בעקבות דו"ח העוני-

ריאליסט

New member
בעקבות דו"ח העוני-

ערכה הכנסת דיון מיוחד בנושא-אבל אף שר לא הגיע אליו ולכן הדיון ננעל. לא אמרתי שלממשלה לא אכפת כלל מהעניים במדינה ושמדיניותה הכלכלית מכוונת כנגדם?

העיקר לצעוד קדימה

השאלה רק לאיפה?
נראה לי שאדון קפיטליסט גאה היה משתלב היטב בממשלת קדימה.

אתם יודעים למה השרים לא באו

כי הם יודעים שאין עוני!! במדינה שלנו יש שפע של תעסוקה. אנשים לא רוצים לעבוד!!! מי שלא עובד הוא עני וגם אם הוא יגור במדינה העשירה בעולם ולא יעבוד הוא יהיה עני. מה שברור וללא ספק שמי שעובד הוא לא עני!! אז במה בדיוק אתם רוצים שאם ידונו שם ?? איך לעודד פארזיט ללכת לעבוד

תגיד לי, לא נמאס כבר? ../images/Emo5.gif

הצפת את פורום העבודה בהודעות על כך שאין עוני ואין עניים, הצפת את פורום שינוי, נשאר לך רק להציף את פורום קדימה, ומי יודע, אולי עוד תצליח לשכנע משוגעים כמוך שהחתימה הדוחה והמגעילה שלך נכונה.

אתם בוכים יש עוני יש עוני יש עוני

ואהי כבר שבועיים מבקש ,שתראו לי דוגמא אחת של אדם שהוא עובד אבל הוא בכול זאת עני. ואמרתי גם שאני מתחייב לתת לו 5000 ש"ח כול חודש!!

כמה פעמים הצבעתי לך על ויסקונסין?

וזאת רק דוגמא אחת, אבל היא משלבת בתוכה עשרות אלפי דוגמאות.

אני מגעיל ??

אני עוזר ותורם לחברה ולקהילה יותר ממך זה בטוח ואילו מצד שני אני לא מוכן לעזור בגרוש לפארזיטים שמתבטלים בבית ולא עושים דבר

על מה אתה מדבר בכלל ????

רק לפני שבועיים פנה אליי אחד העובדים שביקש לרכוש דירה ולמרות כול ההלואות שהוא לקח לא הספיק לו הכסף. ואישרתי לו הלוואה מיוחדת בסכום של 40000 דולר ללא ריבית ולטווח ארוך. רוצה עוד דוגמא אז בבקשה פונים אליי משרותי הרווחה של גדרה לא פעם ואני עוזר בעיקר לאוכלוסיה של הקשישים בכול מחסורם!! אז אתה ממתיקון הקטן תטיף לי על מוסר?????

ואני עזרתי למשהרבנו לחצות את ים סוף

ללמדך שבעילום שם בפורום וירטואלי, כל אחד יכול להגיד על עצמו כל דבר, מבלי שיצטרך להביא הוכחות.

רק שלגבי אדם עם דעות כמו שלך

הדבר האחרון שאני יכול להאמין לו, זה שהוא עוזר לאנשים במצוקה. ורגע אחד, הרי אתה זה שחוזר וטוען ואפילו חותם, שאין עניים בישראל, אז למי בדיוק עזרת, אם אין עניים במדינה?

../images/Emo6.gif אני לא צריך להוכיח לך שום דבר

ממש לא מזיז לי אפילו בקצה הציפורן אם אדון ממתיקון מאמין לי או לא. מה שאני עושה זה לא בשביל לקבל קריאות עידוד אלא בשביל מה שאני מאמין בו . ולאו דוקא העזרה צריכה להיות לעניים קשיש שאני יכול לממן לו קמין לבית במקום תנור ספרלה לא הופך אותו לעני אלא צריך לתת את הכבוד הראוי לאנשים הקשישים החיים במדינה. ואילו אם אני אקבל בקשה לעזור לאדם בריא שלא עובד לא אתן לו ואפילו פרוטה שחוקה , אילו היה עובד ובכול זאת היה במצב כלכלי לא טוב אני בשמחה אתן לו עזרה.

כן שמענו עליך, אתה ממש צדיק הדור.

מוכן לעזור לעניים, אך טוען שהם בכלל לא קיימים. בתוכנית של חיים הכט ממש אוהבים אנשים כמוך.

כול הכבוד לך ששרדת את כול השנים

הללו אגב בן כמה אתה?? עכשיו מעל ל 3000 לא? והמקל איפה המקל הוא עדיין עובד מוציא נחשים וכאלה.......

נכון רק גוויה מהלכת תצביע עבור פרץ

נכון אתה צודק רק גוויות מהלכות ורקובות יצביעו עבור הדמגוג הזה

למעלה