בעקבות לוחמים!

GeLbaChiT

New member
בטח שיש מסעחוף

לא נראה לי יש קשר ביניהם מה שכן , אין טיול חוג :(

הא יכול להיות

כי במסעחוף לא צריך מדבים שידריכו... אבל ככה הבנתי תבדקו אתזה בכולאופן

Taina12

New member
התלבטות.../images/Emo79.gif

כבר הרבה זמן אני מדברת עם המדב והגרעינרית על יציאה לפלמח[כי יש מדריכה אחת לז' והיא לא כל כך מתלהבת לצאת] ועכשיו המדריכה גם לא יכולה לצאת להכנה אז מוציאים אותיD: עכשיו הגיע לידיעתי שגם המדריכים של ח' לא יכולים לצאת להכנה....המממ....מפתה... לדעתי בעקבות זה הרבה יותר טוב מפלמח. אבל ח'-קבוצה לא משו בכלל...ז'- קבוצה תותחית ח'-שני מדריכים[אם שניהם יצאו או רק אחת מהם] ז'- אחת, כך שיותר צריכים אותי שם לוידעת, מה אתם אומרים?

Ben Dor

New member
מותקקקקקקקק

החטניקים שלי תותחים!!! את לא תדברי ככה עליהם את שומעת! חצופה!!!

Ben Dor

New member
אההה יעל פריגת!

הכל עניין של גישה בחיים... תלוי איך את באה אליהם בהתחלה איך את מדברת איתם מה את חושבת עליהם ורק אחר כך תוכלי לדבר עליהם... שתדעי כמה שהם "מופרעים" הם ילדים מדהימים!!

רזיאל313

New member
מה תום עשה רע?

הוא בן דוד שלי אחרי הכול אז אני מדבר איתו מידי פעם והוא לא מהערסים האלו.. זאת השיכבה המעפנה שלו שהוא מיסתובב איתה

Ben Dor

New member
הי הי! אני לא מרשה לדבר ככה

על החניכים שלי!! הם לא שכבה מעפנה בכלל! הם ילדים מלכים ותותחים!!! אתם מהצד רואים רק את השטויות שהם עושים אבל הם קבוצה תותחיתתתתת

רזיאל313

New member
שיכבה של גייז

ואני מכיר יותר אנשים חוץ מהם שעולים לט' מהאזור שלנו (גדרות וזה)

Ben Dor

New member
מה אכפת לי מחוץ לאיזור שלנו

החטניקים שלי הם השכבה הכי תותחית שיש ביקום ואתה לא תקרא להם גייז!

רזיאל313

New member
הומואים אפשר? ואם כבר מדברים אליהם

הם עכשיו אצלי בבית עם אח שלי עושים על האש ומעשנים =/

Ben Dor

New member
גם לא!!

שיהיה להם בכיף!!... שמע הם אנשים מדהימים!! סתם נגררים אחרי פוזה... רגע מי אתה בכלל!?!?!?

רזיאל313

New member
מממ בן דוד של מי תום?

תקצרי את שלומוביץ' לשלושת האותיות הראשונות ויצא לך שם המשפחה שלי :)

את אומרת כאן שאמרת להם שאת יוצאת לפלמח...

לא? חוצמזה תוודאו שיצאו לקבוצות לפחות מדריך אחד להכנה... גם אם זה לחלק מההכנה...

Taina12

New member
לשתי השכבות כנראה אין מי שיצא להכנה../images/Emo79.gif

גם לפני שידעתי שהמדריכה של ז' לא יכולה לצאת להכנה רציתי לצאת כי היא אמרה שהיא לא ממש רוצה. עכשיו כשאני יודעת שגם המדריכה של ז' וגם המדריכים של ח' צריכים מישהו שיחליף אותם אני מתלבטת האם להחליף בפלמח או בבעקבות. מקווה שהסברתי את עצמי טוב

Ben Dor

New member
אני למחנה מאה יוצאת

אבל להכנה זה בסימני שאלה... אני אישה עובדת חח

למעלה