נוווו ככה אנחנו אוכלים ארוחת ארבע אצל הסבא הייקה (הכפרה שלי) בקיבוצו בדרום...
M moranka New member 16/11/05 #13 נוווו ככה אנחנו אוכלים ארוחת ארבע אצל הסבא הייקה (הכפרה שלי) בקיבוצו בדרום...
M MsUnderstood New member 16/11/05 #15 ארוחת ארבע...אני עדיין מכינה כל יום כמה הילדים האלו יכולים לאכול?!?!
M MsUnderstood New member 16/11/05 #26 לא כזה...חחח כפרעליהם היום צילמתי אותם במצלמה שלי.. אחחחחחחח יש שם ילדים מתוקים!! הם סתם אוכלים בלי הספקה ומתחצפים ולא שמים עלי ועושים מה שבא להם.. אולי אני כן מסכנה..חחחחחחח
לא כזה...חחח כפרעליהם היום צילמתי אותם במצלמה שלי.. אחחחחחחח יש שם ילדים מתוקים!! הם סתם אוכלים בלי הספקה ומתחצפים ולא שמים עלי ועושים מה שבא להם.. אולי אני כן מסכנה..חחחחחחח
M MsUnderstood New member 16/11/05 #28 ברור.. אבל יש להם קטעים שהם חמודים.. במיוחד ברגעים שהם אומרים שאני מטפלת טובה
M moranka New member 16/11/05 #21 לא נראה לי שיש באמת קשר לזה שהם קיבוצניקים... (אפילו שאנחנו בפורום הנכון).
9 9910 New member 16/11/05 #34 כמו הסבתא הפולניה שלי ז"ל לחם עם חמאה וריבה או גבנ"צ,חתוך למשולשים,ומי שהיה ילד טוב היה מקבל קובית סוכר כמו סוס
כמו הסבתא הפולניה שלי ז"ל לחם עם חמאה וריבה או גבנ"צ,חתוך למשולשים,ומי שהיה ילד טוב היה מקבל קובית סוכר כמו סוס
מ מכורה לפיתוי שלך New member 17/11/05 #35 קוביות סוכר... היינו נעמדים בטור לבית של הסבים של אחד הילדים פה בכלל זה..
T TINKERBELL 15 New member 18/11/05 #36 הקמה ../images/Emo122.gif בין 2 ל3 - הצעירים בבתי הילדים ישנים, ומ3 עד 4 - ההקמה !!