בואי נעשה מבחן, באמת ../images/Emo13.gif
בכל יום אני חוזרת הביתה בסביבות 19:00 בערב מהעבודה. יום א' - ארוחת ערב, אולי השלמת קניות, אולי בדיקת שיעורים - ואחרי זה - אם תחפשי אותי, ולא תמצאי אותי מוטלת שדודה על השטיח - אז אני בטח מקפלת את ערימות הכביסה. יום ב' - כל הנ"ל. במקום הכביסה יש חוג. מסתיים בחצות. יום ג' - כל הנ"ל - ואחר כך יש בישולים. יום ד' - אני בטח אצטרך להכין כמה מסמכים למחרת לעבודה. ואולי הספקתי להכין כמה ביום ג' או ביום א'... ואולי סתם התעלפתי על השטיח... יום ה' - יום חג מוקדש לי ולבן שלי. מצאת מקום להידחק פנימה? לא? רגע, תנסי קצת יותר חזק... היצלחת? עכשיו נניח הייתי רוצה להתייחד איתך
אופס, איתו... מתי? איפה? ונניח והצלחתי לדחוק איזה מגע קצר בין הררי הכביסה, מאחורי המכונת כביסה, או על השיש במטבח, בין הבישולים... או על השטיח, שעליו קרסתי - בהנחה שהבן שלי נרדם אחרי 23:00
מה אז? זאת היתה סקירה קצרה ואקראית לחלוטין שבאה לבחון את בעיית הזמינות והזמן הפנוי. בעיה א ח ת !!!! בעיה קטנטנה, כי בכלל לא דיברנו עוד על אהבה... ...ועל הקונכיה טרם דיברנו. ..ועל שילוב הילדים שלי ושלו - בכלל לא דיגדגנו. מישהו דיבר על סדר היום שלו...? אופס, איך שכחנו. הוא מבלה עם ילדיו פעמיים בשבוע? לא? הם גדולים מדי? אוףףף, ובדיוק ביום שלישי לא בא לי. וביום רביעי אני במחזור. וביום חמישי אני בכלל בהתקף כאבים של איזו צלקת נשכחת. ביום שישי אני בעייפות קיומית שלא מפסיקה לשיר לי באוזן: מייקייייי, בשביל מה את צריכה את זה! רוצי לקונכיה, רוצי! אחת לחודש! הנה התשובה! אני מוכנה להתחייב על אחת לחודש. לקראת אותה "אחת ל" אני מבטיחה להתייצב חפויה מילדים, נטולת צלקות, ריחנית, נקיה ומצוחצחת, סקסית ורעבה לקשר, פתוחה ונינוחה, מלאה בשמחת חיים. אחת לחודש - יהיה פאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו תגידי לי - אחת לחודש - לא נאה לי לנסוע מחיפה לבאר שבע? אחת לחודש, לרחרח את צווארה הענוג של מייקי - להידבק בצחוק שלה, לרקוד איתה בגשם, או לרוץ איתה אל תוך הגלים - לא שווה נסיעה מבאר שבע???? מה, לא שווה???? יופי. אני מוכנה למבחן הבא. יש לך? רק חכי שניה, אני הולכת לשים עוד מכונה, ולנגב את החול הצהוב מהסלון. לא היספקתי. אז אל תזוזי. תחשבי בינתיים על עוד מבחן, אני כבר חוזרת.
<מייקי ענקית במבחני תיאוריה>
בכל יום אני חוזרת הביתה בסביבות 19:00 בערב מהעבודה. יום א' - ארוחת ערב, אולי השלמת קניות, אולי בדיקת שיעורים - ואחרי זה - אם תחפשי אותי, ולא תמצאי אותי מוטלת שדודה על השטיח - אז אני בטח מקפלת את ערימות הכביסה. יום ב' - כל הנ"ל. במקום הכביסה יש חוג. מסתיים בחצות. יום ג' - כל הנ"ל - ואחר כך יש בישולים. יום ד' - אני בטח אצטרך להכין כמה מסמכים למחרת לעבודה. ואולי הספקתי להכין כמה ביום ג' או ביום א'... ואולי סתם התעלפתי על השטיח... יום ה' - יום חג מוקדש לי ולבן שלי. מצאת מקום להידחק פנימה? לא? רגע, תנסי קצת יותר חזק... היצלחת? עכשיו נניח הייתי רוצה להתייחד איתך