בעקבות "החוליה החלשה":

KeLeMeNcY

New member
בעקבות "החוליה החלשה":

איזה שיר, הכי כאב לכם, אולי אפילו פגע בכם שהועף?? במקרה שלי, לא קשה לנחש שזה היה קלמנסי ואף אחד אפילו לא ניחם אותי שהוא עף!
למרות שזה באופן כללי מאד כאב לי להעיף שירים של אתניקס, כמו גם שיר ישן ותראה עולם על איזה שיר הימרתם בהתחלה שהוא ייקח? אני חשבתי שזה כנראה יהיה "שיר ישן", טעיתי

האמת,

כל שיר של אתניקס שמועף,זה כואב.בעיניי,אתניקס זו הלהקה היחידה שכל השירים באלבומיה יפים. אבל אם להודות על האמת,הכי כאב לי על "קלמנסי" ועל "תראה עולם". רציתי ש"קלמנסי" ייקח את המקום הראשון,ואחרי שהוא עף,רציתי ש"תראה עולם" יישאר חולייה חזקה. זהו.כעת נותר לחכות לסיבוב חדש,עם שירים אחרים של החולייה החלשה.

תגובה שלי

בהתחלה חשבתי ש"תראה עולם" יישאר, גם כי זה אכן שיר חזק, אבל גם הרגשתי שמאוד אוהבים אותו חברי הפורום.
היה לי חבל שעפו: "פתחי לו את ליבך", "ברוכים הבאים לישראל" ו"הכאב" (שיר מדהים!!!). אבל הי, זה רק משחק!

המשך תגובתי:

האמת,כואב לי על כל שיר מ"בדרך שלך",שזה אלבום מצויין פשוט. לפחות יוצא מהמשחק הזה,משהו חיובי:נטלי מתחילה להראות סימני חיבה לדיסק הזה.......

נטלייי

New member
../images/Emo6.gif

שתדעו שאני כבר משהו כמו שבועיים לא מפסיקה לשמוע את געגועים, לפעמים אני פשוט שומעת אותו בלופ היסטרי
אני רציתי שישאר "לב שבור" או "פתחי לו את ליבך". אבל זה רק משחק אז לא נורא

KeLeMeNcY

New member
יוווו... פתחי לו את ליבךךךך

אני חולה על השיר הזה!!!!!!!

mitahat laor

New member
תראו!

אני חושב שלמרות שזה משחק אם אתניקס היו רואים את זה אולי הם אפילו קצת היו מתפלאים שאנחנו עושים כזה משחק ואולי אפילו זאב היה מתעצבן אבל לא נורא בכל מקרה זה מה שאני חושב... פתחי לו את ליבך..בהחלט..אחד השירים הכי יפים של-x דבר שני..לה שבור שיר שעף וחבל...הפעם אני מציע שנטלי תעשה יותר שירים מהסיבוב הקודם..ככה יהיה יותר מתח...מה אתם חושבים?

KeLeMeNcY

New member
א. למה שזאב יתעצבן?

גם ככה אנחנו חבורה של שפוטים שחולים לו על התחת, לא?
אני באמת לא רואה מה אמור לפגוע פה.. מה אתניקס הם חבורה של תינוקות ריגשיים? c'mon! ב. למה שזה יפריע לנו במידה והם יתרגזו? הרי גם ככה הם לא נכנסים, ואם כן ויש בעיה עם זה, יש להם פה... ואנחנו גם לא חייבים לעשות רק דברים שהם אוהבים, דרך-אגב ג. למה לא? שתשים יותר שירים הפעם, החוליה החזקה שנשארה מאד הפתיעני

mitahat laor

New member
נכון--החוליה הפתיעה גם אותי

בקשר לזאב..אם הוא יראה זה שהוא יתעצבן או יכעס זה כבר שיקול שלו

אם זאב

או מישהו מהלהקה ייתעצבן,זה יהיה מצויין מסיבה אחת: לפחות זה יראה לנו שסופסוף הם הטריחו עצמם להיכנס הנה...... גם אני בעד לשים יותר שירים,בשביל המתח. הייתי מציע אפילו,להכניס את כל השירים הנותרים.........

למעלה