בעקבות לוחמים! מי מגיע למחנה? מי מגיע להכנה?
ג גזר גם עדי New member 8/7/07 #3 לא מוציאים את גזר ../images/Emo5.gif לשום מסע בקיץ. אין אף מדב שמוכן ללכת להכנה... באסה להם :S
S spraizler New member 8/7/07 #5 אני לא מבין למה שואלים אותם בכלל זאת העבודה שלהם אם הם לא רוצים שיתפטרו.
G GeLbaChiT New member 8/7/07 #16 אין פלמח ?! הייתי בטוחה שכן... אגב עדידוש מתי בדיוק יוצא המחנה קיץ את יודעת ?
ג גזר גם עדי New member 9/7/07 #21 25-27 חולץ ב24 חוששני שלא יוצאים לי חניכים רגע, בעצם זה אומר שגמאני אהיה פעילה! אבל אני רוצה להדריך האאעא.
25-27 חולץ ב24 חוששני שלא יוצאים לי חניכים רגע, בעצם זה אומר שגמאני אהיה פעילה! אבל אני רוצה להדריך האאעא.
ג גזר גם עדי New member 9/7/07 #37 אה טוב לא הבנתי נכון ../images/Emo163.gif אתה כאילו רוצה להיות פעיל? בעיקרון זה לפטתניקים, אבל אם לא יוצאים לך חניכים או משו, נעמה אחראית על זה לדעתי, תגיד לה..
אה טוב לא הבנתי נכון ../images/Emo163.gif אתה כאילו רוצה להיות פעיל? בעיקרון זה לפטתניקים, אבל אם לא יוצאים לך חניכים או משו, נעמה אחראית על זה לדעתי, תגיד לה..
G GeLbaChiT New member 9/7/07 #39 אצלנו לא יוצאים חניכים זה קצת קשה כי אין לנו ד'-ו' או שבעצם יש ?O.O בכל מקרה פשוט תדבר עם נעמה
ש שרעבי הקטן New member 9/7/07 #41 כן אני יודע שהטטניקים פעילים אב אם מי אני.. צריך לדבר בתור מנהלן?!?!?!?!?!
ג גזר גם עדי New member 9/7/07 #35 עזב יאותך מפלמח... זה אומר שכרגע אין לכם מסע חוף! ואולי עוד לא מאוחר.. תעשו משו ביצ'ס! אתם לא יכולים להפסיד דבר כזה!#$%#%
עזב יאותך מפלמח... זה אומר שכרגע אין לכם מסע חוף! ואולי עוד לא מאוחר.. תעשו משו ביצ'ס! אתם לא יכולים להפסיד דבר כזה!#$%#%
כ כבר אין לי דרך לעצור New member 9/7/07 #38 לא לא, מסעחוף לא נכלל בזה לדעתי כי מסעחוף זו מתכונת אחרת לגמרי