בעקבות ההצלחה

בעקבות ההצלחה

של מפגש חברי הפורום בציפורי אני מציע מפגש נוסף והפעם קרוב יותר למרכז במושבה זכרון יעקב שוב אני אדריך והפעם בעקבות סיפורי ימיה הראשונים של המושבה ואתם תצרפו סיפורים שלכם מעולם ההתיישבות והחלוצים וגם כמובן סיפורי הברון רוטשילד וסיפורים על רומנים (פנינה ברשותך כמובן) הזמן שאני מציע הוא מתי שהוא בחול המועד פסח או באחד מימי שישי שאחרי אז מה אתם אומרים?

perhay

New member
../images/Emo45.gif יופי של רעיון!

בדיוק לפני כמה ימים ספרתי לימית 2 על המפגש הראשון שהיה כל כך מוצלח ושהגיע הזמן לעשות מפגש שני לטובת אלו שלא היו במפגש הראשון וגם בבלל לכולנו. נקווה שנמצא תאריך מתאים לכולנו.

הומינר

New member
להביא בניך מרחוק

בעזרת ה' אני אגיע, אם לא נפגשים ביקנעם, ניפגש בזכרון יעקב

י מ י ת 2

New member
מפגש. להזכירכם זכרון זה לא כל כך

מרכז. אפשר אולי למצא מקום יותר מרכזי. תודה

נמצק ידידי וחברי הפורום

רציתי לספר לך ולכולם שחשבתי על סיור לעת ערב ככה שבריזה מהים תצנן אותנו והשמש היורדת מטה תצבע לנו את שמי המושבה בצבעי פסטל. אנו נספר סיפורים וגם נלגום מהיין,נתפוס ראש טוב כמו שאומרים החברה ונצבע את החיים בחיוך נעים. מה רע? וו סי שלכעט? כמו שאומרים בערבית

הפלחית

New member
רעיון גדול! תבורך!

אתה יודע שאני איתך באש ובמים. אם אתה מרוצה מהמצב בינינו וגם בריאותך חשובה לך, בחר בזהירות רבה את הסיפורים שאתה מתכוון לספר. sa fi sanatos

לצערי

אני מדריך טיול ב 28/4 אולי אפשר ביום שישי שלפני וגברתי אם תציצי בהודעה לנמצק אז אני ממליץ סיור אחה"צ בזכרון חם ומזיע בשעות הצהריים

ולאן רגליך מובילות?

איזה חול קרוב או רחוק? חופש או עבודה? בכל מקרה תהנה וחזור בשלום.

גם שבוע קודם אפשרי

אבל אחה"צ לא יאפשר לכאלה שאין להם מכוניות להגיע ויש כאלה שירצו לחזור הבייתה לפני כניסת השבת. יהיה לנו קצר מדי, לא?

ואפשר גם ב5 במאי אם אתה, אילן

פנוי. גם תאריך טוב

למעלה