בעצת פראזניק:)))

nogit.

New member
בעצת פראזניק:)))

אני שואלת פה, בטוח למישהו תהיה תשובה:)) אני מחפשת מלאא זמן כבר את הסטיקרים של "אין שום יאוש בעולם כלל" (הצבעוני) ואת ה"תן חיוך הכל לטובה" הצהוב, עם הסמיילי עם הפאות.... מישהו יכול לשלוח אליי?:)))))

...Oo

New member
ילדה :))

זה מה שקורה כשלא באים איתי למירון בל"ג בעומר
ואם אני כבר פה אז.. ישר כח על הפורום שאני נהנית ממנו הרבה למרות שאתם לא רואים את זה :) תודה! תמשיכו כך..

nogit.

New member
ילדה אחותך:)))))

יופי לך:)) בינתיים הסטיקרים שלך עוד תקועים על הספריה ומחכים לגאולה:))))

את יכולה לנסות

בטלפון של ההפצה אולי : 067344861 גם בדרך כלל בכל מקום שיש שיעורים או איזה התכנסות של ברסלב אז תמיד ברוב הפעמים בחוץ אפשר להשיג את כל הסטיקרים האלה... מקווה שעזרתי.:)

מה פתאם...

הם רוצים שיתקשרו והם רוצים לקרב! והם שמחים כשמישהו רוצה להתקרב ומבקש סטיקרים! חברה שלי מתקשרת אליהם כל הזמן לבקש... בכל אופן אפשר להשיג אותם בכל מיני כנסים שיעורים והופעות של ברסלב..לפעמים בחינם ולפעמים באיזה שקל או שניים.. אני למשל קניתי לפני יומיים חמישה סטיקרים קטנים ועכשיו יש לי ארנק מעוצב מחדש..:=)

nogit.

New member
איזה חמודים הם:))))))

חבל על הזמן:)) זה עולה, אבל לא נורא, צדקה:))

כבר הדבקת אותם?

אני עודד לא הדבקתי את שלי.. (חוץ מהגדול) אבל נתת לי רעיון:).. אולי באמת מגיע עיצוב חדש לארנק.....:)) בכל אפון, נוגיתוש, תתקשרי..... מה קרה נתקפת בבושה?..:))))

סליחה על חוסר הבקיאות...

אבל מי בדיוק חבדניקי"ת? לא שחו"ש יש לי משהו נגד חב"ד או משהו..סתם מעניין אותי לדעת...

תודה ! והאמת...

אני דוקא מכירה הרבה חבדניקי"ם שמקורבים לברסלב אחותי הגדולה למשל היא חבדניקי"ת ונסעה לאומן.. :=) אז בע"ה אם זה האות שלך על ימות המשיח..יופי לנו!

למעלה