בעע... שאלה קצת מביכה :)

brotal

New member
בעע... שאלה קצת מביכה :)

איך אני טוען את הרובה? חחחחחחחחחח..... לפי מה שאני רואה, קודם אני מכניס את החץ למקום, ואז מסובב את המתג על נעול. אחרי זה אני לא בטוח איך אני מסדר את החוט... לפי מה שאני רואה יש את הצופצ'יק שמשתחרר כשאני לוחץ על ההדק, אז אני מלפף סביבו, עושה אלכסון עם איפה שאמור להיות כביכול רולר, על לצ'ופצ'יק שאליו קשור החוט בקצה הרובה. משם אני עושה דרך הפוכה עד שהחוט נשאר מתוח (אבל לא יותר מדיי) ועומד יציב על הרובה עד שאני אלחץ על ההדק.. אני פוחד לנסות בבית ולדרוך את הנשק עם הגומיה.. נחכה לים הפתוח חחחחחחחחח........ אגב, הגומיה מזה קשה למתיחה!!! מה זה?!?!?!

Ashraf C

New member
אם אתה לא מספיק חכם

אם אתה לא מספיק חכם כדי להבין לבד איך לדרוך רובה גומיות- גם אל תשתמש בו. אתה מהווה סכנה לעצמך ולכל מי ששוחה בים. סתם צוחק :) בהצלחה.

brotal

New member
למזלנו יש לי פיתרון גם לזה.

אני יכול ללמוד :) ובחור חכם שכמותך יכול רק לעזור בתהליך :) חוץ מזה, אני חושב שכבר הבנתי את כל העניין. זה לא כזה קשה..

2big4

New member
הכי אחי

הכי טוב וחכם שתילך לים אם משהו שמבין שיסביר לך את הכל ובהצלחה

brotal

New member
תודה אחי :)

זה בדיוק מה שתכננתי לעשות.. אבל לא הייתה לי סבלנות לחכות עד שתהיה לי הזדמנות. אחרי שראיתי את הגלים שעולים ממחר אמרתי לעצמי שהסבלנות בדרך...

כלל ראשון.

בשום פנים ואופן לא דורכים רובה מחוץ למים. יותר מידיי דייגים סיימו את התענוג הזה עם חץ תקוע בבטן /יד / חתול/ גג / שכנה.... גש לחנות דייג ובקש שיסבירו לך... או שאחד החברה מפורום יראה לך. בהצלחה.

brotal

New member
חחחחחחחחחחח.... אין בעיה...

אגב, מתג הבטיחות הזה הוא באמת המצאה חכמה...

חחחחח אתה מתאבד? איזה מתג?../images/Emo219.gif

אחי עזוב אל תיתעסק עם הרובה מחוץ למים ,חח תינשום עמוק ותירגע ,הים לא בורח

brotal

New member
חחחחחחחחחחחחחח....... ברור.. הוא ארוז וטוב לו

לרובה שלום. אגב, המתג שדיברתי עליו זה האחד שנועל את הנצרה. ככה שגם אם תרצה לירות במישהו והוא על safety, אתה לא תוכל.

t P R

New member
לא לסמוך על הנצרה!

גם כאשר הרובה נצור יש להתייחס אליו כאילו הוא אינו נצור!!!. לא בכל הרובים מנגנון הנצרה עובד כל פעם, ולפעמים גם באלו שכן, יש תקלות.

בשרטי

New member
נכון! זה קורה המון במיוחד במים,אתה חושב

שאתה פתוח-בא לירות-וטראחח אתה נעול-ולהיפך. מאוד מסוכן...

brotal

New member
הבנתי.. באמת חשוב לדעת דברים כאלה :)

אגב, היום למדתי מה-לא לעשות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......... חשבתי שהמרינה שלנו בגלל שהיא סגורה אז הראות תהיה טוב יחסית. אפילו זרמים רציניים אין שם.. טעות מרה. על כל מקרה, הסבירו לי בחנות איך למתוח את הגומיה נכון ולא זכרתי מי יודע מה.. אחרי נזק רציני ל-2 אצבעות בידיים שונות.. אני אזכור טוב מאוד. :/ נו טוב.. לפחות אני יודע דבר אחד.. עד שיעבור שקע הגלים הזה אני כבר אחלים פחות או יותר...

למעלה