בעקבות הפרק האחרון ! עונה 7 פרק 5

בעקבות הפרק האחרון ! עונה 7 פרק 5

לפי דעתי לאנה לא הופכה להיות רעה.. אבל מה שאני חושב מכיון שהיא גילתה על קלארק שהוא חוצן היא כנראה הבינה שמות ההורים שלה קרא בגללו ... אני חושב שלאנה במערכת מסובכת עם עצמה ולא יודעת מה קורה איתה ועם קלארק.. מצד אחד היא עוד אוהבת אותו מצד שני כמו שראינו שליינול אמר לה שהיא לא עושה את זה כי היא באמת אוהבת אותו.. במידה וזה יתפתח כך.. אז הנה לנו התשובה איך לאנה תצא מחיו של קלארק.. האהבה נעלמה ומתחילה מן שנאה נקמה ברוצח הוריה..

הייזל

New member
לא נראה לי ../images/Emo58.gif705

לאנה, לדעתי, לא עומדת לעזוב את קלארק בגלל שנאה לו או נקמה. (רק רציתי להגיד שלראשונה מזה זמן רב הצלחתי לסבול את קלארק-לאנה. בלי מבטי כלבלב מוכה והם ממש נראו טבעיים ביחד. זה עדיין לא לויס-קלארק או אפילו קלארק-קלואי אבל עדיין) הסיבה שהמעריץ המוטרף ההוא מצא כדי להפריד בין קלארק ללאנה, היא היא הסיבה שלאנה עוזבת בקומיקס את קלארק. הוא בא ומתוודה על הכל, זמן קצר אחרי סיום התיכון, אומר לה שהוא עוזב את סמולוויל ומבקש ממנה להצטרף אליו והיא מסרבת. שנים אחר כך היא מסבירה לו שהיא הבינה שהוא שייך לעולם ולעולם לא יהיה רק שלה ולכן היא נפרדה ממנו. מוזר שללויס זה מעולם לא הפריע, אולי לכן היא התחתנה איתו בסוף ולאנה הפכה להפרעה שולית. למרות כל מיני דברים שקורים בסדרה, התסריטאים ממש מובילים את הסיפור לכיוון של הקומיקס והפרידה של קלארק ולאנה היא חלק מהעניין. בנתיים מגיע לקלארק קצת אושר, לא? אז תנו לו להנות קצת מהחיים. צרות לא יחסרו לו.

yafufa88

New member
בקשר ללויס לא מדויק

איפשהו בקומיקס (נדמה לי אחרי שהם נשואים) היא עוזבת אותו לתקופה מסוימת כי היא לא יכולה יותר לסבול את העובדה שהוא כל הזמן נעלם "להציל את העולם" ולא שייך רק לה או משהו כזה..

הייזל

New member
לפני שהם מתחתנים

היא מבטלת את האירוסים כי היא טוענת שהיא לא מסוגלת להיות אדם עצמאי לידו וכי הוא מגן עליה ומציל אותה יותר מדי. היא מפחדת לאבד את האדג' שלה כעיתונאית חוקרת בגלל שבאיזשהו מקום היא תמיד סומכת על זה שהוא יבוא להציל את היום. אז היא עוזבת ועובדת כעתונאית חוץ, המון כתבות שטח במקומות מסוכנים בעולם ואז כשהיא חוקרת סיפור על קרטל סמים בדרום אמריקה איזה כומר אקטיבי מציל אותה מהסוחרים ולוקח אותה אחר כך לטיפוס הרים כדי למצוא איזה זקן שגר על הר. רק כשהיא מגיע לראש ההר היא מגלה שסופרמן שוב הציל אותה כי הוא הציל את הכומר כשזה היה ילד קטן ובתחילת דרכו ככייס. היא קולטת עד כמה היה דיבלי מצידה לעזוב את קלארק, מפני שהוא תמיד רואה אותה כמישהי עצמאית שבהחלט מסוגלת להגן על עצמה ומחליטה לחזור למטרופוליס ואל קלארקי שלה.

orlosh4

New member
אממממ...

דווקא נאי חושבת שיש משהו בדבריך..יש מצבב שזה באמת נכוןן אבל מן הסתם נחכה ונראה מה יהיה באמתת

yafufa88

New member
לא חושבת.. ../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שלאנה הפסיקה לאהוב את קלארק ושהיא רוצה לנקום בו.. קודם כל, כי רואים את זה.. רואים שהיא עדיין אוהבת אותו. דבר שני, היא הרי רצתה להגן על קלארק עד עכשיו מליונל. דבר שלישי, כי זה לא מתאים לדמות. לאנה, עם כל מה שעשו אותה העונה ובעונה שעברה, לא תנקום בקלארק על משהו שלא היה באשמתו (אני מתכוונת שהוא יכל לשלוט בו..), שלא לדבר על מאות הפעמים שהוא הציל אותה... וסיבה אחרונה - כי זה לא מתאים ליוצרים של סמולוויל. לא נראה לי מתאים למשהו שהכותבים של הסידרה יכתבו בתסריט... במיוחד עם כל האווירה של "לאנה-קדושה-מעונה" ששררה בכל 6 העונות האחרונות. בקיצור, ממש לא נראה לי שלאנה רוצה לנקום בקלארק... לפי איך שזה נראה היא רק אובססיבית לגבי הלות'רים כרגע. טוב, סיימתי לחפור (להיום).

למעלה