בעקבות מה שיובל כתב

בעקבות מה שיובל כתב

חשבתי שיהיה נחמד לעשות סקר מהם שלושת השירים האהובים עלינו מכל אלבום ואלבום של הלהקה.

ואני אתחיל ברשימה שלי:

אתניX: 1.ציפור מדבר 2.פרחים 3.CALLING LEBANON מסאלה: 1.שיר ישן 2.אל האור 3.שדות שיפון יללת תן: 1.תותים 2.צל כבד 3.קלמנסי אדם ונחש: 1.ג'סיקה 2.בובה 3.שומקום אתה: 1.הכאב 2.בוא לפטרה 3.הסירונית פופ: 1.תביא קצת דינרוס 2.לב שבור 3.מוהיקני זקן ברוכים הבאים לישראל: 1.B.M.W שחורה 2.הכרם 3.ברוכים הבאים לישראל מוריס: 1.תם 2.גריז 3.ספארי בדרך שלך: 1.היא אמרה 2.אל תבכי ילדה 3.בלון כתום 13: 1.בטנדר לדרום 2.כמו רובוט 3.תל אביב כמו פריז המופע המשותף: 1.אלינור 2.מחר אני בית 3.בובה ג'סיקה הערה:לא ראיתי לנכון להכניס שירים מהאוסף או מהאי.פי "גולה גולה".

ethnix1

New member
טוב נו, גם אני אענה ../images/Emo8.gif

אתניקס: 1.שניים שניים 2.מושיטה 3.f I had A Secret מסאלה: 1.את לי ים 2.מאה חטאים 3.מתחת לעור או שדות שיפון <בכלל הבחירה קשה! זה אלבום מושלם!!!> יללת תן: 1.קלמנסי 2.האמת בקולה 3.צל כבד אדם ונחש: 1.אדם ונחש 2.יורי וריקה 3.יפה בחלון אתה!: 1.סמנים כחולים 2.אתה! 3.ננה גפוס פופ: 1. נובמבר 2.תביא קצת דינרוס 3.לב שבור ברוכים הבאים לישראל: 1.אם רק תגידי כן 2.פתחי לו את ליבך 3.הכרם מוריס: 1.קמיעות 2.תם 3.מוריס בן-לולו בדרך שלך: 1.ניצחת בקרב 2.היא אמרה 3.מולדת קטנה 13: 1.גן עדן
2.חבקי אותי 3. כמו רובוט המופע המשותף- דיסק מיותר ואני לא מחשיבה אותו ולא שומעת אותו

עכשיו אני../images/Emo3.gif

אתניקס:ציפור מידבר מושיטה שניים שניים מסאלה:שדות שיפון(אחד השירים הכי יפים של אתניקס)שיר ישן כתם הפרי יללת תןצל כבד פרח פלסטיק קלמנסי אדם ונחששומקום יורי וריקה מקדש האהבה אתההכאב אילולא ננה גפוס פופ לב שבור דינרוס נובמר ב.הבאים לישראלאין כמו אמא אחדות אם רק תגידי כן מוריסקמיעות תם מוריס בדרך שלךתראה עולם בלון כתום היא אמרה 13אני אוהב אותך ילדה טנדר לדרום עוד שיר על אהבה

נטלייי

New member
קשה, אבל אני אנסה

אתניX - שניים שניים, מושיטה, CALLING LEBANON מסאלה - אמונה, שיר ישן, את לי ים יללת תן - יללת תן, צל כבד, עבריין אדם ונחש - מקדש אהבה, שומקום, חברון אתה - ילד מרקש, השוק של איסתיכלל, בוא לפטרה פופ - מוהיקני זקן, ג'מבו ג'ט לאירופה, אהבתה של תרזה ברוכים הבאים לישראל - פתחי לו את ליבך, אחדות, הכרם מוריס - איזקינו הדוד, גריז, לב זהב בדרך שלך (מכיוון שלא ממש התחברתי לדיסק הזה, אז אני אכתוב את מה שבכל זאת מצא חן בעיני) - היא אמרה, תראה עולם, בלון כתום 13 - אני אוהב אותך ילדה, רקדנית לוהטת, גן עדן

קשה קשה...

האמת היא שזה לא הוגן והבחירה היא בלתי אפשרית. אבל בכל זאת: אתניX - ציפור מדבר, לילה קר, לונדונדרי מסאלה - שיר ישן, מתחת לעור, שדות שיפון יללת תן - קלנדיה, לא עוד עגונה, פרח פלסטיק אדם ונחש - אדם ונחש, יורי וריקה, שומקום אתה - לא לבד, אילולא, השוק של איסתיכלל פופ - לב שבור, עד מתי, אהבתה של תרזה ברוכים הבאים לישראל - אם רק תגידי כן, השובניסט, ברוכים הבאים לישראל מוריס - ימי ניסים, קמיעות, לפעמים בדרך שלך - היא אמרה, לא עוד, געגועים, בלון כתום (אני יודע שזה 4, מצטער, לא יכול לוותר...) 13 - חבקי אותי, רקדנית לוהטת, גן עדן

ZGala

New member
קשה לבחור רק שלושה שירים...

אבל אעשה .o.k ETHNIX כמו האלים, ציפור מדבר, לונדונדרי כמו במרסנד MASALLA כתם הפרי, איסקנדר, אל האור יללת תן לא עוד עגונה, תותים, צל כבד אדמ ונחש יפה בחלון, הקו הירוק, שומקום אתה (הכל!) סימנים כחולים, קולה של ננה גפוס, פרחים בקנה פופ מוהיקני זקנ,, תביא קצת דינרוס, ג'מבו ג'ט לאירופה ברוכים הבאים לישראל האהבה תנצח, קן של אהבה, אחדות מוריס (הכל!) תם, ימי ניסים, יזקינו הדוד המופע המשותף אלינור, B.M.W חורה, מחר אני בבית בדרך שלך (הכל!!!!) געגועים, שיר האמיצים, תראה עולם 13 רק תחייכי אלי, בטנדר לדרום, עוד שיר על אהבה בין שירים שנכתבו לאייל גולן דמעות, בלעדייך, שקלים

למעלה