בעקבות הGEWISHGEN

ornan

New member
בעקבות הGEWISHGEN ../images/Emo10.gif

אתמול קבלתי דא"ל מארה"ב, בחור בשם AMNON (ישראלי לא?), כתב שראה את שמי בתפוצת מחפשי המשפחות ממייכוב/פולין והוא מציע לי את ספר הזכרון של העיר - היה תאור ארוך של מהות הספר ובשורה האחרונה שאוכל לרכוש ממנו את הספר תמורת 150$+הוצאות משלוח. הודיתי בנימוס לבחור על פניתו אלי וציינתי שברשותי 2 עותקים מהספר, והוספתי שבארץ ניתן לרכוש את הספר תמורת כ 50-60$. מייל מידי ממנו התחיל בסחר-מכר לא כל כך לטעמי - שאני אמכור לו תמורת 50 $ את העותק השני שלי (מי אמר שאני רוצה למכור) והוא כבר ימכור אותו תמורת המחיר שלטענתו מוכנים למכור ב"ארץ הזהב". בקיצור הוא קבל תשובה "מורתית" (אל תבקשו לפרט...-סודות המקצוע!!!)ממני וההתנצלות ממנו הגיעה במהרה. דרך אגב הייתי חוצפנית בהתאם והצגתי את עצמי כחברה בפורום הישראלי לגניאולוגיה - מכובד לא!!! נקודת אור בכל הסיפור: כדאי להיות רשומים באתר הנ"ל - יש מי שקורא ומחפש, אנחנו אמנם מחכים לדא"ל שיבשר על מציאת ענף כלשהו ואני בדרך זו זכיתי להוסיף ענף לעץ המשפחה, לפעמים המידע אחר למרות שגם פה נקודת האור היא שלולא היה ניתן להשיג את הספר / או ספרים אחרים יש מי שמוכן היה לשלם... אותי למעשה הרגיזה דרך כתיבתו שלטעמי הייתה בצורה חוצפתית וזולה.

avitalit

New member
ישראלים .....

יפה שהעמדת אותו במקומו .... אני קיבלתי הבוקר מייל מישהי שמחפשת את שורשיה ולפי כל השמות זה BINGO !!! אנחנו כנראה בני דודים שניים ערב טוב

הדס ח

New member
כאלה הצלחות

ואתה מזכיר אותן דרך אגב????????? פרטים בבקשה.... ומיד!!!!!!!!
יופי לך. הדס

yoavep

New member
הייתי נותן כסף לראות את הפרצוף שלו

אין גבול לחוצפה של הישראלים... המוח היהודי - תמיד למצוא דרך לעשות טונה כסף על הגב של אנשים...

ספרן

New member
לא הייתי ממהר להשמיץ

לא הייתי ממהר להשמיץ, למרות ש – 150 $ זה קצת גבוה. מחיר של ספר יזכור עומד בדרך כלל על 50$ ועד 100 $. לעיתים המחיר עולה למעלה מזה. אפשר לבדוק ב EBAY, על ידי חיפוש במילה YIZKOR (חפשו ב COMPLETED ITEMS כדי לראות ספרים שנסתיימו). מי שהיה מחפש את הספר, היה מודה למי שמציע אותו.

א77

New member
הייתי נותן כסף לא לראות את הפרצוף

חבל לדון בנושא. לו הייתי בוכה על כאלו שניסו להפיל אותי, ועל כל מה שהפילו אותי בכל סוגי פחי האשפה. כי אז הייתי אני הבוכה, והם הצוחקים. הבה נמשיך הלאה. הוא אינו היחידי, ואינו זכאי להתיחסות מיוחדת.

david benaim

New member
ה- GEWISHGEN

שלום, אני רשום בג´ואישג´ן כולל עץ המשפחה שלי, אבל כתובת האי-מייל שלי השתנתה, שלחתי אליהם הודעה בדבר השנוי אך לא נעניתי. חבל לי כיון שאם משהו יבקש ליצור אתי קשר לא יוכל האם ידוע לך איך אוכל לשנות כתובת אי-מייל? תודה, בן נעים דוד

wow1

New member
לעניות דעתי אין מקום מרכזי בו אתה

יכול לשנות את פרטיך אלא בכל פרויקט בנפרד. איל.

Teza

New member
שינוי כתובת ב-JEWISHGEN

שלום, כדי לשנות את כתובת דואר אלקטרוני שלך תעלה לאתר של JEWISHGEN, לך ל FAMILY FINDER, הכנס את הקוד שלך כדי להכנס ולחץ על UPDATE YOUR INFORMATION. שם אתא יכול לשנות את הפרטים האישיים והנתונים שהכנסת. בהצלחה! טרי זקין-סרף

למעלה