בעקבות אילה..../images/Emo186.gif
אולי זה כבר נדוש, שרשור על אילה (כי אוטוטו הפרק של היום)... צפיתי בפרק של אילה וברגעים שהוא דיבר איתה על "החוזה" הטיפולי, פתאום ראיתי את עצמי יושבת שם.. כן יושבת בסט הצילומים. הרי זה בדיוק, אבל בדיוק מה שהפסיכולוגית שלי אמרה לי לפני שנה וחצי כשעוד הייתי פוגעת בעצמי. ממש מילה במילה! ב-ד-י-ו-ק
"את חייבת להבטיח לי שלא תפגעי בעצמך בזמן הטיפול, אני לא אוכל לטפל בך תחת איום בהתאבדות, אם תפגעי בעצמך לא תוכלי להגיע לכאן יותר." (כמובן שניסיתי לברוח מהתשובה שלי לעניין הזה), והיא.. עד שלא קיבלה הבטחה לא העבירה נושא. לא יודעת.. פשוט הייתי חייבת לכתוב לכם את זה. והדבר היותר מפחיד שקרה לי.. זה שבפרק שעבר הרגשתי לשברירי שניה שאני ממש מקנאה באילה, על האומץ, לקחת כדורים, לפגוע. כאילו אני נמצאת אחרי גמילה ועכשיו בא לי עוד קצת.. רק כדי לא להרגיש את הכאב האמיתי שבלב, כדי להתעמק בכאב הפיזי של הפגיע. אני כמובן לא עשיתי כלום וגם לא אעשה.. אבל רק המחשבה שזה בכלל עלה במוחי...
זהו.. זה מה שרציתי לכתוב. יום טוב..
אולי זה כבר נדוש, שרשור על אילה (כי אוטוטו הפרק של היום)... צפיתי בפרק של אילה וברגעים שהוא דיבר איתה על "החוזה" הטיפולי, פתאום ראיתי את עצמי יושבת שם.. כן יושבת בסט הצילומים. הרי זה בדיוק, אבל בדיוק מה שהפסיכולוגית שלי אמרה לי לפני שנה וחצי כשעוד הייתי פוגעת בעצמי. ממש מילה במילה! ב-ד-י-ו-ק