בעקבות דיון עם בעז... מי כאן יודע/ת מה זה אקמה?
כ כמה סוכר S a v a g e New member 16/11/05 #2 אם מדובר ב"הקמה" השעות בביתי הילדים בין 14:00 ל- 16:00 אז אני ואם זה משהו בספרדית אז אני לא
ג גמדונת קיבוצניקית New member 16/11/05 #4 יאפ...אצלנו פשוט קוראים לזה אקמה לארגנטינאים שי הרבה שגיעות כתיב נו
B blackspot on the sun New member 16/11/05 #7 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif היום ידידה שלי אמרה לי "כן אני חוזר למוקדם אני עושה הקמה..." איזה מושג עתיק..
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif היום ידידה שלי אמרה לי "כן אני חוזר למוקדם אני עושה הקמה..." איזה מושג עתיק..
ד ד ד ס New member 16/11/05 #5 אני!../images/Emo6.gif עד גיל 6 בערך הייתי אומרת אקמה ולא אחר הצהריים....חח
M moranka New member 16/11/05 #8 ברור שמכירה! וכותבים 'הקמה'. פעם זה תפס גם על שעות הבוקר כי היינו ישנים בלילה בגן. ומאז זה נשאר על שנ"צ כי לילדי הגן יש חיים טובים...
ברור שמכירה! וכותבים 'הקמה'. פעם זה תפס גם על שעות הבוקר כי היינו ישנים בלילה בגן. ומאז זה נשאר על שנ"צ כי לילדי הגן יש חיים טובים...
I Indian Friend New member 16/11/05 #14 איכססס איך שנאתי את הקרום!../images/Emo5.gif יאק זה היה אימת הארוחת ארבע!