה כשלך שנכנסת לפורום

חשובה לאין ערוך ומספיק שהצלחת ללמד מישו אחד מהניסיון שלך.

למעלה