בעקבות שרשורי הקיטור על יוקר הביגוד

rnavina

New member
גם אני מאד אוהבת לקבל בגדים מחברים

במיוחד בגדי גן שממילא לא ממש אכפת לי מהם. וזה חוסך המון כסף וזמן.

falkor11

New member
מנצלש"ת... לול למסירה באיזור הקריות. כולל מזר

מזרון. במצב ממש טוב.

The Bellinda

New member
אם עדיין רלוונטי אשמח לקחת אותו עבור

חמי וחמותי (שגרים בקריות), כדי שיהיה לנו כשאנחנו שם.

אני רואה שיש פוטנציאל

אני יכולה לדאוג לארגון הוירטואלי, אבל מכיוו שכדי שתהיה נוכחות צריך לארגן את המפגש באיזור המרכז, אני אצטרך מישהי שתעזור במציאת מקום מתאים. אם יש מישהי שיכולה, או שיש לה רעיונות, אני אשמח.

The Bellinda

New member
מוכנה לנסות לעזור

לפחות בחיפוש אחרי מיקום. תכווני אותי מה אנחנו מחפשות? פתוח, סגור, עם ילדים, בלי ילדים, בוקר, ערב... וגם מרכז מרכז (כלומר, נפת ת"א-ר"ג-גבעתיים-פ"ת) או שאפשר להתרחב קצת צפונה/דרומה (נניח, הרצליה-מודיעין)? ***מיותר להגיד שאני בעניין אחרי זה, נכון?

rnavina

New member
נראה לי שסגור, בלי ילדים, ערב

עדיפות לחמישי בערב. מניסיון זה יותר נוח לרוב המשתתפות. אפשר בגבולות הרצליה- מודיעין. חשוב שההגעה תהיה קלה ושתהיה חנייה.

The Bellinda

New member
עוד קצת שאלות מיקוד

כמות משוערת? (ברור שאי אפשר להתחייב אבל יש הבדל בין 10 בנות ל-30 בנות) מסעדה? מקום אחר שכל אחת מביאה משהו? גם וגם?

rnavina

New member
לדעתי יותר משלושים

סביבות חמישים או יותר... לא מסעדה. עדיף חלל שבו ניתן יהיה לסדר את הבגדים, עם מקום לשולחן גדול לאוכל ולשתייה. ואם יש גם כסאות אז מעולה.

g a g a g a

New member
לא נשמע נוח למי שבא מרחוק....

אם הייתי באה מהמרכז ואזור ת"א זה באמת הכי נוח, אבל ממרחק של יותר שעה נסיעה, חמישי בערב זה הכי הרבה פקקים ובילווי יונקת צמודה שעה די בעייתית.... יש לקוחות לשישי בוקר אולי?

rnavina

New member
אבל אם זה נניח יהיה בהרצליה

אז יהיה לך נסיעה יותר קצרה, לא? נניח אם קובעים בחמישי בשמונה, שמונה וחצי, אז אני חושבת שאין הרבה פקקים. בשישי בין פיזור הילדים בגן לאיסוף לא נשאר הרבה זמן, וסביר להניח שאני ועוד כמה לא נבוא בגלל שזה הזמן לסידורים, קניות בישולים וגם זמן זוגי...

g a g a g a

New member
אפשרי

בסופו של דבר, תמיד יהיה לא נוח לחלק מהאנשים, השאלה כמובן מה הרוב
עלי אני יכולה לומר, שערב כרגע עם היונקת הוא בעייתי בשבילי, ואני אוכל לנסות אבל הסיכוי שלא יצליח הוא די גדול...

אם זה בשישי

גם מי שבאה מרחוק חייבת לדאוג לבייביסיטר באותו יום. כדי להגיע מרחוק בחמישי, צריך לצאת מכאן ב 18:30 וגם אם נהיה רק שעה ונברח, מנסיון של פקקי חמישי בערב, לא נחזור לפה לפני 23:30. גדול עלי מדי

גם אני חושבת שעדיף לרחוקות שישי בוקר

אני מרחק של שעה וחצי נסיעה. בערב לא אוכל להגיע. מבינה את הקושי להתארגן על בוקר שישי ואם לרוב נוח ערב חמישי אז אני אקנא לי בפולניות מרחוק

klavtulit

New member
אולי כדאי לשים הודעות עם שתי האפשוריות

אחת ליום חמשיי בערב והשנייה שישי בבוקר, ולפי כמות האצבעות המורמות יהיה אפשר להחליט.

mirmirmir

New member
אני בעד כמובן

כמה מהבגדים הכי יפים של הילדים שלי הם בחסות מפגשוקים שכאלו וד"א - היתה פה פרסומת על שוק קח תן בשישי קפצתי עם תום שהיה בשוק מזה שאפשר פשוט לקחת איזה צעצוע שהוא רוצה הילד היה מאושר ואחותו עוד יותר מאושרת כי הוא הביא לה איזה דובי קטנצ'יק כזה שהיא לוקחת איתה לכל מקום כבר יומיים רצוף מיר

אני בעד אם כי תלוי מיקום וזמן וקצת חוששת

בעקבות מה שעדיפ סיפרה לי בזמנו... מקסימום נשב יחדיו
מניחה שבקרוב יהיה לי יותר זמן פנוי (מקווה שכמה שפחות)

למעלה