בעקבות טופמקס

lizush17

New member
בעקבות טופמקס

אני ישנה המון...לא מצליחה לשלוט בזה... התחלתי לשלב אותה ביחד עם טגרטול לפני שבוע וחצי והאדם היקר לי מכל לא מבין אותי המשפחה שלי לא אוהבת שאני ישנה הרבה... במיוחד עכשיו הם עושים לי פרצופים.. כשאני מנסה להסביר שזה תופעות לוואי של התרופה הם אומרים לי "בסדר..אבל את יכולה לשלוט בזה..לא חיבים לישון כל כל הרבה..." אני לא ישנה 24 שעות ביממה...אבל ישנה קצת יותר מהרגיל... איך מסבירים להם שיבינו שאני לא אשמה? שאם זה היה נתון בידיים שלי זה לא היה ככה... הם לא מוכנים להבין את זה

חייםלוי

Member
מנהל
נותנים להם לקרוא קצת בפורום

ואת יכולה לומר להם שאת לא מוכרחה אולי אבל התרופה מרדימה ואין לך מה לעשות עד שהגוף יתרגל. אמנם עברו הרבה שנים מאז שהתחלתי לקחת את התרופות שלי אבל אני עוד זוכר שישנתי בהתחלה בלי סוף. זה נמשך כמה שבועות וחזרתי לעצמי. הייתי אז בן 12 ומלא מרץ אבל התרופה הרדימה. אי אפשר ולא צריך להתנגד לזה.
הגיע הזמן לישון.

lizush17

New member
העניין הוא..

שדיברתי על אחותי הגדולה... היא לא גרה איתנו בבית.. לא חיה איתי את המציאות שלי.. את כל תופעות הלוואי היא רק יודעת שכל פעם שהיא מתקשרתת אני ישנה... אמא מבינה אותי לגמרי היא הבנאדם היחידדדד שמביןןן אותיי כל כךך אחותה הגדולה מתה לה בידיים באמצע פירכוס...:( ואני ירשתי ממנה את המחלה אז אמא שלי וסבתא שלי הכי מבינות אותי בעולם אבא ואחותי זאת הביעה.. הם לא גרים איתי בבית לא רוצים להבין... אתמול בלילה שכתבתי את זה...הייתי נסערת לגמרי..היא גרמה לי לבכות...אני הייתי בהלם כשהיא אמרה לי שאפשרא להתגבר על זה...כי כמה שניסיתי לא יכולתי..הייתי כמו מסטולה..ראיתי כפול והעניים היו כבדות...כל מה שרציתי זה לשכב ולעצום עניים..זה בלתי נשלט לחלוטין אז אני יסבול קצת עם חוסר הידיעה שלהם...עוד משהו להתמודד איתו...ויש לי כל כך המון... עד שזה יעבור לי וזהו

ruthty

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo23.gifאין כמו אמא בעולם תהי חזקה

gal126

New member
תשובה לטופאמאקס

שלום רב חביבתי אני היום נוטלת גם טופאמאקס והוא גורם לתופעות לוואי לא קלות ואחת מהן היא עייפות מה עוד שאני נשואה +2 ועובדת חצי משרה מאוד טובענית. לכי דברי רק לקירות הם אף פעם לא מבינים אולי אמא שלך בגלל המקרה של אחותה אך הכי טוב זה להיכנס לאתר של עמותת אי,ל ולצפות במצגת של ד"ר קיויתי שם היא מסבירה מה עושות התרופות כמו כן היכנסי לאתרים רפואיים של נענע או אינפו מדיקל ותוכלי לקבל מידע מדויק על כל אחת מהתרופות שאת נוטלת כולל תופעות לוואי וסיכונים. לאחר שתמצאי את כח החומר הנ"ל הושיבי את אחותך ותני לה לקרוא במידה וזה לא יעזור תקבעי פגישה אצל הרופא המטפל ושהיא תצטרף אליך ושם שהרופא ייתן לה סקירה קצרה על המחלה ועל כל נושא התרופות האמיני לי העייפות זה החלק הטוב של התופעות.

למעלה