בעע

• פותח הנושא b00
  • פורסם בתאריך

b00

New member
בעע../images/Emo178.gif

הכל היה כל כך יותר קל כשהייתי בסדנא... היום התחלתי לפסל לאבא עוגת יומולדת חמישים... זה היה כל כך קשה, היה לי רעיון מגניב שאמרתי בפורום אבל התיאשתי ממנו היום עוד לפני שהתחלתי את הדמות הראשונה (והיחידה) שעשיתי היום... רק להכין את הצבעים לקח לי שעה בערך... לקח לי כל כך הרבה זמן לפסל תינוק... מי ידע שתנוקות הם כל כך הרבה עבודה?!?!? הראש שלו יצא כמו
חייזר​
... אני מקווה שמחר יהיה יותר קל... הא... רק רציתי לשתף... מחר אנ אצלם, או מחרתיים ביומולדת, תלוי כמה אני אספיק...

H i l a 1

New member
אל תדאגי, יהיה בסדר, מחזיקה אצבעות

ובעניין של הכנת הצבעים,זה באמת לוקח המון זמן, אני משתדלת להכין אותם כמה שעות קודם, לצאת לסידורים הפסקה או משהו כזה ואז לחזור ולהתעסק בפיסול, כי אחרת נגמרת לי כל הסבלנות... בהצלחה

gtali

New member
בהתחלה זה באמת לוקח ה מ ו ן זמן

וגם אחר כך זה לוקח המון זמן (אבל המון יותר קטן). אבל מה לעשות גם ההנאה היא - ה מ ו ן ..... בהצלחה, אל תתיאשי...

Nיכל

New member
מזתומרת מי ידע? תגידי תודה

שזה לא לקח לך 9 חודשים... לא להתיאש, ככה לומדים

1נרקיס

New member
אין ספק שזה קשה ולפעמים מעייף

אבל עם המון סיפוק והנאה בדרך, אז קחי את הזמן ותהני. כל עוגה היא כמו שיעור חדש. אני בטוחה שתצליחי, ואם את נתקעת תצעקי

b00

New member
תודה על העידוד....

אני אלך לעשות את הבגרות בצרפתית... שבמקום ללמוד אליה אתמול הכנתי תינוק... בעעע ואז אני אחזור לנסיונות הנואשים לפסל עוגה... זה כיף... אבל זה ככך קשה!!!!!! לפחות אני יודעת שגם אם יצא לי מכוער אבא יאהב את זה :)

t a l talim

New member
מבינה אותך...

עדיין קורה לי לפעמים שאני מתכננת איזו עוגה, מעריכה אותה בשעתיים- שלוש ומוצאת את עצמי יושבת יום שלם וזה לא נגמר... אבל זה חלק מהכיף! וכשהעוגה מוכנה... זה היה שווה כל רגע. בהצלחה בהמשך העוגה, ומחכים לתמונות!

טל אני לא יודעת למה לא קיבלתי

את המסר ששלחת לי, ייתכן ויש בעיה עם המסרים?

b00

New member
תודה :)

עכשיו אני חייבת להכריח את עצמי ללכת... לא רוצה ללכת... אבל מצד שני גם לא רוצה לפספס בגרות...

MP826

New member
בהצלחה בבגרות../images/Emo70.gif

ואל תדאגי פעם הבאה תצליחי יותר בפיסול

למעלה