בעצב רב..

בעצב רב.. ../images/Emo16.gif

אני נפרדת ביחד עם העולם כולו - ממלך הפופ - האחד והיחיד - מייקל ג'קסון.. בתדהמה קיבלתי את הבשורה המרה ועד עכשיו מתקשה להאמין.. האיש האגדי שכבש מליוניי מעריצים בעולם כולו - לא ישיר עוד.. לא ירקוד עוד את ריקודיו היחודיים.. ולא יעורר עוד "סקנדלים" תקשורתיים - ספק אם נכונים.. מייקל - רבים יכנו אותך "פדופיל", רבים יכנו אותך "מוזר", אני בוחרת להתעלם מכל הספקולציות, בוחרת להתעלם ממה שקרה או לא קרה בחייך הפרטיים - בשבילי תמיד תהיה מלך הפופ! ומעל לכך - אגדה... האיש שידע מוסיקה יותר טוב מכולם.. האיש שידע להגיש, להציג ולהדהים - יותר טוב מכולם! נוח על משכבך בשלום... אני ועוד רבים כמותי - נזכור אותך לנצח!!

פאמקי

New member
חיפושיתי

צר לי שאיני שותפה לצערך, אך מאוד מבינה אותו. לצערי, חובת ההוכחה על ה"ספקולציות" הייתה עליו, מה שלא נראה שהשתדל לעשות. הוא הלך עם השאלות שנותרו פתוחות. אני מתמודדת עם התחושה- אם זה אינו נכון, עוול נוראי נעשה. אך אם הדברים נכונים... לא מותו הוא שאינו נותן לי מנוח, הסיכוי שילד אחד נפגע ממנו, נפש אחת, קטנה ותמימה, הושחתה על ידו, זה מה שאינו נותן מנוח. נכון, ליבי אינו מצטער עליו יותר מעל כל אדם אחר שאיני מכירה. לפחות, יתנחמו מעריציו, הרבה נשאר ממנו. חיבוק יקרה.

ציטוט מ Ynet

" ב-1993 העלה אחד ממכריו הקטינים האשמה כי ג'קסון הטריד אותו מינית. תביעה אזרחית שהגישה משפחת הקטין הסתיימה בהסדר כספי ללא הודאה באשמה. בדצמבר 2003 הוגש נגדו כתב אישום בחשד להתעללות מינית בבן 12, אישום שעורר סערה גדולה בקרב מעריציו ועולם הפופ בכלל. הזמר זוכה מכל סעיפי האישום ביוני 2005. " נכון שזה לא ממש מוכיח כלום - אבל בכל זאת רציתי לצטט..

פאמקי

New member
אכן...

לא מוכיח כלום (לטוב ולרע). וטוק טוק יקרה, מכבדת את דעתך ועדיין... שלי שונה- הוא בהחלט היה צריך להוכיח אחרת (אם היה אחרת, כמובן). אני לא מדברת על "מבחינה חוקית", אדם במעמדו, עם הכסף שהיה לו, במקום לשלם על השתקה היה צריך להוכיח את חפותו.

12טוק טוק

New member
../images/Emo16.gif אדם זכאי כל עוד לא הוכחה אשמתו

ולכן אין חובת ההוכחה עליו. אני אישית לא מאמינה להאשמות. האדם הזה לא היה היה גבר, אלא ילד שילדותו הייתה בגרות ובגרותו הייתה ילדות. אדם שלא התבגר מעולם ולא הבין איך מתנהלים בעולם של מבוגרים. אני מאמינה שההאשמות היו עירוב של חוסר הבנה למשיכתו הילדית לחברתם של ילדים, ביחד עם אולי תאוות בצע. אבל באמת זו רק אמונה אישית, לא הייתי שם ולא הכרתי אותו מעבר לפיסומים. מצטרפת להלם ולצער על איש מקצוע דגול ונערץ שבהחלט יחסר.

x יהלי x

New member
הוא היה איש מסכן

שרק חיפש אהבה, חיפש ולמרות מאמציו- לא מצא. הייתה לו ילדות קשה, מעוותת מיסודה..., והרי שתיל קטן שלא מטפחים כראוי צומח עקום או...שלא צומח בכלל. ואז, הוא הפך 'לילד ניצחי', אולי בגלל ילדותו העשוקה. הוא ניסה אין ספור ניתוחים, אולי כדי למחוק את מי שהוא באמת בתוכו הוא נותר אותו ילד בן 5, חלש שזקוק ליציבות, אבל במקום זה נחבט אל הקיר בעצמה בידי אביו..., למה? כי הוא לא רצה לשיר... הוא ניסה לאהוב נשים, ואהב מאד ילדים (מבחינתי, כל עוד לא הורשע, הוא זכאי מחמת הספק), הוא הקיף את עצמו בקהל מעריצים מכל המגזרים. אבל בסוף הוא מת לבד. הוא היה האדם שסבבו סביבו המונים ועדיין נותר לבד. וזה עצוב כל כך עצוב.

למעלה