בעע

m a t a n O

New member
בעע

בעעעעעעעעעעעעעע! אני צריך להתוודות. אני מגלה שיש בי תלות מה כלפי החבר שלי. אני מתבעס רצח. קשה לי מאוד להודות בזה. היה לי, ועדיין עכשיו, סופשבוע על הפנים. איך שמתחיל השקט הזה, שאני שומע ממנו אולי רק בהודעה אחת ושיחה של דקה ורבע, אני מתחיל להתבעס. ואין לי איך לצאת מזה. האמת היא שבהתחלה הצלחתי לשכנע את עצמי שזה שקט, שזה הזמן שלי להיות עם עצמי, וכל זה. זה שטויות. אני לא מסתדר עם זה. לא נוח לי עם זה. ורק בא לי לצרוח. אני לא מוצא את עצמי בתור יישות חלקית, לא שלמה. אני חושב שאני בתור מתן מאוד שלם. אבל פשוט לא טוב לי יותר מדי עם הלבד הזה. טוב, אז אני מתאמן בפסנתר, עובד לקראת השיעורים, קונצרטים וכו וכו', זה מה שאני מחשיב בתור העבודה שלי עם עצמי, אני תוך כדי העבודה מאוד מאמץ את עצמי על האיכויות שבי שנדרשות ממני. בסדר. אבל אחרי זה- מה שאני רוצה זה מצב רוח טוב, ולא פתאום להסתובב ולגלות שאני לבד.יש ריק שאני מתקשה למלא. זאת קצת בעיה שאני עובד ולומד את התחביב שלי. מצד אחד זה כיף, אבל יש מעט דברים שאני רוצה לעשות ע"מ למלא את הזמן שלי. ובנוסף לזה בסופ"ש הזה כל הגוף שלי כואב, כאילו מסרב לשתף איתי פעולה. ואני ישן על הפנים. מתעורר כמה פעמים בלילה, לא קם רענן. אני מתבעס. ויותר מכל מעצמי. עצות? (בבקשה תהיו עדינים איתי, אני קצת שביר). תודה, מתן.

guy1974

New member
אמממ...

קצת קשה לתת לך עצה כי לא כ"כ ברור למה השקט הזה? האם זה משהו שהוסכם בינכם בהתחלה ועכשיו המצב שונה? האם הוא יודע והאם אתה אומר לו שהוא חסר לך ושהיית רוצה לבלות איתו ביחד? אולי הוא נותן לך מרחב ואת השקט הזה כי הוא חושב שזה מה שאתה רוצה/צריך? אני מאמין שאתה מתבאס כי אתה מוצא את עצמך לבד ואתה בעצם רוצה להיות איתו ואתה רואה בזה תלות, אני לא חושב שזה תלות, אני חושב שזה לגיטמי לחלוטין שאת הזמן הפנוי שלך אתה רוצה לבלות עם החבר שלך ולא עם מישהו אחר ולכן אתה מתבאס.

m a t a n O

New member
גיא שלום

היי גיא! דבר ראשון, תודה על התגובה. האמת היא שעל ההסכמות וחוסר ההסכמות שלי עם החבר שלי כבר הרחבתי כמה וכמה פעמים בהודעות קודמות באתר (הן עדיין קיימות) אני חושב שלטובת כל החברים הטובים פה ולטובתי כדאי שלא אכתוב את אותם הדברים שוב.. :) אני פונה למינוח "תלות" כי זה מה שאומרים לי אנשים אחרים. אני לא יודע אם אני מרגיש תלותי. אני כן מרגיש ריק. בעע.

guy1974

New member
היי מתן

דיפדפתי איזה 6 דפים אחורה ולא כ"כ מצאתי את ההודעות הקודמות אבל לא חשוב.... רשמת "אני שומע ממנו אולי רק בהודעה אחת ושיחה של דקה ורבע, אני מתחיל להתבעס" לי נשמע מוזר שמישהו יגיד לך ששיחה של דקה והודעה מסכנה במהלך סופ"ש שלם זה תלות, אז אולי אני לא מכיר את כל הסיפור אבל עדין זה נשמע לי מוזר. אתה אישית חושב שזה תלות?? לא נראה לי לפי מה שכתבת אבל מה שבטוח שאתה לא אמור להרגיש ריקנות ולא חשוב מה אחרים או אני נגיד, עובדתית אתה מרגיש ריק אז משהו חייב להעשות או להשתנות, או בך או בחבר או באיך שאתה רואה ומתייחס לדברים. שבוע טוב.

תלות זאת לא ריקנות יקירי

וכן זה לגיטימי שתתבאס שמגיע הסופ"ש. במהלך כל השבוע עובדים, לומדים, הזמן מלא ועמוס וכשמגיע הסופ"ש רוצים קצת לנוח, קצת ביחד, ולך אין את זה. כן זה קשה אין ספק. העיצה שלי היא שתחפש לך תחליפים שונים להעביר את הזמן ששונים ממה שאתה עושה, כן לצאת עם חברים, לא להשאר לבד. אם אתה לא נרדם בלילה להזמן חבר טוב או ידידה מידי פעם לישון איתך, וכן גם להכניס איכשהוא לראש שצריך קצת להרגע, זה כולה סופ"ש. ללמוד להנות מהספייס והגעגוע.

yosef 30

New member
היי מתן - בוקר טוב.

היי נשמה. אני רוצה לומר לך שלכל אחד מאיתנו יש תלות כזו אוא אחרת באחרים ובמיוחד באשים הקרובים לנו. המושג תלות נהפך להיות נזיללכן כל אחד מרשה לעצמו להשתמש בכל משפט שני במילה הזאת. אם לי היה בן זוג והיה מדבר איתי דקה רבע ועושה לי טובה שהוא שולח לי הודעה אחת לאורך כל הסופ"ש גם אותי זה היה מבאס. מילא הוא לא יכול לדבר כי אולי הוא אצל ההורים שלו, אך אני מאמין שהודעות הוא כן היה יכול לשלוח. אז את המילה תלותי, אולי כדאי לבדוק בשנית. אני דווקא שומע פה איזשהו קושי לראות את המציאות כפי שהיא, הוא לא יתנהג כמו שאתה היית רוצה, או יתנהג כפי שאתה חושב שצריך להיות. - לפחות לא כרגע. אז מדוע אתה נמצא בקשר שעושה לך רק רע - עדיף כבר להיות לבד. אולי אתה גדלת וצמחת ולך מתאים זוגיות אחרת, הרבה יותר פתוחה לקבלה של אהבה ולנתינה של אהבה, משהו שיש בו הרמוניה סוג של הדדיות, געגוע בריא, ולא איזה הלקאה עצמית כל סופ"ש. אל תשאר כי אתה מפחד להיות לבד ואת זה שומעים יותר מהתלולת שאתה הבאת לכאן. אני קורא את ההודעה שלך ואומר "וואוווווו כמה רגש יש כאן". זה מדהים. אני מאמין שגם בגלל היצירתיות שלך והאומנות שלך אתה רגיש, יש בך עומק, יש בך עדינות, אתה בחור מאוד רציני, מתמיד, יש בך תכונות טובות. ויש לך משמעת. כל אלה לא תמיד משיגים בצורה כלכך ברורה בגיל צעיר, אך אתה בשל חייך, הספקת לפתח אותם ולכן אני מאמין שאתה זקוק לבנזוג שיוכל להכיל את העומק הזה, ללהיות שם איתך ובשבילך. האם זה יותר מדיי לבקש? לא נראה לי! אין ספק שהגוף הפיזי שלך והגוף הנארגטי שלך חווים משהו מאוד מבלבל ולכן אתה לא ישן, אתה מדבר על חלל ריק מבפנים, כי הלב והראש לך נמצאים בחור שלא "מאפשר" לך לבטא החוצה את מה שאתה חושב, את האהבה שלך, את ההתרגשות שלך, את הגעגוע, כלכך הרבה יש בפנים והוא לא שם בשביל לקבל. ולך אין מקום להוציא את זה החוצה. וזה מתסכל. אני חושב שבן זוג אמור להיות שם בשבילנו, ולא רק באיזה סמיבה כזו או אחרת, או רק ב....מתי שנוח לו. אתה זה שנותן לו הרבה כוח, אתה זה שצריך לקחת את המושכות בידיים. זה החיים שלך - עשה בהם כרצונך - וזה בסדר לפחד מדיי פעם. אין פתרונות בזק, רק עידוד והמלצה לבדוק מדוע אתה נשאר במקום בו לא נותנים לך להרגיש שייך ובעל ערך
באהבה גדולה איש ייקר ורגיש יוסף.

m a t a n O

New member
שליכטה בלב

יוסף, עשית לי שליכטה בלב. אני יודע שמה שעולה מתוך כל מה שאני מספר זה שעדיף לי לשקול מחדש את הדברים, את מערכת היחסים, ושאולי זאת לא מערכת יחסים מתאימה לי. אבל סופשבוע כזה יש פעם בכמה שבועות, ויש את היום יום. שאז לא הייתי יכול לבקש מישהו אחר שיהיה איתי. יכול להיות מאוד שמי שמדבר כאן זה האני המפחד שלי. אוף. זאת התחלה עוד יותר מתסכלת לשבוע. מתן.

yosef 30

New member
היי נשמה יקרה

גם שליכטות בלב זה בסדר שיהיה
ומי כמוני מרגיש זאת בימים אלו
. אם המצב הזה הוא רק בסופ"ש אחד ל..... כנראה שהוא רוצה את המרחב שלו לעצמו. אולי מה שיעזור לך זה לכתוב קצת על הדברים הטובים שקורים לכם ביום יום קצת לחזור לראות את החיובי שבקשר שיש לכם. אני חושב שכתיבה על זה יכולה מאוד לעודד ולעזור ולצאת מהחור השחור שנכסת אליו. אז מה אתה אומר? רוצה לשתף? יוסף שולח לך מלא אהבה

m a t a n O

New member
יוסף היקר

אני לא יודע אם זה ערבוב הזהויות שתופס אותו או לא, נראה לי יותר מהכל שזה פשוט עצם העובדה שלא היה לפניי מישהו שנכנס לו בכזאת צורה לחיים, בכל התחומים, ואז הוא לא יודע איך לשלב את זה עם הבית שלו, שעד עכשיו היה תחום מוגן, שאף אחד לא נגע בו. יש לנו יום יום טוב מאוד, אני מאושר, אני מקבל מה שאני צריך מהמערכת הזוגית הזאת. אני יודע לומר אם לא. זה פשוט רק עניין אחד שאני לא יודע איך להתמודד איתו, מה לעשות ואיך לעבור את זה. אני באמת מאמין שלכשיסתדרו העניינים בבית, אנחנו שוב נהיה נופת צופים כל הזמן. זה רק האמצע שקשה. אין בי מספיק מילים כדי להעביר עד כמה אני מודה לכם על התמיכה, המילה החמה, והנזיפה כשמגיע לי :) תודה מתן.

yosef 30

New member
מתן ידידי

לא הבנתי בהודעה שלך שלושה דברים - אמרת לכשיסתדרו העניינים בבית אתם תהיו נוף נצופים - איזה בית בדיוק
"זה רק האמצע שקשה" - על איזה אמצע אתה מדבר
"לפני לא היה מישהו שנכנס בכזאת צורה לחיים, הכל התחומים, ואז הוא לא יודע לשלב את זה עם הבית שלו....." - באיזה צורה נכנסת לו לחים
ומה הכוונה בכל התחומים
יוסף. שהולך לישון.

m a t a n O

New member
שלושה דברים

בבית שלו. עם ההורים שלו. אני יודע שבסופו של דבר, הכל מתחבר לזה, ושאני באמת הדפוק בכל הסיפור הזה, שלא מסוגל להניח לזה במחשבה שלי. האמצע- זה בדיוק מה שעכשיו, כשאני צריך לחשוב פעמיים על מה אני אומר, להזהר לא ללחוץ ולהיות שם. זה האמצע. ובאשר לנוכחות שלי בחיים שלו, אני נמצא שם בכל מקום. זה לא שיש לו מישהו שהוא שוכב איתו, ואז אפשר גם למנוע את הנוכחות שלו במקומות לא רצויים. אנחנו חיים יחד את היום יום שלנו, זה הרבה יותר מסקס. וזה משהו שצריך לחשוב עליו. אם היה לו מישהו אחר הוא יכול היה לא להתייחס אליו מול עצמו, במקומות שהוא לא רוצה. עם חברים שלו, עם המשפחה שלו, למשל. אני לא כזה. ואני שמח על זה שאני משמעותי לו. זה הכל. נראה לי. מתן. שאתמול לראשונה ישן טוב, ולא התעורר כל רגע.

למעלה