בעצם...מי אני??????

חן (*_*)

New member
בעצם...מי אני??????../images/Emo12.gif

ניגודים צוחקת בוכה שונאת באהבה חיה ומתה באותה השעה. יכולה להיות נאמנה ללא סייגים ובינתיים עיניי בוחנות את כל העוברים והשבים. אדישה מול קבצן "עובד" בצמתים, סובב בין מכוניות ומטריד נהגים אך כשילד אחד בודד יושב ומחניק דמעה בלי אותו לעודד איני יכולה. ומה אם כל אדם עמוק עמוק בתוכו הוא כמוני, כמו כולם, אין דבר המוחלט בו? רוצה להיות שלך אך לא להיות תלויה להיות עצמאית ולא בודדה. לחבק ולתת לקבל חזרה, לגעת בלב ולא להיפגע. ברצוני לאהוב עד כלות נשמתי אך שהלב לא יצרוב אם תעזוב אותי. כל הרצונות הבלתי אפשריים אי אפשר להיות כל ההפכים. אך עם כל הניגודים בתוכי מי אהיה אם לא אני ?

חנילהההההההההההה

אני חושבת שאת זו את!!! הכי מיוחדת כמו שאת! מילים מיוחדות הגשת לנו. אמביוולנטיות רגישה. רק טוב!!!

שירן41

New member
חן אני מכירה את ההרגשה../images/Emo8.gif

ניגודים קיימים בכולנו הטוב והרע תמיד במילחמה אוהבת אני את מישפחתי אך לברוח רוצה אני. לקחת את הרכב ולנסוע רחוק רחוק לשכוח הכול, להיזרק באיזה חור אך שאני רואה את ילדי מיד אהבה בי גוברת ואני מתחרטת. רוצה לצאת, רוצה לפרוח אך תמיד תמיד אין לי כוח. אנני יודעת באים זה הפכים לי זה תמיד נראה כמו פחדים הפחד להישתנות הפחד להרוס הפחד לנסות הרי זה לא אני לבדי יש עוד מי שאני אגרור איתי. כך שהפכים וניגודים תמיד קיימים בתוכנו באים לא היו בתוכנו לא היינו אנו.

ניקו 45

New member
שאגיד לך מי את?../images/Emo68.gif../images/Emo35.gif

את אדם נפלא אמא נהדרת , יוצרת מוכשרת , חברה אמיתית ... שבת שלום לך

חן (*_*)

New member
ניקו, לא הבנתי למי התגובה? לשירן?

או לי? חשבתי שהגבת לשיר שלי, אבל, כנראה טעיתי(לפחות לפי תגובתה של שירן) כבר חייכתי לי למקרא מחמאותיך, לכן בכל זאת אאמץ גם אני אותן. שבת שלום לך ותודה ידידי.

ניקו 45

New member
חנוששששש../images/Emo9.gif

אני הגבתי לשאלתך/ שירך שלך . אין לי בעיה שגם שירן תספח לעצמה את הברכה . אני מניח שגם היא ראויה לה . שבת ברוכה לכן חן ושירן .

טוב לי ולא טוב לי../images/Emo62.gif

טוב לי בגלל הרגישות, בגלל שאני יכול להתלוות אלייך, אני יכול לראות להבין, להרגיש, אני יכול לחוש את הניגודים, אני מרגיש חכמ, מנוסח כל כך טוב ובחן. רע לי בגלל שאת יוצאת מכל העסק הזה צדיקה מדי. אולי אני אדם לא אופטימי רואה רק שחורות. כאילו הנה לפניך שיר, אמיתי, כן, זורם, וגם משתף כזה בלי מחבואים, בדיוק כמו שאני תמיד כזה דורש שיהיה, ובכל זאת אני יוצא ממנו בהרגשה של צדיק, היות ואני לא צדיק, אז אני מרגיש מנוכר כלפיו. סתם אני טיפש הא, יוצא מגדרי כדי להתיחס לשיר שלך בצורה הכנה ביותר האפשרית, ומגיע לך כי את אישה מוכשרת כל כך ומבחינתי זאת זכות שנפלה בחייקי, לקרוא את שירייך. מתחשק לי לכתוב שיר כתגובה לשיר שלך, אני מקווה שאדע לעשות אותו נכון. החיה שבי לעצור אותה לשנוא לכופף את החיה שבי. שלום בית אלוהים תן לי את הכח למצוא את השלום בית הזה. אוווה החיה שבי אילו רק ידעתם מי היא ואזה מזימות רוקמת ואזה עפר מתפלשת ואזה ניגודים היא רוחשת בשר מבשרי דמי. אופפפפ ....... החיה שבי.

שירן41

New member
קשקשן ללא תקנה חחחחחחחחחחח../images/Emo3.gif

קראתי את מה שכתבתה וקראתי שוב ושוב ועדיין לא הבנתי מה אתה מקשקש אך לפחות אותי היצחקת
בכול קישקושך הבנתי שיש בך חיה וחיה פראית מקסימה שמשקשקת בזנב כאשר היא רואה אותי
המשך לרקום מזימות סייח קשקשן ואני אכתוב לך שיר ומיזמור כדי שתמשיח לרקום מזימות. שולחת לך משקשקים להנאה.......... חחחחחחחחחחחחחח הרוקמת את...........

חן (*_*)

New member
סייח יקר ../images/Emo24.gif

אני מאוד שמחה על ההתייחסות שלך בכובד ראש לשירי. לא התכוונתי לצאת אשמה או צדיקה, אין אלה אלא הרהורים שלי עם עצמי על מי ומה אני באמת, על כל הניגודים שבי. אני מאמינה שבכל אדם יש ניגודים כאלה או אחרים, בי, בך ובאחרים, וסופו של השיר אינו צדיקות יתר, אלא מעין השלמה עם הניגודים, מתוך חוסר יכולת להבין אותם- כלומר, כל הניגודים אכן קיימים בי, ובלעדיהם לא אוכל להיות אני. לגבי השיר שלך- אהבתי אותו. אתה כרגיל, כן ורגיש. אנחנו, בני האדם חיות מתוחכמות, וכל חיינו אנו מנסים לשלוט בחייתיות שבנו. יש שמצליחם יותר, יש שמצליחים פחות, ויש גם חלק מתכונות החיה שבנו, שלעיתים לנו אף מועילות. מאחלת לך למצוא את "שלום הבית" בין החיה שבך, לבין האדם הרגיש והאוהב.

למעלה