בעקבות נולד לרקוד

patetta

New member
בעקבות נולד לרקוד

נזכרתי בתוכנית ריאליטי של אומנויות לחימה שראיתי לפני כמה שנים.בתוכנית לקחו 10 לוחמים מאומנויות לחימה שונות. (5 גברים ו5 נשים) שמו אותם במנזר והעבירו אותם אימונים מפרכים והציבו בפניהם כל מני אתגרים של אומנויות לחימה. בסוף כל פרק המאסטר (היו שם מאסטר אחד ו3 מדריכים) היה בוחר מי הכי חלש ומי הכי חזק ,והחזק היה בוחר מישהו שהחלש יעשה איתו קרב ,המפסיד בקרב היה מוצא מן התחרות. מה דעתכם זה יכול לעבור בארץ?

ננדין

New member
לדעתי זה לא מתאים לאופי הישראלי...

או שהבריטים באמת מאוד מנומסים ומאופקים ולכן הקרבות היו ככה או שהתוכנית הייתה חצי מבויימת (מה שיותר נראה לי...) אגב, התכנית משודרת עדיין לצד תוכניות "מדהימות" אחרות בערוץ "אגו" אני מאמין שאנחנו מדברים על MASTRES OF COMBAT של ה BBC..

avshalomat

New member
חוץ מזה רונה לי לא תופיע שם

וזה כבר הפסד גמור** ** כפאקצה בת 10 נהייתי

patetta

New member
לא

אני מדבר על FIGHT SCHOOL. עם מאסטר סיימון לאו. ודרך אגב היו שם כמה בחורות שיכולות לגרום לרונה לי לקנא.

Dirge

New member
דווקא הייתי צופה בזה

"פייט סקול" לא משהו.. זה נגע יותר בקטע המסחרי ופחות בקטע הריאליסטי... בחיי, היה אפשר לחשוב שיש שם איזה תסריט או משהו. אבל גם לא היה שם בדיוק מכל סוגי הלחימה. התעמקו שם הרוב בקיק בוקסים, טייקוונדו, וקראטה. לא היה ממש משהו מחוץ לשלושת הסגנונות האלה. ובארץ, לא חושב שזה היה מצליח. לא יודע למה. באמת בגלל המנטאליות אולי... אבל תחרות פיינטבול מצולמת! עכשיו זה רעיון טוב!!!

יש גם בערוץ אגו תחרות דומה

ושם הם טוחנים את המוח בדרך האמריקאית-המעייפת עי" תשומת לב לאינטריגות המסובכות בין המשתתפים. הלוואי ומישהו היה מרים את הכפפה כדי לעשות את זה בארץ, נדמה לי שאורי צבי דיבר על זה בזמנו. למרות, שבמחשבה שנייה, אני מניח שאם היתה תכנית כזאת בארץ היינו קוטלים אותה כאן...

למעלה