בעקבות הסקר

Neta558

New member
בעקבות הסקר ../images/Emo85.gif

השרשור שמזכיר לכם לענות על הסקר החדש! וכמובן, אימץ לעצמו חית מחמד פרוותית וחיבוקית -
אז... עד כמה הפורום הזה הוא
חברתי לדעתכם? האם מצאתם כמה חברים חדשים, או סתם מצאתם דרך להיות בקשר עם חברים ישנים? רשימת האיסיקיו שלכם תפחה פלאים בעקבות רשימת האיסיקיו שלנו (קישור בטאג) או שאולי אתם מהמתענגים על שירות המסרים של תפוז? מאוהבים או שמתלבטים את מי להזמין לחתונה? בקיצור, כדי שלא אתחיל להגזים, האם אנחנו
של פורום או שהקשר החברתי היחיד שנרקם כאן הוא מועדון המעריצים שלי?
נטע (השכם שלי כבר כואבת מטפיחות עצמיות, שמישהו יחליף אותי)

Neta558

New member
*אהממ* *אהממ*

מוסר: "אני נורא אוהב את האנשים פה ואשמח אם הם ילכו איתי לישון כשהם מפחדים מהמפלצת שמתחת למיטה בעיקר זאת שעושה ראארררר" עכשיו אתם.

MooN aka asdfgh

New member
אני חושב...

שהפורום הזה הוא ללא ספק הרבה יותר ממועדון ליקוקים למנהלות (למרות שגם זה מאד מאד חשוב). לפחות מבין החברים הקבועים יש פה הרבה אנשים שהייתי מת לפגוש במפגשי הפורום (
לעולם לא אסלח לכם על התאריכים הנוראיים), ובכלל אנשים שאני נורא אוהב!!! בריא עליכם!!!

Veggie John

New member
שפצור הכרזה נוסף

ובעצם, גם את נטע התרנגולת אני אוהבת אהבה עמוקה. אבל את נטע חמש חמש שמונה לא, היות והיא גנבת פינות מרשעת ומגיע לה כמה הצלפות טובות (שקט אורי.)

xenocide

New member
זה באמת לא בסדר..

את כל הזמן משתיקה את אורי. ואולי יש לו משהו מעניין או משהו חשוב להגיד? ואורי-איפה אתה? אתה לא שם לב לזה שלא נותנים לך להתבטא פה? ונחזור לנושא השרשור- זהו הפורום היחיד אי פעם שהצלחתי לכתוב בו בלי להשתעמם מוות ואפילו להיפך-להינות הכי שבעולם.קבלו
אני חושבת שאת רוב אלו שרציתי להכיר אישית אני מכירה אישית, גם אם לא קשר הדוק וגם אם הם לא מתקשרים כשהם אומרים שהם יתקשרו ואפילו יגיעו לאיזור כפ"ס (אהמ אהמ גל...)
יש עוד כמה שלא יצא עדיין מסיבות כאלו ואחרות.. מקווה שעוד יצא והם יגיעו למפגשים. אני חושבת שזהו פחות או יותר.. הדר (רות סוף)

Neta558

New member
ידעתי שאת חושקת בי ../images/Emo9.gif

***הודעה זו וכל תמונה שניתן לדמיין בעקבותיה מוקדשים לאוריארד*** אני דוקא לא בקטע של הצלפות כל כך, תאלצי להתאמץ יותר עם ההצעות שלך. (יעל הרבה יותר מקורית
) ולדעתי זה צריך להיות "היות ש" ולא "היות ו". ידידי היקר אבן שושן נוטה להסכים איתי
נטע

Veggie John

New member
לא שונאת ולא בטיח

די די, לא לבכות, בואי נתפנצ´ר בלונה פארק

haleth

New member
מאותה סיבה?!

הלת´ מנסה להבין מה ג´ון יודעת עליה שהיא לא יודעת על עצמה. המממ.....

למעלה