בעקבות galitK57

renana ron

Well-known member
בעקבות galitK57

גלית הרגישה ריקנות איומה ותיארה כיצד עולמה נסגר עליה, כאילו החיים נגמרים או טו טו....בגיל שלושים !!!!! ומה אכתוב אני אודות גילי שלי ? "חגגתי" לא מזמן 51 סתוים. ה"חגיגה" עברה בשקט ובצנעה, ללא צלצולים, מלבד מתנות וברכות של מקורבים יותר ומקורבים פחות. בשנה שעברה עברתי משבר רציני. המשפט "חמישים שנות חיים" הטיל עלי אימה רבה. אז נכון שחבריי דאגו להפתיע בחגיגה גדולה אבל ההרגשה לא ממש היתה טובה. המספר 50 תמיד העלה לנגד עיני איש או אישה זקנים... כפופי גב וחרושי קמטים. אמנם היום אפשר לסייע בידי הטבע ובעזרת בגדים נכונים, איפור נכון [ויש כאלה שיעשו דברים דרסטיים יותר], אפשר להוריד מהגיל וההרגשה אך בכל זאת, ההרגשה היא שהחיים נוזלים מבין הידיים יחד עם הידיעה שאנחנו נמצאים כבר במקום בו נמצאו הורינו כשאנו הגענו אליהם יחד עם בחיר/ת לבבנו. זה כל כך מפחיד, גם לאור זאת שרק נציגה אחת נותרה מ-2 זוגות ההורים מכל צד וגם היא לא נמצאת בקו הבריאות. אז החלטתי - לא לחשוב על מה שלא הספיקותי לעשות בעבר. לחשוב רק על העתיד - לחיות עד כמה שאפשר היום, כי מחר מי יודע מה מכין הוא בכנפיו. לכל בני השלושים פלוס או מינוס - לא להגיד מחר....לעשות היום ...כי אולי מחר לא יגיע !!!! שלכם - renana ron ..

הרבה שנים טובות ../images/Emo24.gif

מהמעט שאני קורא כאן את עושה רושם באמת של אישה חכמה וטובת לב שאוהבת לחזק ולעודד אנשים אחרים

renana ron

Well-known member
רוב תודות לך

האיש מקצה הרחוב
אולי כדאי שתתקדם מן הקצה אל האמצע...נעים שם יותר..
renana ron

אני אגלה לך סוד

זה הבעיה של אנשים שלא מאמינים למה להיות בדכאון כשמגיעים לגיל חמישים כי אלה שלא מאמינים לא מחכים לכלום אין מה תכלית לחיים

renana ron

Well-known member
לצהוב שחור היחיד

על כך כבר נאמר - צדיק באמונתו יחיה. [ובלבד שיתן לאחרים לחיות באמונתם שלהם] חג שמח - renana ron .

renana ron

Well-known member
אכן כך

לא אמרת כל דבר רע על אחרים. בהחלט ראוי להערכה, אלא שבזמן הקצר בו אני נמצאת כאן שמתי לב שבכל תגובה שלך אתה "מיחצן" את אמונתך. בטוחה שהאנשים כאן בוגרים, יודעים את דרכם ואלה שאינם יודעים - ימצאוה בכוחות עצמם. ליל מנוחה - renana ron

תראי אולי אני מייחצן

אבל אם אני יכול לגרום לעוד בן אדם אחד למצוא את הדרך כמוני ולתת לו אושר ולתת לו תכלית לחיים האלה ומטרה ולתת לו חיי זוגיות טובים שהכל משיגים דרך היהדות אז למה לא אחרי הכל כל מה שאני רוצה שעם ישראל כולו יהיה מאושר שיהיה לך יום טוב ושבת שלום

renana ron

Well-known member
שבת שלום מר צהוב שחור היחיד

מעבר לזה שזכותך לחשוב שחיי תורה ומצוות יסדרו לעם ישראל את חיי הזוגיות שלו, יש לי שאלה קטנטה..וסליחה שאני קטנונית: איך זה שאיש השומר מצוות - יושב מול מסך הטלביזיה ביום שבת ומועד וכותב [רחמנא ליצלן] ?? אתה לא חייב לענות, ואולי גם אין צורך. רק נקודה קטנה למחשבה יום טוב לך ולכל האנשים באשר הם - renana ron .

renana ron

Well-known member
שמחה שהבהרת את הנקודה ../images/Emo13.gif

להזכירך, היום שמחת תורה.. ואכן שמחה גדולה שנסתיימה קריאת התורה כולה ועם הספר יכול להתחיל לקרוא מההתחלה - בספר הספרים. renana ron .

למעלה