בעקבות בשורה רעה

בעקבות בשורה רעה

שיתפתי אתכם ידידי בסיפור אימוצי ללבי את הגולשת האנורקסית ששיריה העצובים הוו עבורי אות קריאה לעזרה ותיארתי בפניכם את התלהבותי כאשר שיכנעתיה לחזור לאשפוז מסודר חלפו שבועיים של אופוריה בהם אכן שבה לאישפוז ,נאבקה עם צלחת מרק ליום וניצחה ואני על כל גרגר אורז רוקד בשבילה... שלשום כבה האיסיקיו וטלטולי נעלמה ממסכי היום ,לאחר חקירה, גיליתי כי טלטולי החליטה שוב כי הינה לטורח על כל מעריציה ויקיריה ,בלעה כדורי שינה בחצות וביקשה לעזוב את עולמנו בשקט קשה לתאר את יסוריה הפיסיים והנפשיים של האקדמאית בת ה-25 היפיפיה אשר הביאו אותה לנקוט בצעדים אשר אנו הבריאים דוחים בשאט נפש וכנראה שקשה יהיה תמיד לשפוט את האמיצים הפחדנים האלה שחייהם כבר לא נחשבים כלל אפילו בעיני עצמם טלטולי עדיין לא הלכה לעולמה ואף שאתם לא מכירים אותה אישית הרי שמתוכנו הגולשים הינה וכל שאבקש הינה תפילה קטנה-עבורה!!

ארבל

ארבל

בשיחה פרטית ביננו כבר אמרתי לך שאני חושבת שאתה עושה מצווה מחלת האנורקסיה היא מחלה נפשית שקל להישבר והרבה יותר קשה להתמודד אני מתפללת למען טלטולי שלך ולמען כל אותן בחורות צעירות שחלו במחלה זו ומתמודדות איתה יום יום שעה שעה... אנא הזמן את טלטולי שלך אלינו לפורום ואני חושבת שאני מדברת בשם רוב אם לא כל חברי פורום זה נשמחה לחזק את ידה ולהתמודד איתה במחלה איומה זו. בתפילה חרישית ליהי

ארבלי

ארבלי

אני מצדיעה לך על העזרה והנחישות לעזור לטלטולי. אתה מיוחד בעל לב נדיר,מי יתן וירבו כמוך. והציניות כבר לא מוגשת . תודה לך על השיחה הנפלאה מקווה שתצור קשר שוב.

לי28

New member
לטלטולי ...

תפילה גדולה העניק היום עבור טילטולי... הלא היום יום שישי, נכנסת שבת המלכה... בהדלקת הנרות מבטיחה אני כי אשלח תפילה גדולה עבור טילטולי, אבקש מילדי להזכיר גם כן את טלטולי בתפילתם שלהם, למרות שאין זה פייר להכנס להם לתפילות אך אומרים שתפילה של ילד מגיעה יותר מהר למעלה לשמים, אז זה מקדש את האמצעים. ולך ארבל אדם עם עוצמה, חזק ואמץ אומרים ``המציל נפש אחת בישראל....``ואתה באמת עושה את זה, יודעת אני כי אתה לא עושה את זה מחוסר ברירה, אלה מתוך רצון מתוך אהבת הזולת ועל כן מגיעה לך פעמים התהילה. ארבל אשמח להכיר את טלטולי לעזור לה בכל אשר תרצה כאישה לאישה ונשמח לראותה בין שורותינו, נשמח לחוות איתה כל גרגר של אורז ואשמח לעזור לה להחזיק את צלחת המרק. ארבל כה לחי, מי יתן וירבו כמוך... אוהבת אותך על זה. לי28

למעלה